RE: خانوم ها و دختران همدردی..!!
شیرین عزیز من با همه نظرات شما موافقم شاید گویش بدی داشتم ولی هدف صحبتهام همین بوده....ولی این انسان فهیم که شما مد نظر دارید باید با این حد شعور و جایگاه موقعیت کاری خوبی داشته باشه اگه موقعیت کاری خوب داشته باشه حقوق و خونه و ماشین همه پشت سر هم میان ولی واقعا کسی که 2 ساله از دانشگاه فارغ تحصیل شده(25-6ساله)میتونه به این حد برسه؟من میگم این ها وقت میخواد و یه دختری که بهش میگن پرتوقع حق داره که ارزش هاشو توی سن های بالاتر بگرده اگر قصد ازدواج داره بعضی هم استقلال خودشون رو دارن و ترجیح میدن تا میشه صبر کنن تا فرد مورد نظر را پیدا کنن....
واقعاکه شورشو در آورید یعنی چی میخواین دختری که تو خونه پدرش و خرجشو پدرش میده بعداز ازدواج پدر دختر خانوم خرج شماروهم بده نه اون موقع دخترا همه فهمیده و با کمالاتن کم توقع هم هستن دوست داشتین بگین یه چیزیم پدر دختر خانوم مهرتون کنه بد نیست پشت قبالتون خونه و ماشین هم بندازه مگه نه
واقعا که .........................................
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shirin joon
سلام دوباره.....
اولا گردآفريد عزيز از اينكه سلامتين خوشحالم ... اميدوارم هميشه اين مدلي باشين نه اون مدلي ....
.....
و اما نظر من ....
بايد بگم توقع من از همسر آينده ام بسيار زياده.... اشتباه نكنين... توقع من مالي نيست...
البته برآورده شدن احتياجات كه لازمه تشكيل يك زندگيه در حد نرمال ....
و اما توقع من از همسر آينده ام فهم ايشونه... من دوست دارم همسري فهيم و با درك بالا داشته باشم ... دوست دارم فهم ايشون بر من احاطه داشته باشه.... دوست دارم خوب صحبت كنه... با شخصيت باشه.... دوست دارم اگه توي جمع هستيم وقتي شروع به صحبت ميكنه همه ساكت بشن... دوستدارم اينقدر خوب باشه كه من ازش درس بگيرم.... و دوست دارم منو دوست داشته باشه.... بخاطر چيزهايي كه در وجودمه... دوست دارم همه بهش احترام بذارن... و اون موقع است كه من اونو خواهم پرستيد...
واي فكر كنم يه كم تند رفتم... اما باور كنين خيلي خيلي واسم مهمه كه فهميده باشه...
شايد باعث تعجبتون بشه آقايون عزيز... ولي طلا هيچوقت نتونسته منو بطرف خودش جذب كنه.... هيجوقت حسرت چيزي را نداشتم و اصلا يادم نمياد توي يه عروسي چشمم به طلا و جهيزيه و ماشين عروس و ... باشه....
باورتون ميشه اگه ازم بپرسن دوست صميميت چقدر مهريه كرده يادم نيست .... چون اصلا برام مهم نيست....
نسبت به طلا هم همينطورم..نه اينكه بدم بياد... علاقه اي بهش ندارم....
و ديد من به ازدواج اين نيست كه يك نفر بار مسئوليتو به تنهايي بكشه... چه زن چه مرد.... زندگي از ديد من يعني شراكت در همه چيز و قبول مسئوليت هر دو نفر به نسبت توانايي شون.....
زندگي هيچ لذتي نخواهد داشت وقتي يه نفر از اين دو شريك خسته تر و اون يكي راحتتر بشه ....
همه چيز بايد تقسيم بشه ... حتي ناز كشيدنها... هميشه وقتي يه طرف كم مياره اون يكي جبرانش كنه...
راستي چرا ماها توي زندگي مجردي مون واسه دوستاي صميمي و همجنس خودمون همه كار انجام ميديم ولي تو زندگي مشترك با همسرمون يادمون ميره گذشت كنيم.... يادمون ميره ايثار كنيم... يادمون ميره دست همو بگيريم....
ازدواج موفق يعني همون دوست داشتن هاي واقعي ....
من فكر ميكنم ارزش من خيلي بيشتر از اونه كه در مورد طلا يا در مورد ماديات و چشم و همچشمي با شوهرم بحث كنم...
من ترجيح ميدم با همسري كه دوستش دارم به سفر بريم.... بدجوري عاشق سفرم... دوست دارم كوله پشتي هامونو برداريم و بريم همه جا رو ببينيم.... مگه ادما قراره چند سال عمر كنن...
يه خصوصيت ديگه من اينه كه وقتي با كسي دوست ميشم يا آشنا ميشم بدون استثنا هميشه دنبال خوبيهاي اون فرد ميگردم... و سعي ميكنم خوبيهاشو كشف كنم و حتي بعضي وقتها خوبيهاشو بهش گوشزد كنم....
لطقا نگين از خوشي زياد اينا رو نوشتم... من دختري هستم كه خودم بدون كمك ديگران به استقلال مالي رسيدم...
و از صبح تا شب سركارم ... خيلي هم خوشحالم كه سالم هستم و ميتونم كار كنم و دستم تو جيب خودمه ... پس ميدونم كه خواستن توانستنه اگه خدا كمكت كنه و خودت بخواي....
اميدوارم هممون ديدمون رو روي ازدواج اصلاح كنيم و با صداقت جلو بريم....
من معتقدم صداقت و عشق به ما قدرتي خواهد داد كه زندگيمونو بسازيم....
و خدا به اون زندگي رونق خواهد بخشيد...... من ايمان دارم......
درود بر شما دوست عزیز.
لوپ کلام را فرمودید . من هم منتظر شنیدن چنین پاسخی بودم. بهترین اختامیه برای بحث را شما عرضه کردید.
همه سخنان شما حرف دل من بود. بسیار نکته بینانه به موضوع پرداختید.:104:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مینا 22
واقعاکه شورشو در آورید یعنی چی میخواین دختری که تو خونه پدرش و خرجشو پدرش میده بعداز ازدواج پدر دختر خانوم خرج شماروهم بده نه اون موقع دخترا همه فهمیده و با کمالاتن کم توقع هم هستن دوست داشتین بگین یه چیزیم پدر دختر خانوم مهرتون کنه بد نیست پشت قبالتون خونه و ماشین هم بندازه مگه نه
سلام بر دوست گرامی مینا.
منظور ما این سخنانی که شما زدید نبود اگه تاپیک را با دقت مطالعه فرماید متوجه می شوید. در ضمن ما نیازی به قباله پدر خانوم آینده خود نداریم .... ما خواهان کمتر شدن سخت گیر ها در زمینه زندگی مشترک از طرف خانواده دو طرف (دختر و پسر) هستیم که بیشتر خانواده دختر سخت گیری می کنند. موفق باشید
نقاب عزيز ممنون....
اما كاش بقول يكي از عزيزان.. اينا عملي بشه... منهم به حرف زدن تنها معتقد نيستم...
كاش بشه همه ما اين عقايد رو عملي كنيم.... كاش اينقدر از رفتار هم نميترسيديم.....
كاش اينقدر زود يكطرفه به قاضي نميرفتيم....
كاش همه صداقت رو الگوي رفتاري خودشون ميكردن و دروغ در زندگي هيچ جايي نداشت.....
به اميد اونروز ..... روزي كه آغازش يك صداقت طولاني باشه در تعهدي شيرين.... تعهد دو انسان به هم .....
شیرین جان چیزهایی که شما گفتید تمام ارزوی دختر و پسران است
اما همانطور هم باید گفت که این چیزها در افراد نادری میباشد
و متاسفانه کمتر کسانی به این بلوغ کامل رسیذه اند
به امید روزی که چنین فردی را بیابیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مینا 22
نه توقعتو به عنوان یه دختر کم کن کسی نیازی به الطاف پدر زن نداره!! خیلیه ها! می گی توقعتو کم کن خیلی درخواست بزرگی می کنی انگار که اینطور جواب می دی!! شاهزاده خانوم کسی با شما نبود! احتمالا شما مذهبی هستی و باید بدونی هر گونه درد و رنجی از بابت توقعات نامطلوب همسر بر دوش شوهر وارد شود خداوند و فرشتگان بر آن زن نفرین می فرستند(حدیث امام صادق) احتمالا اینجای مذهب به دردت نمی خورده! نه؟
!! شاهزاده خانوم کسی با شما نبود! احتمالا شما مذهبی هستی و باید بدونی هر گونه درد و رنجی از بابت توقعات نامطلوب همسر بر دوش شوهر وارد شود خداوند و فرشتگان بر آن زن نفرین می فرستند(حدیث امام صادق) احتمالا اینجای مذهب به دردت نمی خورده! نه؟
اقای سورنا فکرمیکنم توی هیچ جایگاهی با این که افکار شما رو پوچ میدونم به شما بی احترامی نکرده باشم که شما به خودتون اجازه میدید من رو اینطور خطاب کنید و یا اینکه شما اصلا در حدی نیستید که بخوایید به من بگید کسی با من بود یا نه اینجا یک دنیای مجازی است که هر کس حق صحبت دارد هر کس دیگری هم که مخالف است حق بی احترامی ندارد....من هم اصلا ادم مذهبی نیستم ولی اینو میدونم که عالم محضر خداست در محضر خدا معصیت نکنید این که شما ایه و حدیث حفظ باشید اهمیتی ندارد مهم دله که با خدا باشه یا نه و شما باز هم حق ندارید اعتقادات دبنی کسی را به تمسخر بگیرید....من تمام رفتار شما را به حساب سطح فرهنگ وتربیت شما میزارموبه هیچ عنوان دیگر برای شما در هیچ تاپیکی جوابی ندارم شما هم خواهش میکنم از این به بعد حد خودتون را نگه دارید تا مسایل به حاشیه نرود
از همه دوستان در این تاپیک معذرت خواهی میکنم بابت این پست که به تاپیک هیچ ربطی نداشت ولی احساس کردم از سکوتم داره سواستفاده میشه...باز هم عذرخواهی میکنم
you are in mistake dear sara
مخاطبم شما نبودید!! اون بالای نقل قولم رو بخون
به هر حال خانوم با تربیت همه که نمی تونند مانند شما فرهیخته فکر کنند و انسان گونه رفتار کنند و پر مغز صحبت کنند. ما اینجا در حال یادگیری هستیم و این نیازمند گذر زمان و آورده شدن بیش از پیش مطالب قوی و منطقی شما دوستان هست. پیشرفت حرفهای پوچ امثال بنده به سمت سرمنزل مقصود هم به یکباره صورت نمی گیره.از دیدگاه شما در مورد ازدواج می شه فهمید که چه دل با خدایی دارید نیاز به گفتنش نبود. البته بابت این اظهارات نغز و هنرمندانتون در مورد سطح فرهنگ و تربیت چیزی رو انتقال نمی دم که با نگاهی به تاپیکتون می شه گفت" تو خود از این مجمل بخوان حدیث مفصل را" در ضمن من هم می تونم روزی صدنفر رو به قربونگاه ببرم دلم رو همواره پیش خدا نگه دارم.مشکل اینجاست که اگر یک نفر بیاد بگه بابا اینایی که شما می گید اگر دین باشه که باید به حال دیندارها گریست باید اون فرد رو تا سینه تو خاک دفن کنند!!!
من به مینا هم هیچ توهینی نکردم ایشون من رو بابت گفتن یک عبارت به چند چیز متهم کردند این یک جوابیه بود. یا حق