RE: از قصد داره اذيت ميكنه
طراوت عزیز، بهت حق می دم، خیلی سخته که به خاطر یه خصوصیت مثبت توی روی همه بایستی و بعد ببینی که همون خصوصیت هم وجود نداره. عزیزم باید به همسرت بگی یا یه طوری بهش بفهمونی که فقط یک تضمین برای باقی ماندن علاقه بین هیچ زن و شوهرها وجود داره و اون احترام به خواسته ها و رشد و پیشرفت شخصیتی دو طرفه، وگرنه اگر یکی از طرفین بعد از چند وقت رفتارش رو به ضعف پیش بره هیچ انگیزه ای برای طرف مقابل باقی نمی گذاره. سیگار کشیدن مسئله کمی نیست اما متاسفانه انقدر در جامعه ما زیاد شده که به چشم نمیاد، عزیزم ارزشهات رو حفظ کن، اونها برای هزارمین بار هم که شده به همسرت بگو، بگو که چه توقعاتی ازش داری، به خاطر کدوم خصوصیات مثبتش باهاش ازدواج کردی، اگه چه مسائلی رو ببینی ازش نسبت بهش سرد میشی و از اون هم بخواه که توقعاتی که از تو داره رو بهت بگه...
عزیزم برای زندگیت قانون بذار، بعضی وقتها شما باید کوتاه بیای و بعضی وقتها همسرت، این حد و مرزها رو مشخص کنید تا احساس نکنی تمام گذشت ها و فداکاری ها رو شما باید انجام بدی و همسرت هیچ تغییری نباید بکنه...
:72:
طراوت عزیز
با این کارهات داری شوهرتو از دست می دی و یقین داشته باش اگه ادامه بدی میره با یک نفر دیگه. مواظب برخوردات باش. تو برای شوهرت یک زندان درست کردی و خودت شدی زندانبانش. با این کارهات داری میگی که اصلا بهش اعتماد نداری. منطقی تر برخورد کن. اون شوهر تو هست نه زندانیت.
عزیزم تو شغل شوهرتو فراموش کردی اگر اشتباه نکنم ایشون مامور نیروی انتظامیه مطمئن باش انقدر تو گوششون میخونند که به راه کج نیافتند
با سیگار کشیدن که زندگی تو فنا نمیشه اصلا اجازه نده خانوادت بفهمن که شوهرت سیگار میکشه ببین بیا به شوهرت بگو دوست دارم هر کاری که میکنی حتی خلاف پیش من بکنی میخوای سیگار بکشی بکش ولی پیش من بکش میخوای مشروب بخوری بخور ولی جلوی من بخور میخوای دختر بازی کنی بکن ولی پبش من بکن ببین این موردی که بهت میگم کلی انسانها رواز هر چی که جلوشونو بگیری حریصتر و حساستر به اون موضوع میشن مثلا یه بچه رو فرض کن اگر بهش بگی نری سر کود دست نزنی به فلان چیز بچه بیشتر کنجکاو میشه که تو کمد چی هست فلان چیز به چه دردی میخوره و بالاخره هم سراغ کمد میره هم به فلان چیز دست میزنه اما یواشکی و بی اجازه .حالا اگر خودمون در کمد وباز کنیم و به بچه بگیم عزیزم ببین تو کمد هیچ چیز خاصی نیست و فلان چیزو ببین به درد تو نمیخوره بچه قانع میشه مثل همین بد حجابی مملکت خودمون از بس زدن تو سرمون گفتند ال کنید بل کنید تا دوتا مانتو تنگ و روسری کوتاه میدیدند میبردنشون ارشاد بدبختارو وضع بهتر نشد که هیچ بدترم شد خیلی حرف زدم ببخشید اما کمی بیشتر با شوهرت دوست باش تا یه مربی تربیتی
سلام عزیزم ببخشید اگربا صراحت حرف می زنم ایشالا بتونم برات مثمرثمر واقع بشم
بله من اول زندگیم هستش حدودسه ماه.اما حق باشماست شوهرمن کارش طوری نیست که سه روزازش دورباشم
خب حالا که مشاوره رفتی باید قاعدتا مشاوره رفتنتون ثمره ایی داشته باشه شما که فقط نرفتید مقصرکار راپیدا کنید باید راه حلی هم برای مشکلاتان مشخص کرده باشه نه؟؟واینکه آقاتون هم باهاتون اومده خیلی خوبه .اگراهلش هست ازش بخواید دوباره باهم برید تا بلکه با مشاوره رفتن وهمکاری همسرتان مشکلتان حل شود.دوتا عرض دیگه1.با سیاست بودن همانطور که دوستان گفتن درزندگی مشترک یک اصل خیلی مهمی هست علی الخصوص که زن باید این توانایی را بتواند اگرم ندارد درخودپرورش دهد.توصیه:مطالعاتت را دررابطه نحوه برخورد زناشویی بیشتر کن یا مقالاتی که دراینترنت می توانند کمکت کنند (بالا بردن آگاهی درباره حل مشکلت)2-صبور باش توکل داشته باش پشتکار داشته باش البته استمراری بودن رفتارخیلی اهمیت داره.3.یک خاطره آموزنده:یک مردی بود که مدتی بود زن دوم گرفته بود که بعضی روزا به صورت مخفیانه یکی دوسا عت به اون سر می زد اما خانم اول که متوجه شده بودند بعد ازتعقیب وغیره وذالک یک روزرفتن دم خانه زن دوم شروع به داد وبیدادوعابروریزی...حال همسرش که متوجه شده بودخانم اولش به مسئله پی برده با زن اول عهدوشرط کرد که یک روز درمیان خانه هرکدام می رودو......)خب این را بهش می گن بی سیاستی زن دوم که بدون فکر کاری کردکه ازچاله به چاه افتاد اونطوری حداقل هرشب همسرش پیشش بودو....اما حالا قضیه بدتربه ضررخودش شد تاسودش.عزیزم مراقب باش برچسب نزنی ونکات مثبت اورا گوشزد کنی وتشویق باید طوری باشی که برای اون حکم رفیق را پیدا کنی اینطوری که به شما نزدیک بشه حرف شما که با مهرورزی بهش می گی بهتر می تواند بسنجدوعمل کند وازدستتون فراری نباشدخدای نکرده...ابای کاررا ازنظرش نینداز بزارفک کند درمورد هیچی خبر نداری کاری نکن که با خیال راحت درجلوی رویت هم هرکاری خواست بکند...دیگه اینکه دوستان دیگرهم که ف را می گویند خودت بروفرزاد...
ایشالا مشکلت حل میشه با گذرزمان وپشتکارخودت وتوکل.
سلام دوستاي گلم.
ممنون كه جواب منو ميدين ، بهش پيشنهاد دادم يه مسافرت 3-4 روزه بريم شايد توي روحيه هر دومون تاثير بذاره.آخه ماه عسل هم نرفتيم بهش مرخصي ندادن.
ديشبم توي خونه سيگار كشيد اما هيچ حرفي نزدم از قبل هم بهش گفتم هر كاري ميخواد انجام بده بهم بگه فقط همين.الانم دارم برنامه زندگيم رو عوض
تا 3كه سر كارم بعد از اونم ميرم يوگا البته در هفته 3 بار تصميم دارم برم دنبال درسم.
مشكل من اينه كه 100% فكرم رو به شوهرم اختصاص دادم و بقيه رو فراموش كردم.درسته كه شريك زندگيمه اما 50 % زندگي هم مربوط به خودمه به خونواده و دوستام...
تازه فهميدم كه منم بايد مثل اون خونسرد باشم اون آدمه منم آدمم ! تازه زن هميشه حساس تره.
برام دعا كنيد.
طراوت جان داستان زندگی چکامه رو خوندی؟ بهت پیشنهاد میدم حتما" بخونش
قسمت متارکه و طلاق
موفق باشی
elina
مرسي عزيزم كه جواب ميدي.
سلام طراوت جان. خيلي خوشحالم كه بالاخره حد و مرزها را با خودت مشخص كردي. لذت ببر از زندگي . اميدوارم كه همين رويه رو در پيش بگيري و يادت نره. موفق باشي عزيزم
دوست خوبم سلام . من الان تازه پستتو خوندم. واقعا متاسف شدم.
متاسفم برای تو که می خوای زندگیت از هم نپاشه ولی دقیقا داری این کار رو می کنی. عزیزم می خوای یکم از خودت بگم ؟؟؟
یک زن وابسته- حساس و شاید هم کمی بیمار که مجبور باشه دارو مصرف کنه. داره با دست های خودش زندگی قشنگشو خراب می کنه. داستان چکامه رو خوندی ؟؟؟ خب آخرش چی شد ؟؟؟
خراب کردن خیلی راحته ولی ساختن سخته. چکامه راحت خراب کرد ولی الان برای ساختنش داره جونشم بالا می یاد. خب کار درستیه ؟؟؟
نوشتی شوهرم سیگار کشیده.
خب بکشه. چیزی ازت کم می شه ؟؟؟ از زندگی مشترکش و علاقه اش به تو ؟؟؟ چرا بیخودی اعصاب خودت و شوهرتو خرد می کنی ؟
عزیزم تو زندگی مشترک اعتماد داشتن به همدیگه خیلی مهمه. خیلی زیاد.
با یکی از دوستام صحبت می کردم می گفت بریم مهمونی ناراحت می شوم شوهرم زنی رو نگاه کنه ( شوهرش مرد سالمی بود دوستم خیلی الکی حساس بود ) می دونی بهش چی گفتم ؟ گفتم اگه تو بری مهمونی و مرد فوق العاده جذاب و شیک پوشی رو ببینی یک نگاه بهش بندازی و تو دلت تحسینش کنی. این یعنی خیانت به شوهرت ؟؟؟ گفت نه . گفتم پس چرا وقتی شوهرت یک همچین کاری بکنه شر به پا می کنی ؟؟؟
زیبایی در هر جایی و در هر مکانی احسنت داره اما به حدش.
در هر مرحله ای از زندگی اگه تعادل باشه هیچ مشکلی به وجود نمی یاد. اینکه زن یا مرد بعد از ازدواج در حد تعادل با دوستاش رابطه داشته باشه- کارهای مورد علاقه اش رو انجام بده و گاهی اوقات کمی هم شیطنت کنه هیچ اشکالی نداره. تازه باعث شیرین تر شدن زندگی هم می شه. زن یا مردی که بعد از ازدواجش احساس کنه تو قفس افتاده نه تنها از زندگیش راضی نیست و نمی تونه نقش اش رو در زندگی مشترک به خوبی ایفا کنه بلکه بعد از مدتی خسته می شه و شاید برای رهایی دست به هر کاری بزنی.
یک چیز دیگه رو هم همیشه یادت باشه. فنر رو هر چی بیشتر فشار بدی وقتی ولش کنی بیشتر می پره!!! امیدوارم انقدر شوهرتو تحت فشار نذاری که یک روز خسته بشه و بخواد بپره .
در ضمن اختلافات شما و همسرتون باید بین خودتون دو تا حل بشه. خوب بود تا مشکلی پیش می یومد همسرت گوشی رو برداره و بخواد به مادرش زنگ بزنه ؟؟؟ کمی منصف باش.
تراوت عزیز در تالار بیشتر جستجو کن . ببین چند نفر مثل تو بودند و با ادامه دادن اشتباهشون زندگیشون به کجا رسید؟؟؟
اگه تند حرف زدم معذرت می خوام. موفق باشی.