معذرت می خوام که انقدر تند و پر غلط تایپ میکنم الان خودم داشتم میخوندم فهمیدم چه زجری کشیدی.چون هولم که یه راه بدون عارضه پیدا کنم . که آب از آب تکون نخوره.مرسی
نمایش نسخه قابل چاپ
معذرت می خوام که انقدر تند و پر غلط تایپ میکنم الان خودم داشتم میخوندم فهمیدم چه زجری کشیدی.چون هولم که یه راه بدون عارضه پیدا کنم . که آب از آب تکون نخوره.مرسی
منظورم که فقط ظاهر نبود کلا گفتم .منظورم اینه که چرا یه تلنگر به دل ساده یه دختر میزنن بعد منتظرن دختر خانم بره ناز آقارو بکشه باید با صراحت و شجاعت برخورد کرد که برای مردا توجیه پذیره توی جامعه ما ولی دخترا نه .
شب شما هم به خیر خوش به حالت که می تونی بخوابی .راستی خودت چی تا حالا با کسی دوست بودی ؟نظرت در مورد این دوستی ها چیه ؟من که میخواستم خودم رو از دو دلی دربیارم .اومدم ابروشو درست کنم زدم چشمشم کور کردم .
امروز خدارو شکر خودش سر صحبت رو باز کرد درمورد کار منظورمه .گفت که اشتباه کردی منم گفتم حق با اونه البته گفت که اون کار دیگه از دست رفته .ولی به هر حال تصمیم گرفتم کمتر به اون فکر کنم چون تا حالا دوست خیلی خوبی برام بوده و به من بی احترامی نکرده نمی خوام از دستش بدم به نظرت بده یه دوست از بین همکارای قدیمی داشته باشم؟./میخوام رویایی فکرنکنم دلمو پاک کنم به رابطم در عفاف و احترام ادامه بدم فقط مواظب باشم خیلی شور نشه آمادگی اینو داشته باشم که هروقت خواست یا خواستم از زندگی هم بیرون بریم بدون کینه این کارو بکنیم ./اگرم اون قدر موجودی مثه منو که خیلی ها آرزو دارن قبولشون داشته باشم رو دونست و دوستم داشت کل دوستاشو کنار میزاره و میاد طرف من البته من نمی دونم الان چه مدلی با اونا رفتار میکنه ولی همه از همکارا و همکلاسیاش هستن که یه کم شاید زیادی با هاشون صمیمی شده .هروقت درخواست ازدواج کرد اون موقع در موردش بر حسب شرایط زمانی و مکانی عاقلانه ترین تصمیم رو میگیرم. راستی به هم گفت تا حالا به من دروغ نگفته چون معتقده مردا وقتی قصد سوء استفاده از خانم ها رو دارن دروغ میگن و اون هیچ وقت همچین قصدی نداشته.نظرت چیه همه رو با دقت خوندی دیگه آره؟به هر حال قبلا ازت ممنونم که با وجود فکر پریشونت به من کمک میکنی...
:shy:تويي كه وارد روابط دوستي مشكل دار نشدي تا اين سن بهتره الان هم نشي. فقط به قصد شناخت جهت ازدواج ارتباط دوستي رو شروع كن. حتي اگر ابتداي ارتباط هم همچين حرفي رد و بدل نشه. ببين من ايشون رو مناسبت نمي دونم. اين حرف بي معنيه كه اگر" تو منو شايسته خودت بدوني صميميتم رو با دوستان دختر خودم كم مي كنم!!! و مي ذارم كنار" اگر روابط ايشون با اين دخترها مشكل نداشته باشه كه نبايد همچين حرفي رو بزنه. و اگر مشكل نداشته باشه اصلا اشتباهه كه بخواد بعد از ارتباط روابط پاكش رو با همكاران دخترش قطع كنه. الان عصر حجر كه نيست.
كنار بگير از ايشون و سعي كن به كس ديگه اي فكر كني. برخلاف ديد اوليه اي كه وارد تاپيك شدي بخون حرفهاي خودتو خودت متوجه مي شي كه اونقدرها هم مرد متفاوتي با مردهاي ديگه نيست. دوست خوبي بوده . درست. اما همه چيز اينه؟
من امشب كاملا آماده ام تا جواب سوالاتو بدم. بفرما :shy:
بنظرت وقتی کسی ( مرد یا زن ) میخواد از کس دیگری سوء استفاده کنه میره مستقیم راستشو بهش میگه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط takamol
:Dپس كجا رفتي. از يه طرف مي گي كه كمك چرا نمي كني . از يه طرف نيستي
از اومدنت ناامید شدم به این خاطر رفتم .آره قبول دارم شاید مثه بقیه باشه به نظرت این راهی رو که انتخاب کردم غلطه آخه از یه طرف میگی وارد نشو از یه طرف میگی ادامه بده چیکار کنم.
ببين من ديگه تقريبا مطمئن شدم . يعني اون يكذره شكم هم برطرف شد .آخه با ادعا كه نمي شه گفت" من دروغ نمي گم".
من قبلا هم گفتم فرد مناسبي برات نيست. ولي شما صبر كن. اما الان با مثالهايي كه آوردم"اين حرف بي معنيه كه اگر" تو منو شايسته خودت بدوني صميميتم رو با دوستان دختر خودم كم مي كنم!!! و مي ذارم كنار" "
و ارتباطات گسترده ايشون كه بالاخره براي شما قابل هضم نيست من ادامه رابطه رو به صلاحت نمي دونم.
هستي؟
خوب به نظرت از اول اشتباه کردم که دوست شدم .یعنی به نظرت این ارتباطات از پای بست اشکال داره؟حالا یه هو ولش کنم تازه یه کاری کردم کارستون تا حالا شماره خونمونو نداشت اونم با اجازه مادرم بهش دادم اشتباه کردم .؟آره ؟چند بار خواست ندادم من خودم آدم صادقی هستم فکر میکنم اونم مثه منه برای اینه که گیج شدم.ببین از یه لحاظ چون بعضی اخلاقاش مکمل اخلاقه منه میگم شاید آدم بدی برای ازدواج نباشه.اصلا به نظرت همه مردا یا زنها توی دوستی ها دنبال سوء استفاده از هم هستن .وهرکه با هرکی دوست شد حتما باید باهاش ازدواج کنه .یه بار از یه روانشناس شنیدم که میگفت حتی اونایی که به هم نامه میدن در آینده شاید موفق ترن چون یاد میگیرن احساسشون رو راحت ابراز کنن.اگه به نظرت این یه هوسه چرا ول نمیکنه بره نه منو میبینه و نه زیاد با هم حرف میزنیم .تازه منم اهل پیام عاشقانه ولی لی به لالای مردا گذاشتن نیستم .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟