نوشته اصلی توسط
خادم رضا
سلام
سلام عزیزم :72:
منم چند تا سوال دارم از خدمتتون
بین این سه تا اولویتتون کدومه
پول_ اخلاق_ رفع تا حدودی تنهایی
اخلاق رو انتخاب میکنم ...اول میخواستم رفع تا حدودی تنهایی رو انتخاب کنم ولی به این فکر کردم که به هر بهایی آدم نباید حاضر بشه رفع تنهایی کنه ...مثلا معاشرت با دوستان نا اهل و یا ازدواجی که فقط برای رفع تنهایی باشه .
حس تنهایی از کجا میاد؟
یه بخشی از تنهایی بر میگرده به درون فرد مثلا اینکه خودش ترجیح بده تنها باشه و یه بخش اعظم دیگه اش هم برمیگرده به محیط اطراف و اینکه بقیه رفتارشون باهات چطوره ...چه اندازه حرفاتو درک میکنن و چقدر روی تو حساب باز میکنن و قبولت دارن .
تا حالا این حس رو تجربه کردید؟
همیشه باهامه ... محیط باعث شد حس تنهایی من درونی بشه و خودم دیگه تنهایی رو ترجیح بدم .
به این جمله که هرچه برای خود میپسندی برای دیگران هم بپسند چقدر اعتقاد دارید
خیلی اعتقاد دارم و تاجایی که تونستم بهش عمل میکنم .... هیچ وقت کسی رو از بالا به پایین نگاه نکردم ....به عنوان مثال خیلی از آدما ممکنه وقتی یه لباسی رو سالها استفاده میکنن و کهنه میشه بدن به فقیر ....در حالیکه من میگم اون طرف هم انسانه ...اگر من جای اون بودم خوشم می اومد کسی لباس کهنه اش رو بهم بده ؟...حاضرم مثلا لباسی که کهنه میشه رو بزارم کنار و یا بندازم دور ولی به فقیر و یا محتاج ندم ...یا در حد نو باشه و یا اصلا نمیدم .
کدوم بیشتر دوست دارید اینکه یک سفینه داشته باشید و در فضا باشید یا ازدواج کنید
اگر ازدواجم بیشتر باعث تنهاییم نشه و با یه آدم خوب ازدواج کنم ...خب ازدواج رو انتخاب میکنم در غیر اینصورت میرم فضا ...
اینکه آدم همه چی داشته باشه بجز یه مورد چی میشه که ناراحت اون یه مورد فقط هست این از کمالگرایی هست به نظرتون یا علت دیگه داره
بنظر من وقتی یه شخصی از همون ابتدا هر چی میخواسته به دست می آورده حالا چه با تلاش و چه به راحتی و بدون زحمت این مدلی میشه .... کمالگرایی هم طبیعتا هست .... این سؤالی که پرسیدین رو خودم دقیقا دارم در یکی از آشناهامون میبینم که همه چی داره ولی سالهاست داره تلاش میکنه تا اون چیزی که نداره به دست بیاره ...گاهی وقتا آدما فکر میکنن با رسیدن به یه خواسته دیگه خواسته ای ندارن ولی مرتب پشت سر هم هدف جدید و خواسته ی جدید درونشون شکل میگیره ک بهش برسن و این طبیعت انسانه ولی تا جایی این امر خوبه که لذت همین دستاورد های زندگیمون رو ببریم .