سلام. بچه ها لطفا در تمرینات کارگاه مشارکت و همکاری کنید. بخش تمرینات کارگاه از آموزشیش مهم تره که حداقل برای یک بار عملا تجربه کنید و خودتون رو ارزیابی کنید. مابقی تکرار مکرراته. چیزی که اینجا رو متمایز از بخش مقالات می کنه همین تمریناتشه، لطفا در این بخش سهل انکاری نکنید.:203:
اما تمرینات خودم:
سعی کردم برای چند نفر شنونده خوبی باشم. دو سه مورد موفق بودم، دو سه مورد هم خیر! ضعفم این بود که برای یک دو مورد خسته بودم و ذهنم نمی کشید. گاهی عصبیت و هیجانم دخیل بود و توازن مکالمه از بین میرفت. اما نقاط قوت هم اینکه یکی دو مورد شرایط طرفم رو در نظر گرفتم و کظم غیظ نمودم :311: که البته نتیجه خوبی داشت و طرف مقابلم از تندروی که داشت پشیمان شد و سعی کرد جبران کنه.
وقتی آگاهانه گوش می دادم از این که به طرف مقابلم اهمیت دادم و کمکش کردم حس خوبی داشتم و چون از قبل پیش بینی برخوردمو کرده بودم و تعجیلی برای پاسخگویی نداشتم، سکوت درونم بیشتر و آرامش بیشتری برای پاسخ گویی داشتم که به کیفیت مکالمه کمک می کرد.
نتیجه این که: چندان هم سخت نبود و اتفاقا دوست داشتنی بود. :43: مایلم ادامه اش بدم. :43:
صلحیه جان ، حتما ضعف های مکالماتی ما با حوصله و تمرین قابل حل هستند. همراه ما باش. :72:
دوستان عزیز می تونید کیفیت تمرینتون رو ارسال کنید. آنالیزی روش نیست. فقط محکه.
اما از فردا انشاءالله به موضوع جدیدمون خواهیم پرداخت با عنوان:
پرهیز از خودمحوری / ترک سلطه جویی / حل تایید طلبی
با ما باشید.
:72: