کاشت آلوئه ورا شنیدم خوبه،یکی از همکارانم می خواد انجام بده در نهایت نمی دونم سود ده هست یا نه
نمایش نسخه قابل چاپ
کاشت آلوئه ورا شنیدم خوبه،یکی از همکارانم می خواد انجام بده در نهایت نمی دونم سود ده هست یا نه
سلام tonal منم شنیدم و دیدم
اتفاقا چند تا جوان یه جایی رو راه اندازی کردن که بهت زمین میدهن و تو با 10 میلیون در جاهایی که گرمسیر هستند و 50 میلیون برای سردسیر ها میتونی یه کسب کار راه بندازی که درامدش اندازه حقوق کارمندی است همون الو اورا
خودشونم ازت میخرن خودشونم راهنماییت میکنند
خدا خیرشون بده
ایران بیشتر از همیشه به همچین افرادی احتیاج داره
شما میتونید با یک اکواریوم ساده در منزل ماهی زینتی پرورش بدهید و بفروشید
شاید جواب نده تا به چشم ندیدین باور نکنین، تو همین نزدیک شهر خودمون یه نفر گلخونه کاشت آلوئه ورا داشته سال قبل جمع کرده و برای فروشش هر کسی نمی خره افراد خاص باید پیدا کنید.پرنده های زینتی می شه پرورش داد ولی تجربه بالایی می خواد و ریسک هم داره
اگر به پرورش پرنده باشه ادم با یک دستگاه جوجه کشی میتونه درا مد خوبی داشته باشه
البته باید بازار کار بلد باشه و وصل باشه به بازار
البته پرنده ها با خودشون بیماری میارن متاسفانه بخصوص الرژی
کاشکی در ژنتیک درخت دست میبردن درخت زعفرون تولید میکردن یا بوته یاس با زعفرون قلمه میزدن
یه دونه از درختای زعفرون برای امرار معاش بس بود
سلام
بهترین کاری که من فکر میکنم سوپر مارکتی در یک جای خوب است میتونید یک اسم مناسبم پیدا کنید کنید براش به صورت زنجیره ای راه بندازید
میتونید حبوباتم خودتون بسته بندی کنید
ماست و پنیر خونگی هم میتونید درست کنید
به نظزم خیلی سود داره ولی جاشو باید پیدا کنید
سو پر مارکت نباید خیلی بزرگ باشه
میدونید جنابmahani80 کجا خوبه سوپز مارکتون بزنید در کنار توریست ها
من فقط دولت اباد میشناسم که توریست عراقی و بعضی از خلیجی ها اونجا میان
میتونید خشکبار هم بسته بندی کنید و در فروشگاهتون بفروشید
اگر وقتشو داشتم میرفتم عبا دوزی و چادر دوزی یاد میگرفتم میرفتم یک مغاره کوچک توی دولت اباد اجاره میکردم روزی فکر میکنم 1 میلیون تومان رو فروش داشتم مطمانم
بعضی کارها یک حامی میخواد برای اینکه فقط دلت قرص باشه
ولی حتمی این کارو میکردم
دوست عزیز ناراحت نشیا شما خیلی تو رویا سیر می کنی. دو روز برو تو بازار شاگردی کن ببین چه خبره
اتفاقا من این کار کردم من حتی دستفروشی توی مترو کردم تا ساعت ده صبح جنسای من تموم میشد
در یک مغاره حجاب مشغول به کار شدم در جای پرت روزی یک میلیون فروشش بود تازه تاسیسم بود برند خاصی هم نداشت
من فکر میکنم شما بد بین هستید اینهمه ادم که پول دار شدن اگر قرار بود مثل شما بر خورد کنن همشون به زور یک کارمند بودن
ادم باید از یک جایی شروع کنه