بهترين كارو مي كني دوست عزيز. عيدتون هم مبارك باشه. در اين روز عزيز خيلي دعا كنيد و ما رو هم از ياد نبريد.
نمایش نسخه قابل چاپ
بهترين كارو مي كني دوست عزيز. عيدتون هم مبارك باشه. در اين روز عزيز خيلي دعا كنيد و ما رو هم از ياد نبريد.
ممنون دوست عزیز. شما هم همینطورنقل قول:
نوشته اصلی توسط harfedel
دوست عزيز سلامنقل قول:
مرد شيشه اي نوشته:
اخرین دعوای ما 2 روز پیش بود. فکر میکنید سر چی ؟ سر صدای تلویزیون . مسخره است بخدا. من داشتم فیلم میدیدم یکمی ترسناک بود و سرو صداش زیاد بود. شاکی شد. من ازش خواستم حالا که تو این اتاق کار خاصی نداری برو اون اتاق تا منم این فیلم رو با هیجان ببینم. اما مخالفت کرد. و بحثمون بالا گرفت.
مشكلات من هم عينا مثل مشكل شما بود:302: تا يه مدت رفتار من مثله رفتار همسر شما و رفتار شما هم مثله رفتار همسر من با اين تفاوت كه همسر من همه مشكل رو توي من نميديد بر خلاف شما كه همه مشكلات رو در همسرتون ميبينيد .:81:
اينجا نوشته بوديد كه تلوزيون ميديديد و مشاجره به وجود آمده .من و همسرم هم همين بحثها رو داشتيم سر مسايلات مسخره به هم ميپريديم البته اينو صادقانه بگم من بيشتر عصبي ميشدم.ولي بعد از كلي بحثهاي روزانه شوهرم يه روال ديگه اي رو در پيش گرفت كه هم باعث شد بحثهامون واسه هميشه تموم شه هم روي من واسه هميشه كم شه:163:.مثلا اگه همين بحث اخير شما بين من و همسرم بود ميدونيد همسرم چه رفتاري رو در مقابل من انجام ميداد؟:223:؟؟؟يه چشم از سر محبت به من ميگفت معذرت خواهي ميكرد و صداي تلوزيون رو كمتر ميكرد و اين باعث ميشد روي من كم شه و خودم واسش صداي تلوزيون رو بلند كنم:227:.نميگم اين يه كار از روي لجبازيه .يه چيزيه كه توي زندگي خيلي خيلي مهمه , كوتاه آمدن خيلي مهمه:305:. ما آدمها لاف ميزنيم كه اگه توي زندگيمون مشكلي پيش بياد من كوتاه ميام ولي وقتي وقت عمل ميرسه از همه لجبازتر و يكدنده تريم:162: اگه شما رفتار دوستانه اي داشته باشيد اونم با شما دوست ميشه بهش فرصت بديد.:203: واقعا غلو نميكنم رفتار من هم مثله رفتار همسر شما بود ولي همسرم من رو به راه آورد .مطمئن باشيد همسر شما هم از اين رفتارش ناراحته كمكش كنيد.:228:
به اميد فرداي زيباتر موفق باشيد.:72:
در ضمن جناب شيشه اي هر چي بيشتر فكر ميكنم ميبينم رفتار شما خيلي خيلي به رفتار شوهرم شبيه.اونم عشقش اينه كه به من از صبح تا شب ابراز علاقه كنه حرف شاد عزيز خيلي جالب بود از بس محبت به من كرده يه جورايي عشقش واسم كمرنگ شده يه جورايي پررو شدم كه اگه حتي بدترين كارهارو هم انجام بدم از دستم ناراحت نميشه و روم زياد شده . يه مقدار ابراز محبتت و عشقت رو كنترل كن نميگم از اونور بوم بيافت پايين ميگم تعادل رو حفظ كن. كاش يكي اين چيزها رو به شوهر من هم ميگفت.باورتون ميشه بعضي وقتها دوست دارم سرم داد بكشه؟؟!!!حتي منو بزنه؟!!!!!كاش تعادل رو حفظ ميكرد.
جناب شيشه اي مطمئن باش حس همسر شما هم مثل حسه منه اين حرف رو از من داشته باش.
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط EHRAMI
ممنون از راهنمایی شما EHRANI عزیز
آخه من همسرم رو خیلی خوب میشناسم. اگه بخوام اینجوری روشو کم کنم بدتر میشه و روی خودم کمتر میشه. الان که دارم متعادل رفتار میکنم بهتر شده. ولی هنوز نتونستم در مورد عصبانیت زود هنگامش کاری انجام بدم. هنوزم خیلی زود از کوره در میره. باورتون نمیشه که خیلی بی جنبه است. چند روزی درساش خیلی زیاد بود من بیشتر کارهای خونه رو انجام میدادم . علی رغم اینکه هم کار می کنم هم درس می خونم. اما وقتی اون چند روز تموم شد یه حس تنبلی درش ایجاد شده و احساس می کنه همیشه باید من اینقدر کمکش کنم. من مخالف کمک کردن نیستم. اما عادلانه نیست من هم بیرون کار کنم هم تو خونه هم درس بخونم. درحالیکه اون فقط درس بخونه. یه جورایی در قول دادن و اینجور رفتارها خیلی مراقبم چون سوئ استفاده میکنه. ولی بازم خیلی دوسش دارم. و میخوام زندگیم هر روز بهتر بشه.
ممنون از وقتی که برای من و همسرم گذاشتید.
سلام مرد شیشه ای عزیز
خیلی خوبه که انقدر عاشقانه دنبال درست کردن زندگیتون هستین شما موفق می شین چون احساس پاک و خوبی دارین
خانومتون باید به شما افتخار کنه برادر خوبم اگرم می بینید که خانومتون زود عصبانی می شه باید بهش فرصت بدین شاید شرایط روحیش طوریه که استرس داره
یا مضطربه یا به هر دلیل دیگه ای این رفتارو داره یادتون باشه شما با آرامشتون اونو آروم می کنین همیشه می گن یکی باید آب باشه یکی آتیش
حالا که خانومتون آتیشه شما آرومش کنین نتیجه می گیرین مطمئن باشین سعی کنین زمان ایی که احساس می کنین بی قراره بیشتر بهش توجه کنین
هیچ چیزی برای خانوما با ارزش تر از این نیست که احساس کنن زمانهایی که درمانده هستند همسرشون درکشون میکنه و همراهشونه
امیدوارم خانومتونم بتونه به مرحله ای که شما رسیدین برسه
يه دوست نوشته بود چرا من با مردها مخالف هستم؟
خوبه ميشه چشم بسته هم غيب گفت! من با مردها مشكل ندارم با مردهاي مشكل دار مشكل دارم اگه نسبت به مشكل مرد شيشه اي هم بد نظر دادم(كه اينطور نيست)براي اين بود كه اولين نفر بودم و اين دوست عزيز هم كامل توضيح نداده بود.ضمنا هيچ زني نيست بخواد زندگي آرومش رو به هم بريزه حالا چي ميشد اين دوست عزيز صداي tv رو كمتر ميكرد شايد خانومش با ديدن اين فيلم ميترسيده از اتاق بره بيرون.
در هر صورت اميدوارم شاهد آخرين دعواي اين دوستمون باشيم.
خوش به حال خانومتون واقعا!
افرادی مثل من هستن که عطسه هم می کنم شوهرم می ره میذاره کف دست مامانش و دریغ از یه ذره محبت. پستتونو خوندم دلم گرفت
سلام فكر مي كنم تمام اين پستها براي 2 سال پيش باشه.
الان زندگيتون چطوره مرد شيشه اي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟