شاد به خاطر کسی که خیلی کمکش کردی و الان بیشتر از هرکسی نیازمند وجود نازنین توه برگرد اون تورو با تمام وجودش صدا میزنه تنهاش نزار.
نمایش نسخه قابل چاپ
شاد به خاطر کسی که خیلی کمکش کردی و الان بیشتر از هرکسی نیازمند وجود نازنین توه برگرد اون تورو با تمام وجودش صدا میزنه تنهاش نزار.
[quote=shad:
نیلوفر عزیزممنونم، اما به نظر من مرگ چیز بدی نیست، شاید یاد آور گریه و شیون و نیستی باشه اما یه واقعیته و دوست ندارم از واقعیت های زندگی که بهش برخرد خواهیم داشت برای خودم غول بسازم و ازش فرارکنم، اما بازم چشم، سعی می کنم از این حرفا نزنم.. :43: :72:
[/quote]
واقعا دیگه نمیدوم چی بگم به این همه بزرگی!:203::72:
میدانم که هم اکنون در جنگلی از عشق و نور هستی
اما از تو میخواهم برگردی
هنوز برای رفتن تو خیلی زود است...
من واقعاً هنوز شوکه ام و ذهنم یاریم نمی کنه که بنویسم . فقط می تونم دعا کنم . خدایا بهمون برش گردون .
شادم
هر جا هستی خوش باشی گلم. نگران ما نباش. ما یادت را اینجا زنده نگه میداریم تا از مرخصی برگردی. ما نگران توهستیم خانومی.
ببینم اونجا جنگلم داره؟؟؟ به دور از هر هیاهویی؟؟؟چه شکلیه؟؟؟مثل اینجاست؟؟؟عزیزم برگشتی باید برامون تعریف کنی.
منتظرتیم.
داری استراحت میکنی؟؟ چند وقت مرخصی گرفتی از خدا؟؟ قرار بود برامون درباره مکه حرف بزنی!
شاد عزیز
میبینی همه منتظرتند , میبینی همه چقدر دوستت دارند , میبینی همه مشکلاتشونو یادشون رفته, میبینی همه داریم دعا میکنیم که سالم به جمعمون برگردی ,
میبینی که همه غصه دارند
پس تو رو خدا برکرد:203:
دوستان من پیشنهاد یک نذر دسته جمعی رو دارم برای سلامتی اون. نمی دونم چی ولی یک نذر که واقعا در حد قلب مهربان و پرگذشت اون باشه. قبل از سلامتیش هم ادا بشه.
آقاي sorena_arman من در مورد نذرتون يه پيشنهاد دارم اگه بچه ها مايل بودن اين كار رو ميكنيم.
داريم به ماه محرم نزديك ميشيم و همه ميدونيم كه توي اين ماه خدا كمتر آدمي رو دست خالي بر ميگردونه ، بهتره براي شاد عزيز زيارت عاشورا نذر كنيم و از همين امروز(دوشنبه) شروع كنيم و هفته اي يه بار براي شاد عزيز زيارت عاشورا بخونيم و از امام حسين بخوايم كه شاد عزيزمون رو شفا بده.
آره اگه همه با هم از صمیم قلب براش دعا کنیم به صورت دسته جمعی حتما شاد عزیز زودتر خوب میشه .توی پست های قبلیم گفته بودم که دایی من توی ICU بوده اینقدر دعا کردیم الان خیلی خیلی بهتره دیروز دکتر می گفت اصلا باورم نمی شه یه مریض به اون شکل(حالت بحرانی) الان اینقدر بهبود پیدا کرده باشه
حالا من یه پیشنهاد دارم 120000 ذکر "الله الصمد" رو همه با هم ختم کنیم یه مقدار اولیه به اسم "تعداد" تعریف می کنیم که الان مقدار اولیه اش صفره هر کی هر تعدادی که فرستاد با این مقدار جمع کنه و توی سایت بنویسه من خودم شروع کردم
تعداد=0+1000
لطفا هر کسی خواست همکاری کنه بعد از اینکه ذکرو گفتش بیاد و مثل بالا با تعداد جمع کنه
هر ذکر رو هم با آرامش و به یاد شاد عزیز بگیم
پونه جان
به هوش نیومده هنوز؟ شوهرش چه کار میکنه؟ پدرشوهرش دیگه چیزی نگفته؟