اشتباه بزرگی رو داری مرتکب میشی خودتو بزار جای همسرت .اگه انقدر راحت به احساس و به نظر من هوست اجازه جولان دادن بدی شاید فردا هم عاشق کسی دیگه ای شدی به همسرت فکر کن خیانت بخشودنی نیست خودت رو به این گناه آلوده نکن به خدا توکل کن خودش کمکت میکنه .
نمایش نسخه قابل چاپ
اشتباه بزرگی رو داری مرتکب میشی خودتو بزار جای همسرت .اگه انقدر راحت به احساس و به نظر من هوست اجازه جولان دادن بدی شاید فردا هم عاشق کسی دیگه ای شدی به همسرت فکر کن خیانت بخشودنی نیست خودت رو به این گناه آلوده نکن به خدا توکل کن خودش کمکت میکنه .
نوشین عزیز، بهت پیشنهاد می کنم یه مسافرت دو نفره با همسرت بری، سعی کن تا اونجایی که می تونی از وجود همسرت لذت ببری، خیلی می تونه کمکت کنه...
:72:
سلام
مشكل شما به گذشته تان مربوط ميشود شما تا قبل از ازدواج هيچ نوع رابطه اي با جنس مخالف نداشته ايد معمولا اين تيپ افراد بعد از ازدواج دچار مشكلاتي
اينچنين ميشوند به يك روانكاو مراجعه كنيد
چه حرف بى ربطى!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط قاسمي
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nushin24
موافقم .
راستی نوشین جان چیکار کردی . مشکلت حل شد ؟
دوستان خوبم چرا انقدر راحت به هم بی احترامی می کنید ؟
عزیزان هر کشی در اینجا نظر خود را می گوید. درست یا غلط بودنش بسته به دید ما از اون حرف دارد. ما نباید هیچ دوستی را مسخره و یا خدای نکرده به دیگری توهین کنیم.
خواهش می کنم دوستان . چرا تازگی ها انقدر انتقاد ها تند و اهانت آمیز شده ؟؟؟ کمی تامل کنید و بعد با آگاهی - بدون عصبانیت و دعوا جواب بدهید. چرا انقدر حاشیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:72:
نوشين جان
سلام عرض مي كنم
من كل تاپيكت را خواندم .البته بايد خاطر نشان كنم كه مشكلات افراد براي خدوشان است و نبايد مشكلاتشان را توي سرشان زد.
ما اينجا مي خواهيم كه افراد راحت به مواردشان اعتراف كرده و سعي در بهبود و رفع آنها كنند. پس لطفا ياري كنيد.
نوشين جان
تو با پر وبال دادن و رويا سازي و ديدن خوبيهاي آن فرد به او علاقه مند شده اي كه مطمئنا فصلي است و با كمي نگاه واقع بينانه و گاهي بدبينانه به آن فرد مي تواني اين چهره خيالي و آرمان گرايانه را در ذهنت فروپاشي كني.
براي اولين قدم بهتر است رابطه ات را با او كات كني و از او بي خبر باشي تا فرصتي پيدا كني كه با خودت تنها خلوت كني و راحت تر تصميم بگيري.
تو خودت مي داني كه نمي خواهي همسرت را رها كني و خودت از كاري كه مي كني ناراحت هستي. پس خودت راه خودت را مي داني. فقط نمي داني چطور بايد قدم برداري.
چطور ندارد. تصميم بگير. اراده كن و اقدام كن.
سلام نازنين جان حق با توس
من قصد توهين نداشتم ولى واقعا حرف قاسمى ب نظرم بى منطق اومد
يعنى من بايد قبل ازدواج با جنس مخالف رابطه ميداشتم كه بفهمم سكس يعنى چى؟
يا انتظار من از يه رابطه جنسى تو ام با عشق خيلى غير معمول و غير منطق هست؟
مرسى آقاى ديجيتالمن كه نگران من بودين
از نظر دانه عزيز هم ممنونم
راستش من رابطه ام رو با اون آقا قطع كردم
فعلا دارم فكر ميكنم به خودم و همسرم و خواسته هم از زندگيم
ميخوام بذارم مدتى يكى 2 سال بگذره
و بعد اگه احساس خوشبختى نميكردم با همسرم به جدايى فكر خواهم كرد
من از زندگيم عشق ميخوام و اين اگه نباشه من يه كمبود بزرگ حس ميكنم
راستش نظر من راجع به جدايى و طلاق كمى فرق ميكنه با نظر عموم من ميگم نبايد اينقدر جدايى رو بزرگ كرد و ازش غول ساخت خوب اگه خوشبخت نيستى بايد جدا بشى چرا يه عمرتو هدر بدى ؟البته تا وقتى كه بچه ايى وسط نباشه كه ضربه بخوره
تك تك ما حق خوشبختى و لذت بردن از زندگيمونو نداريم؟
سلام نوشین جان
این قدر سریع به جدایی فکر نکن. چون در آینده اون چیزی برات پیش میاد که انتظار آن را داری.
نمی دونم چندوقته ازدواج کردی( چون تو ارسال هات اشاره ای به آن نکرده بودی)، معمولا وقتی دو نفر باهم یک زندگی جدید رو شروع می کنند حداقل 2 سال طول می کشه تا به روحیات و اخلاق های هم آشنا بشوند و به یک حالت تفاهم از هم برسند.
حتی اگر با همزادت هم ازدواج کنی باز این زمان باید طی بشود. بالاخره شما دو نفر از دو سطح فرهنگ، دو عقیده مختلفید...
الان بهتر است روی شوهرت تمرکز کنی.
برای خودت نقاط مثبت و منفی آنرا بنویس. برای هر کدام به اندازه یک بند دلیل بیار.
بعد سعی کن نقاط مثیت اون را پر رنگ کنی .
خاطرات خوبی که با هم دارید را دوره کنید، آن قدر که بتونید مثل یک فیلم شفاف ببینید.
سعی کنید اون علاقه دوران نامزدی را دوباره زنده کنید.
درمورد خواسته ها وانتظاراتتون با همسرتون صحبت کنید.
با هم فکری هم به راه حل مناسب دست پیدا کنید.(منظورم نزدیکی تونه)
موفق باشید.
کارت نفرت انگیزه وغیر قابل بخشش چطور همسرت فیلم پورنو نگاه میکنه خیانته ولی کارشما ...؟؟؟