سورنای عزیز گفتین که خانوما بگن کدوم یکی ازین توقعات رو ندارن . من به عنوان بک دختر هیچ کدوم از موارد بالا رو از همسر آیندم انتظار ندارم . حالا شما اگه میخوای همه رو جمع ببندی دیگه خودت می دونی .نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
نمایش نسخه قابل چاپ
سورنای عزیز گفتین که خانوما بگن کدوم یکی ازین توقعات رو ندارن . من به عنوان بک دختر هیچ کدوم از موارد بالا رو از همسر آیندم انتظار ندارم . حالا شما اگه میخوای همه رو جمع ببندی دیگه خودت می دونی .نقل قول:
صادقانه گفتم خدمتتون من به عنوان یه دختر به غیر از مورد 8 و 12 هیچ کدوم از مسائلی که ذکر کردی رو در خودم نمی بینم که البته مطمئنم اکثر خانمای تالار اینطوری هستن و فقط ممکنه در یکی دو مورد ضعف داشته باشن که اونم طبیعیه دیگه مگه مردا عیب و نقص ندارن ؟نقل قول:
PARMIS بانوی گرامی بسیار عالیه. اما امیدوارم بعد از ازد.واجتون هم این منش بزرگوارنتون رو حفظ بتونید کنید. چون بالاخره تحت تاثیر محیط اطراف قرار نگرفتن سخته. باز هم از اینکه شما چیزی رو گفتید که منتظرش بودم بسیار ممنونم.
همسر شما يك فرشته خو هستند كه با اين رفتارها بازم ديدش عوض نشده. من نيستم حتي اگر باشم هم ديگر نمي خواهم به اين روش ادامه بدم. شما مگه مردتون رو درك مي كنيد؟ عكس اين قضيه اتفاق بيفته دو ماهه ازش سير مي شيد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط بال تكين
سلام به همه .سورنای عزیز حداقل تو میتونی به خودت افتخار کنی که توی این روزگاره بوقلمون پاک زندگی کردی و خودت رو از خیلی مسائل دور نگه داشتی از جوونی خودت خوب استفاده کردی ودرس خوندی وکارکردی از این بابت واقعا باید به خودت افتخار کنی .و بدون که دیگران هم به دیده احترام به تو نگاه میکنن .چی از این بهتر شرایط زندگی آدم ها تغییر میکنه دنیا همینطور نمی مونه درسته شرایط مالی امروزه حرف اول رو میزنه توی تحصیل کار ازدواج و........اما یه چیزی هست که از همه ی اینا مهمتره و امروزه متاسفانه کمتر به چشم میاد و اون انسانیته.
فايدش چي بوده تكه يخ گرامي؟ فايده اين قضيه چي بوده. خيلي از دوستان من كه هزاران كثافت كاري كردند دارند شاد مي گردند شاد زندگي مي كنند و من رو بابت اصولا تفكر در مورد همچين مسائلي و حقوق زنان و مردان و تفاوتها و حرص خوردن در اين مورد يك احمق كامل مي دونن.
ازدواج كنم با چي؟
براي چي؟ براي اين همه مصيبت كه رو سر مردهاي متاهله؟
تا آخر عمر هم كه نمي تونم به دونه دونه نيازهام پشت پا بزنمم.
تو اين يكي دو ماهه خيلي سعي مي كنم مثل اونها بشم.ارتباطم رو با اونها زياد كنم و... خيلي . بدبختيم اينه كه نمي تونم.هميشه موقع عمل مثل يه بزدل كم ميارم..(به تاپيك مرتبط نيست واسه همين باز نمي كنم)
sorena_arman سلام
وقتی صفحه ی تالار رو باز میکنم میبینم در اکثر موضوعات داغ شرکت دارین!آفرین به همت شما
میخواستم بهتون بگم که من در عرض چند ماه تجربیات زیادی کسب کردم که میخوام یک نکته ای رو به شما بگم(این صحبتم نمیخواد بگه شما درسته نمیگی ،بلکه یه واقعیته ،یه راز...)
میدونی چرا هر چی درباره ی ازدواج و توقعات غیر عاقلانه و بدی خانوما میگی ودر اکثر تاپیکها 99درصد باهات مخالفت میکنند،باز هم نظرت عوض نمیشه؟
من باور کردم هر چیزی تو این دنیا هم میتونه خوب باشه هم بد(از 20+ تا 20-) مثلا ازدواج
خوب حالا کی به اون 20+ میرسیم کی به اون 20-؟؟؟
موقعی که از ته قلب باور کنیم ما لیاقت 20+رو داریم و برای رسیدن بهش تلاش کنیم و از کارایی که مارو از مسیر رسیدن دور میکنه پرهیز کنیم و در آخر اگه خدا بهمون در برابر تلاشی که کردیم رحم کنه مطمئن باش به آرزومون میرسیم.
ولی اگر مدام روی چیزای منفی که واقعا وجود داره تمرکز کنیم و همیشه بگیم این کار منفی است و دردسر داره و... مطمئئن باش همون منفیه گیرمون میاد.(این حرفه قدیمیا واقعا درست: از هر چی بدت بیاد به سرت میاد)
شما باید باورتو عوض کنی تا به آرامش برسی.اگه فکر کنی آره،ازدواج این بدی و اون بدی و... داره خوب این دیگه معلومه همه ی کائنات و ضمیر ناخودآگاهت دست به دست هم میدن آرامشتو میگیرن و اگه خدایی نکرده در این باور بمونی معلوم نیست که چه اتفاقی میفته!مطمئنا خوشایند نیست.
واقعا قانون جذب وجود داره،مثلا من یه مدت به خاطر تجربه ی دوست دخترم(و نامزدش) فکر میکردم که همه ی مرد ها دروغ میگن و فیلم باز ی میکنن و چند تا بدیه دیگه!و متاسفانه یه نفر اینطوری سر راهم قرار گرفت،چون باور کرده بودم مردها اینطوریند ولی بعدش که با این قانون طبیعت آشنا شدم فهمیدم که نه من خیلی پرت بودم .من بدی ها رو به طرف خودم جذب کردم.از اون به بعد افکارمو عوض کردم اینطوری آرامشم بیشتره،و فهمیدم واقعیت رو ذهن ما میسازه .پس چرا وقتی چیزی هم خوبش هست هم بدش ،رو اون بده تمرکز کنیم ؟چرا؟
چون همچین چیزی دیده شده و فلانی وفلانی و اکثریت جامعه این ها رو تجربه کردند!
فرق آدما این جا مشخص میشه دوست من
اگر همه ی دوستان در تاپیک های مختلف سعی میکنن تا شما متوجه این موضوع بشی برای اینه که دوستون دارند.
مريم سلام
ممنونم از بابت لطفت
من از تو به عنوان يه دختر شروع مي كنم اولين سوالم رو مي پرسم. ديدت راجع به وظايف خودت و همسرت چيه؟ چقدر به اين معتقدي كه يك زن به هر حال زن است و نياز به توجه بيشتر دارد؟ چقدر به اين معتقدي كه يك مرد به هر حال مرد است و نياز به اقتدار بيشتر دارد. اصولا چقدر واقعا بر وظايف وحقوق خودت واقفي؟
به هر حال مريم خانوم من تصور نمي كنم اينقدرها هم بدبينانه باشه. ببينيد فقط اين قضيه احساسي بودن شما خانومها توجيه كننده هر كاري توسط شماست. هر كاري
شما( نه شماي مريم -شما= يك زن) يك چيزي رو از همسرتون مي خوايد انجام نمي شه گريه مي كنيد. اون عصبي مي شه و فرياد مي كشه. شما قهر مي كنيد. دلتون شكسته از دادش.مقصر اونه. اون بايد مي دونست كه شما زن هستيد و احساساتي!
شما و ايشون منزل مادرتون هستيد. اون از شما مي خواد برگرديد چون فردا صبح كار داره.شما ازش مي خوايد كه اون بمونه!نمي تونه. اون مي ره و منزل مادرش(اين موضوع يكي از تاپيكهاست) شما به اين دليل كه بهتون نگفته بودمي ره خونه مادرشون ديگه برنمي گرديد! اون دل شما رو شكونده بايد مي دونست شما خانوم هستيد و حساس! ايشون بايد بياد دنبال شما!!! چون شما به عنوان يك خانوم حساس هستيد!!
بابا برده كه نيستيم ما مردها. ما هم نيازهايي رو داريم كه برآورده شدنشون پرررومون نمي كنه!!!
ببينيد به نظر من عمده مردهايي كه ازدواج كردند يه مشكلي مثل كمبود محبت -كمبود شخصيت و... داشتند!! لااقل در اين دوران!
كم كم درست مي شه. حرص خوردن من هم چيزيو حل نمي كنه. ايشالله وقتي شديم مثل كشورهاي ديگه اين غرور شما زنها هم كم ميشه.
شما در جای دیگر هم سوالاتی شبیه اینو از من پرسیدی!!منم گفتم...نقل قول:
1.دیدم خوبه
2.معتقدم،مقدارش زیاده
3.معتقدم،مقدارش زیاده
4.فکر کنم زیاد.تو زندگی مشخص میشه