سلام آقا تیام ، متشکرم از شما
با دقت تا انتها بخونین چون مطلب مهم هست.
من نوشته ی دوستان محترم رو خوندم و مطالبی به ذهنم رسید که گفتنش خالی از لطف نیست.
بنده از دید یک خانم صحبت میکنم. زن موجودی هست که نیاز به محبت داره، نیاز به توجه و پیگیری داره.. تا اینجا ما حق رو به زن میدیم.
اما زمانی که این نیازها بشکل بیمارگونه ادامه پیدا کنه و شخص رو از حالت روانی نرمال خارج کنه دیگر به چشم مهر و توجه نگاه نمیکنم.
در جایی دیگر زنان گاهی در زندگی تحت تأثیر حسادت ها و مشورت های غلط یا خطای فردی زندگی شخصیشون رو دچار مشکلات فراوان میکنن که در هر فردی بسته به موقعیت متفاوت هست.
حسادت
حسادت مثل زمانی که فرضا من به خانم شما میگم شوهرت فقط تو رو کلاس هنری گذاشته؟! الان با این دلت خوشه؟؟؟ شوهر من پارسال منو با مادرم فرستاد سفر .. جات خالی رفتیم فلان جا. این حداقل حقوق یه زنه
مشورت غلط
مثلا خانومتون به دوستش، خواهرش یا مادرش میگه دیشب من و تیام بحثمون شد .، اونم هیچی نگفت رفت تو اتاق.. اصلا باهام حرف نزد حالا چیکار کنم؟ دوستش، خواهرش یا مادرش میگن خیلی اشتباه کرده ، صبح بیدار شد صبحونه درست نکن ، جواب سلامشم نده بخواب تا وقتی بره سر کار..
خطای انسانی
خانومتون توی ذهنش میگه من چه اشتباهی کردم با فلانی ازدواج کردم، میتونستم موقعیت های بهتری تو زندگیم داشته باشم. الهه ، مرجان، سهیلا .، اینا همشون خیلی خوشبختن من چی؟(دیدن داشته های دیگران و نادیده گرفتن نداشته های خود) .... تا خطاهایی دیگر که من سعی میکنم بیان نکنم.
ببینین من در مراجعینی که میان اولین نکته ای که به ذهنم میرسه شجاعت آمدن و تلاش برای بهتر شدن هست، قطعا کسی که به مشاوره مراجعه میکنه از منطق و حداقل تشخیص خوب و بد برخوردار هستن.
من ضمن صحبت های شما متوجه این امر شدم که زندگیتون چندان مشکلی نداشته چرا؟
هوسران نیستین...
مردان هوسران وقتی پیش مشاوره میان یا به گناهشون اعتراف میکنن یا اینکه به زور میان و منکر میشن و حرفی برای گفتن ندارن. اکثرا مراجعه نمیکنن چون خودشون در نهان به زشتی عملشون واقفن.
تنگ نظر نیستین...
شما خانومتون رو محدود نکردین ، کاری که بعضی مردان انجام میدن . حتی ایشونو در جریان مسایل مالی و ... قرار دادین.
خسیس نیستین ...
چون به اندازه درآمد و حتی فراتر از آن عمل کردین تا زندگی مطلوبی داشته باشین.
مشکلتون فرزند نیست...
چرا که در پیگیری بودین.
بداخلاق نیستین...
چرا که خیلی با حوصله و زیبا پاسخ میدین ، قطعا ذهن آشفته مطالب آشفته ای هم بیان میکنه.
اعتیاد ندارین و خیلی موارد دیگر...
قطعا در هر خانواده ای یکسری حرف ها و رفتارها جاری هست که ما قدرت تغییر اون آدمها رو نداریم و میتونیم خودمونو بسته به شرایط تغییر بدیم .. یعنی اگر من مادر شوهرم بداخلاقه فقط میتونم رفتارها و گفتارهار خودمو کنترل کنم و در جایگاه خودم حداقل احترام رو بگذارم و بدنبال بد خلقی و دامن زدن به شرایط نباشم. قطعا این آدمها از زندگی من جدا هستن و عنان زندگی در دست من و همسرم هست ... تا من و همسرم نخواهیم دیگران نمیتونن بین ما رو بهم بزنن.
درباره شما من قبلا هم عرض کردم گذشت زمان و عدم پیگیری کار ساز خواهد بود یا ماندنی و یا رفتنی... اما فرصت آخرین هست.
برای ایشون واسطه قرار ندین و تماس نگیرین این کار غلط هست، ایشون نیاز دارن تنها باشن.. اگر قرار بود بی واسطه بسمت شما بیان و یا دلتنگی فشار بیاره قطعا خودشون به واسطه بیان میکردن.
ایشون فکر میکنن جدا از شما خوشبختن و اتفاقا بگذارین تجربه کنن و تلخی این تجربه رو بچشن تا درس عبرتی باشه برای خودشون و خانوادشون.
کسی تو شرایط خانوادگی همسرتون قطعا راضی نیست برگرده به اون محیط، اما وقتی یک عده آدم خودشونو عقل کل بدونن و متقاعد هیچ نظری نباشن یعنی افکارشون از پایه باطل و عملشون نادرست هست.