-
RE: خواهر همسر
گردآفرید گرامی من از شما می خواهم ایشون رو به حال خودشون واگذار کنید. حیف شما نیست دوست عزیز!! ایشون فکر کردند ازدواج کردند ...به منزل آوردن که هر زمان خواستند با روشهای مختلف از علاقه اون سواستفاده کنند و با توجیهات مزخرف وروشهای پوچ(گریه و...) حرفشون رو به کرسی بنشونن. افسار رو می خوان به گردن بیاویزن و بکشن. حالا طوری که ناراحتی پیش نیاد. اون بنده خدا همسرشون چقدر پاک عشق می ورزه و ایشون چقدر بچگونه کانون زندگیش رو داره داغون می کنه.
خانوم نازنین من هم با شما بحثی ندارم.
-
اقای گرد افرید اصلا ازتون توقع نداشتم. خواهش می کنم ارام.
-
من قسم می خورم اگر دو سه سال دیگه به همین روش و دید ادامه بدید طلاق می گیرید. به خدای متعال سوگند می خورم. امیدوارم متوجه حرف من بشید و بعد شروع کنید به توهین های احمقانه وبچگانتون
-
آقاي سورنا و جناب گردآفريد
صحبتهاي اوليه شما را صد در صد قبول دارم و مي دانم كه واقعا بر پايه منطق بوده است اما كمي خودتان را كنترل كنيد. اگر كسي نخواهد نظرات شما را قبول كند و در مقابل آن جبهه بگيرد شما نبايد به دل گرفته و جوابهايي اينگونه بدهيد. به هر حال پيشض مي آيد كه فردي نخواهد نظري را هرچند منطقي قبول كند.
خانم كيميا
اگر مي خواهيد هيچگاه سوتفاهمي پيش نيايد از ابتدا كه ماجرايي را تعريف مي كنيد به طور كامل و آنگونه كه مي بينيد تعريف كنيد تا جاي اشتباه يا سوتفاهمها كمتر شود.
فكر مي كنم اگر مشكلي را مطرح كرده ايد در ميان ارسالهاي اوليه بتوانيد پاسخ خود را پيدا كنيد و ديگر نيازي به تكرار نباشد.
يك دختر 14 ساله كم سني ندارد و مي تواند مسائل جنسي را از هم تشخيص دهد و از همينك نيازهاي او شروع مي شود اما شما نمي توانيد اين را بسط دهيد به برادرش چرا كه او در حال حاضر و در اين سن و سال بيشتر از همه نياز عاطفي دارد تا نياز جنسي. اين دو را به هم ربط ندهيد. دقت به اين نكته بسياري از حساسيتها را برايتان كم مي كند.
شمايي كه 15 16 سال از اين دختر 14 ساله بزرگتريد نبايد از در گوشي صحبت كردن يك دخترن وجوان ناراحت شويد. يعني فردا اگر دختر خودتان با خواهر و برادرش و يا شوهر شما بخواهد در گوشي صحبت كند باز هم شما نگران و حساس خواهيد شد.؟!
اگر كمي احساس مادرانه داشته باشيد مي توانيد مسير آن دختر را به سمت صحيح هدايت كنيد. براي او مفهوم ازدواج و حد و مرزهاي بين شوهر شما و خانواده اش بي معني است و نمي تواند به راحتي اينها را از هم تفكيك كند اما شما با قدري محبت و قراردادن او در موقعيتهاي مختلف مي توانيد به او تفهيم كنيد. كار سختي نيست.
-
خانم نازنین چشم . . .اما ایشان در پیامی خصوصی باز دارند فحش می دهند که البته من صدتایش را جواب دادم با همان پیان خصوصی،اما مگر بنده بجز راهنمایی در همان پست نخستم به این یارو چه گفتم؟!توهین کردم،متلک پراندم،آخر چگار کردم که گفت:بنده شعور ندارم!!
دانه خانم شما دیر آمدید و مطالب این بابا را نخواندید،ایشان به من می گوید شعور ندارم،دارد علناً فحش می دهد؛اول بروید و بخوانید که ملت چی به هم گفتند،سپس انتظار شکیبایی را از بنده داشته باشید.ماجرا بر سر پذیرش سخنان من یا سورنا جان نیست،که اصلاً بیشتر آدمها تا برای من،خودشان و نظرشان و اینکه حرفهای من را بفهمند یا نه بی ارزش است.مگر بنده شهوت وراجی یا عقده خوذبزرگ بینی و راهنما و مراد دیگران شدن را دارم؟؟؟
به من شعور ندارم،من هم چیزی را که لایقش بود گفتم،اگر برادرريالدوست،بزرگتر،شما، خانم،قاضیريالریس جمهور یا هم کسی هم بود،اگر ناحق باشد پاسخش را می دهم که البته اکثراً تا حالا فیزیکی در دنیای واقعی بوده است و جز این را بی غیرتی صرف می دانم.
-
جناب گرد آفريد من همه پستها را مو به مو خواندم و متأسفم كه مسير تاپيك به اين سمت هدايت شد
-
همچین لطفیو به من هم کردند. به هر حال گردآفرید عزیز گویا بعضی ها هنوز رمانهای دوران نوجوانیشون رو دور ننداختند و با همون دید نگاه می کنند. شاهزاده ای که همه چیزشو می ده که به اونها برسه. حالا اونها چی به اون شاهزاده با اسب سفید می دن خدا می دونه!! تصور می کنم ایشون دوست دارند روش این رو یاد بگیرند که چطور می تونن این کار اشتباهشون رو انجام بدن. به این اصلا فکر نمی کنن که کارشون ممکنه اشتباه باشه
-
البته نمي دانم چرا مدير محترم بر طبق همان قوانين تالار توهينهاي مستقيم را از تاپيكها حذف نمي نمايند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
ممنون دانه ی گرامی
چشم . من فکر می کنم اون چیزی که باید گفته بشه شد. حالا ایشون هر طور دوست دارند رفتار کنند.
-
گردآفريد گرامي
با شناختي كه از شما دارم مي دانم كه الان واقعا ناراحت هستيد و جملات من و امثال من شايد نتواند شما را آرام كند. اما از شما خواهش مي كنم صبور باشيد و پيامهاي خصوصي اين چنيني را اصلا نخوانيد و به آن اهميت ندهيد. جز اين كه اعصابتان خورد شود سود ديگري نخواهد داشت.