وایییییییییییییییی
نمایش نسخه قابل چاپ
وایییییییییییییییی
تو اون سئوال شما اتاق را انتخاب می کردید ،،، نه سرنوشت مردم را :))
در واقع شما اتاق هدایت خانم الهه زیبایی ها را انتخاب می کردید ، دیگه بعدش انتخاب با خانم الهه زیبایی ها بود بره یا نه :))
شاید خانم الهه زیبایی ها میگفت نمی رم :)
یا شاید هم به اتاقی که فرستادیدش ، وسط اتاق تونل میزد میرفت اتاق بغلی :biggrin-new:
الان فکر کنم خانم الهه زیبایی ها داره میگه : اینا دارن چی میگن :))
.......................
سوال 2 :خانم الهه زیبایی ها را کدام اتاق می فرستادید؟
↓
شما گفتین ایشون رو از کدام اتاق میفرستادین؟
که خودش تصمیم میگیره، چکار بمردم دارین آخه :) اگر من مثلا توی اون سؤال مسئول یه هتل عجیب بودم بازم یه حرفی ( مثل سینمایی اتاق ۱۴۰۸ )
آقای کرای حواستون پرت شد... برید خرماها نارگیل بپاشین :)))
پ.ن
فکر خاصی نمیکنن، شما این پتانسیل رو دارین که بحران ها رو حلش کنین.
هفت عزیزم تبادل نظره دیگه... قرار شد اینجا در مورد مسائل تاپیک صندلی داغ صحبت کنیم ، سر و صدای بچه ها توی کوچست ...
خسته نباشی خدا قوت:72:
مدیر صندلی داغ وظیفه سنگینی داره و می بایست تا آخر فعال باشه ( برا همین هیچکس قبول نمی کرد مدیریت صندلی را :))
دوره های قبل مجری بود - الان نیست ....و وظیفه اش با مدیر صندلی داغ هست ( بعضی موقع ها می تونید مثلا ورود کنید که چرا پاسخ اتاقک های من پر پر شد :)) )
راهی ندارید خانم 7 جز اینکه جزء نفرات آخر شرکت کننده باشید :))
به نظرم انگیزه و انرژی تون هم بیشتر میشه برا مدیریت صندلی ( اگه نفرات آخر باشید )
آقای برادر ماشاءالله هزار بار متن هاتونو ویرایش میکنید ...متن قبلیتونو خوندم که به بچه ها گفتید قبول نکنید .... کودک بدجنس درونتون فعال شده میبینم .... من چه بدی به شما دوستان کردم نمیدونم ....
یه پیشنهاد بود ...بالآخره من بعد از آقا غلام میشینم فرقی نداره ... ان شاءالله عمری باشه .
شما جدولاتونو طراحی کنید :18:
هزار و 2 بار تقریبا :))
تو تایم خودش آدم خب ویرایش می کنه ...باید صبر کنید بعد تایم ویرایش :)
متن بالا هم میگه بچه ها قبول نکنید :)
پاسخ هاییی که در صندلی داغ بچه ها میدن ، مدیر صندلی داغ می بایست آنالیزش کنه
الان چند سئوال من ماستمالی شده ...مدیران باید پاسخگو باشند دیگه :))
مجبور شدم خودم اقدام کنم که با موفقیت رسیدگی کردم :))
به نظرم اگه تایم داشتید ، هر تایمی که که اختصاص میدید به همدردی - از نیم ساعت بگیر تا هر چی ..... وقتتون را بذارید تو این کار : یعنی آنالیز جواب بچه ها )
باز یه پشنهاد میدم :
به نظرم یه همراه مدیر هم داشته باشید ( از یکی از دوستان درخواست بدید همراه شما باشه - مثلا یکی از خانم ها ) شاید بعضی موقع ها فرصت کم داشتید - طبیعی ست )
در صندلی داغ قبلی هم دو سه نفر به مدیریت کمک می کردند .
به نظرم یه همراه در مدیریت صندلی داغ داشته باشید
از ما گفتن بود ( کار سبک تر میشه ...و تایمتون آزادتر و یه موقع اگه نبودید صندلی به سرپرست نشه )
:)
برا ما که فرق نمیکنه نفر بعد کی باشه :)
ان اشالله هر کی باشه مثل صندلی داغ خانم بهاری جذاب و خوب باشه .
..........................
صندلی داغ ،،چه از شرکت کننده ها و چه از پرسش کننده ها و چه مدیران صندلی داغ ...تمرین خوبی در همه عرصه ها هست ( از رشد فردی - تا صبر - رشد دانسته های - انتقاد پذیری ها و....)
که می تونه تمرین خوبی برا همه ی ماها باشه و ان شالله درست و مفید و در ارتقا رشد فردی بتونیم همه استفاده کنیم .
موفق باشین .
...................
پ.ن » الان سایت یه ارتقاء داشت فکر کنم :)
مثل اینکه مشکل ویرایش و نقل قول و .... درست شد
آقای برادر آنالیز کردن که میشه کرد ...فقط نمیخوام جنبه ی قضاوت کردن طرف مقابل رو داشته باشه .
همراه میخوام چکار کنم ؟ کار سختی نیست که ...مگه چند تا شرکت کننده داریم مگه ؟ هفت تا هم نمیشن .
آقا غلام ممنونم ازتون ... رضایت شما برام مهم بود ...
آقا برادر تیرتون به سنگ خورد .
خب پس از 25 خرداد تا 29 خرداد من میشینم روی صندلی جیز ...
تا میتونید بسوزونید منو ...رحم نکنید ها .
ببینیم و تماشا کنیم ... عجب صندلی بشه انصافی ...