نه به طور کامل! این سوال خود منم هست. پس چطوری میشه کسی رو شناخت؟!
نمایش نسخه قابل چاپ
نه به طور کامل! این سوال خود منم هست. پس چطوری میشه کسی رو شناخت؟!
خوب من هم برای همین میگم.... نمیشه واقع فرد نیمه گمشده خودشو پیدا کنه. اتفاقا من در تاپیک(یک سوال مهم) هم این را مطرح کرده بودم و خیلی از دوستان جواب هایی خوبی را دادند.
پس توجه داشته باشید منظور هم از مراحل مختلف و تجربه های مختلف درک همین مطلب بود. اصولا به نظر من دختران وپسران در رابطه با هم نمی توانند شناخت جامعی از هم پیدا کنند چون عواملی متعددی نمی گذارد آنها شناخت درستی از هم داشته باشند . یکی از این عوامل "جاذبه دختران است.... دوم انکه هر کس تلاش می کنه تصویر بهتری رو از خودش نشون بده و سوم اینکه ظرفیت شناختی در این رابطه در پایین ترین حد خود قرار داره.
پس چطور می توان طرف مقابل را شناخت؟؟؟؟
پس چاره چیست؟ چشم روی چشم گذاشت و به ازدواج های سنتی گردن نهاد؟
اما تجربه می تواند در زمینه شناخت بهترین کمک را بکند.
از دیگر دوستان بخصوص لرد حامد عزیز خواشمندیم در این زمینه ما را یاری کنند..
مطالعه این تاپیک میتونه به شما کمک کنه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahel2008
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=4536
اما تجربه به چه قیمتی؟!دخترو پسری که اینقدر با جنس مخالف در ارتباط بوده که دیگه به مرحله ای رسیده که دیگه نمی تونه به یک نفر پایبند و متعهد باشه؟!
نه دوستم . منظور من از تجربه رابطه دخترو پسر نبود. در ضمن با این رابطه ها زیاد موافق نیستم.
ببینید شما و خود بنده در سن جوانی قرار داریم و سن حالات و روحیات مختلف خودش را دارد در این سن ما کنک هستیم از طرفی چیزی را قبول داریم و از طرف دیگر آن را رد می کنیم.
منظور من از تجربه ""پشت سر گذاشتن این حالات و احساسات و رسیدن به خود واقعیمان بود"
درسته! به نظر شما چطور می تونیم این حالات و احساسات رو به سلامت پشت سر بگذاریم و به خود واقعیمان برسیم با کمترین میزان آسیب روحی؟
همین آسیب هاست که برای ما تجربه می شود و امکان ندارد بدون هیچ آسیبی این مراحل را پشت سر گذاشت اما نباید بگذاریم آسیب ها مدت زیادی جولان دهند و ذهن ما را مشغول سازنند. مگر خود شما از طرف او آسیب ندید که الان در پی کسب تجربه هستید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahel2008
دوست من در هر مر حله مشکلی خواهی یافت و آن مشکل عقاید و وجود تو را شکل خواهد داد. می توانی بهترین شکل را بر خود بگیری و سر بلند باشی .
در برخورد با موانع خونسردی خود را از دست نده حتی اگر در برخورد با آن مانع چیزی که دوست داری را از دست دهی.
تو امروز او را از دست دادی ولی یه قدم جلوتری.
درسته که من آسیب زیادی از این موضوع ندیدم اما دلم هم نمیخواد دوباره همچین چیزی رو تجربه کنم. من یاد گرفتم که باید قوی تر از اینی که هستم باشم. و مسئولیت و عواقب کاری رو که دارم انجام میدم شجاعانه بر عهده بگیرم. الان دیگه مثل چند روز پیش احساس سرخوردگی نمی کنم. امیدوارم همه ما به مرحله ای از پختگی و آگاهی برسیم که بتونیم بهترین فرد رو برای ادامه زندگی خود انتخاب کنیم. اما باید برای اینکار آموزش ببینیم.