-
سلام به همگی
سحر جان امیدوارم حالت خوب باشه
بله کارهای هنری و دستی رو خوب انجام میدم ولی زحماتشون زیاده و سودشون خیلی کمه و نمیخرن ولی من بخاطر دل خودمم شده انجام میدم
واسه دکتر هم بهترین دکتر تو شهرمون همین دکتر که اونم سال به سال نوبت نمیده تو این هفته رفتم حضوری نوبت بگیرم گفتن نیست وسفر و سفرهاشم سه ماهه یا چهارماهه هستن صبر کردم تا بیاد و همش دعا میکنم زودتر بیاد چون دلم نمیخواد پیشرفت کنه بیماریم هر جند هییییچکس متوجه نیمشه و همه میگن پوستت خیلی خوبه ولی خودم متوجه میشم
منتظرم تا پیش خودش نوبت بگیرم کاش زود بهم نوبت بده میخوام بگم شهرستانی هستم شاید زودتر بهم نوبت دادن
یه دوست من یه مدت انجام میدادم کارهای هنری تبلیغم کردم ولی خیلی طرفدار نداشت منم بیخیالش شدم یا اینکه کار رو بی ارزش میکنن مردم
راستی همسرم زنگ زد و پیام داد ولی جوابشو ندادم من تولدم بود که توسط خواهرام سورپرایز شدم و عکس کیک و کادوهامو وخودمو گذاشتم پروفایلم و نوشتم ممنونم ازتون بابت سورپرایز قشنگتون خیلی خوشحالم کردید که اومد و دید و گفت کی سورپرایزت کرده؟واسه چی عکس خودتو گذاشتی؟چرا لنز گذاشتی؟با من لج میکنی؟حرصمو د میاری؟؟دیدی تو هیجوقت تغییر نمیکنی؟؟؟و هزار تا چیز دیگه که جوابشو ندادم اصلا بعدشم رفت و عکسای تولد بچگیشو فرستاد و اونم گذاشت پروفایلش (خواهرم میگه حسادت کرده و زورش اومده)اخه همسر من فکرشم نمیکرد خانوادم اینکارارو واسم کنن همیشه فک میورد بخاطر بدهی به بانک و....دستشون خالیه و ندارن و دستشون تنگه
خواستم خطمو عوض کنم وکیلم گفت نه خط عوض کن نه چیزی بزارش ولی جوابشو نده چون پیامای تهدید بده بنفعته و زندانی داره واسش گفت فعلا روشن نگهش دار تا اتمام کارت
نمیدونم چرا گاهی انقدرررر دلتنگش میشم ،نمیدونم چرا بدی هاش واسش کمرنگ میشن هر وقت میام واسه جداایی این حس هارو دارم .....بنظرتون خوب میشم؟بعد طلاق فراموشم میشه؟؟یه کتابی چیزی بهم معرفی کنید بخونم و رو خودم کار کنم
البته من تو کانال های قانون جذب اگه شنیده باشیدش عضو هستم و کتاب راز رو که معرفی کردن دارم میخونم کم کم خیلییییی حس و حالمو عالی میکنه حرفاشون و ویس هایی که میزارن اموزش هایی که میدن خیلی عالیه تو هر زمینه ای باعث شده از نظر فکری بهتر بشم روحیم بهتر بشه
-
امروز برنامه ماه عسل داستان یه زندگی رو مطرح کرد که من رو خیلی به یاد شما انداخت. پیشنهاد میکنم این قسمت از برنامه رو تماشا کنید. ایشالا که مشکلاتتون حل بشه..
اگر قصدتون واقعا طلاق هست، بهتره با گذاشتن عکس پروفایل و ... شوهرتون رو تحریک و حساس نکنین. اینجوری روند طلاقتون راحت تر پیش میره.
-
بستگی به کیفیت کار و نحوه تبلیغات تون داره. خیلی ها دارند از همین راه ها خانواده شون رو اداره می کنند.
شما یا باید یه کسی خرج تون رو بده یا خودتون کسب درآمد کنید. منتظرید کسی دیگه در آینده خرج تون رو بده؟
-
سلام بهاره جان میشه جریانش رو مختصر بگید یا اینکه بگید کجا میتونم ببینم برنامشو؟؟من اصلا تی وی نگاه نمیکنم بیشتر مطالعه میکنم
اقای یه دوست عزیز اصلا بصرفه نیست زحتمش خیلی زیاده و مردم شهرستان ما پول جای این چیزا نمیدن یا اگه بخوان بدن هزار جور ادا در میارن و زیر قیمت میخوان ببرن
من دنبال یه کار خوب هستم که از خونه هم برم بیرون و تو اجتماع باشم واسه روحیمم بهتره و استقلال مالی پیدا میکنم
یه کار تو دفتر بیمه از طریق همکار خواهرم پیدا شد ولی حقوقش خیلی کم بود و همش میرفت واسه کرایه
دوستان همسر من فک میکنه من برمیگردم مدام پیامای عاشقانه و اهنگ میفرسته منم جواب نمیدم اصلا انگار ن انگار من قهرم میگه واسم عکس از خودت بفرست دیگه یکبار بهش گفتم فک کردی من دوست دخترتم یا من و تو دوتا عاشق دلباخته ایم که از هم دورمون کردن؟؟دیگه به من پیام نده که بازم میفرسته و منم جواب نمیدم امشب هم زنگ زد چندیدن بار جوابشو ندادم
تصمیمم رو گرفتم من واقعا با ایشون اینده جالبی ندارم و به این باور رسیدم که میتونم موقعیت های بهتر و آینده روشن تری داشته باشم اخه دلم نمیخواد اسیر احساسم بشم و بخاطر اینکه اون دوستم داره یا دلم میسوزه و طلاق نگیرم و....عمر و جوونیمو هدر بدم همش میگم منم حق زندگی دارم یه زندگی عالی تر و بهتر و سالم بنظرتون اشتباه میکنم؟؟یا اینکه زود تصمیم گرفتم؟؟امشب عکس واسم فرستاد از خودش که خیلی چاق شده بود فهمیدم بازم ترک کرده ولی دیگه گول نمیخورم چون اونسریم یه دوره ترک کرد و دوباره برگشت اصلا دوس ندارم بی گدار به آب بزنم و تصمیم غلطی بگیرم چون بعدها در برابر آینده شخص دیگه هم مسئولم....
-
اگر می تونید با حقوق مناسب استخدام بشید که خوبه. ولی با این شرایط اقتصادی و اخلاقی جامعه همیشه یه راه حل دوم برای خودتون داشته باشید.
ظاهرا شما هیچ نوع اطلاعاتی از کسب و کار ندارید. منظورم فروش اینترنتی بوده. فروش اینترنتی صنایع دستی منحصر به شهر یا استان محل سکونت تان نمیشه.
-
اصلا احساساتی نشو عزیزم. شما فقط در صورتی که صاحب فرزند بودی، در برابر اون مسئول بودی. شما مسئول آینده ی هیچ کس نیستی جز خودت.
در ضمن منم فکر می کنم باید فعلا تا کار دلخواهت رو پیدا کنی به پول در آوردن از کسب و کار خونگی و به کمک اینترنت فکر کنی. حتی اگه پولش کم باشه.
-
سلام. اگه با چرخ های صنعتی آشنا بشید می تونید توی کارگاه های خیاطی مشغول به کار بشید. آشنایی و آموزشش دوهفته بیشتر طول نمی کشه درامد قابل قبول و محیط کاری مناسب خانم ها را هم داره. مشاغل خانگی درآمد ثابتی نداره.
-
سلام
میشه راهنماییم کنید چجور کشب و کار اینترنتی کسب کنم؟؟با چند تا سایت اشنا شدم اما وجهی میخواستن یا ازمون شرکتها و ارگان های دولتی هست ولی من شرایطشو ندارم هزینه کنم اینجوری دستم خیلی تنگه پدرم مبلغ ناچیز خواهرمم ناچیز بهم میدن
امروز یه کار پیدا کردم تو کارهای تبلیغاتی هستن اپراتور دستگاه لیزر میخواستن گفت اموزشتون میدیم اما مسیرش خیلی واسم دور بود و حساب کردم حقوقشم کم بود چند ماه اول بعد افزایش پیدا میکرد
مسیرش خیلی بد و دور بود واسم خانوادمم رضایت ندادن متاسفانه و کنسل شد
مینو جون به خیاطی اصلا علاقه ای ندارم مامان خودم خیاطه میتونه آموزشم بده تو خونه کار میکنه و کارشم عالیه
پرستو جان دلم واسش بیشتر میسوزه ولی دارم روی خودم کار میکنم دیگه اسیر احساسم نشم و با عقلم تصمیم بگیرم
-
سلام روناک جان
من تو تاپیک احوال پرسی جویای حالت شدم. خوبی؟
برای اینکه کارهای خودت رو بفروش برسونی دعوتت میکنم این سایت رو ببینی (esam.ir)
اینجا فروشنده ها حضور دارن و نگاه کن و با فضا آشنا شو .
-
سلام سحر جان عزیز چقدر خوشحال شدم اومدی
من خوبم ولی دلتنگیش داره اذیتم میکنه فقط مشکل دیگه ای ندارم خانوادم کاری به کارم ندارن فقط خودم دلتنگ اون لعنتی میشم و دست خودمم نیست هر چقدر هم روی خودم کار میکنم باز هواشو میکنم اما بخودم قول دادم دلتنگی و دوست داشتنم رو فقط توی دلم نگه دارم و بخودم میگم دلیل نمیشه ادم هر کی رو که دوست داره بخواد به اشتباه باهاش بمونه و زندگی کنه ....
نمیدونم چقدر درکم میکنی تو هم جنس منی
من خیلی عاطفیم از طرفی مدت زمان طولانی توی زندگیم بوده واسه همین یه مقدار سختمه،اما هر کی میبینتم میگه رنگ و روت باز شده خوشکل شدی شاداب شدی پیش شوهرت که بودی خیلی بد شده بودی چون واقعا خونه پدرم ارامشم بیشتر اونجاس و راحتترم حداقلش اینه توهین و تحقیر نمیشنوم
من خیلی دوسش دارم سحر جان خیلی زیاد منکرشم نمیشم ولی نمیخوام دیگه ادامه بدم بااینکه باز فهمیدم ترک کرده حتی سیگارشم گذاشته کنار و داره ورزش میکنه باشگاه میره و دوچرخه سواری و....اما من واقعا با اخلاقیاتش نمیتونم کنار بیام ذاتش که عوض نمیشه همون ادم عصبی و چرخاشگر و بددهن و خیانتکار .....
حتما به این سایت سر میزنم و خبر میدم بهت که چی شد
الان تو سایت دیوار خیلی جویای کار هستم ولی خیلیاشون شرایطش به من نمیخوره نمیرم ولی سفت و سخت پیگیرش هستم که برم سر کار و استقلال مالی پیدا کنم اینجوری حال روحیمم خوب میشه