RE: بزرگترین تجربه زندگی شما چیه
هیچی بدتر از این نیست که بخوای به زور خودتو تو دل کسی جا کنی
از دو حالت خارج نیست،
یا دل اون جا نداره یا تو خیلی گنده ای
یا باید تو دل اون خالی بشه
یا تو کوچیک بشی
وقتی تو دلش خالی بشه، مال تو میشه ولی مثل قبل نیست
وقتی خودتو کوچیک کردی، اونو داری دوسشم داری، ولی دیگه مثل قبل نیستی
هیچی بهتر از این نیست که اگه
فقط
حس کردی
زیادی هستی
رد بشی و بری
دنیا ارزش این همه کوچیک شدن رو نداره
این بزرگترین تجربه من بود
بزرگترین تجربه من این بود که قدر تک تک لحظاتی که در کنار عزیزانم هستم رو بدونم چون خیلی زود ممکنه دیگه فرصت درک چنین لحظاتی رو نداشته باشم.
انقدر به كسي كه دوستش دارم وابسته نباشم كه اگه به هر دليلي يه روز نبود فكر كنم دنيا به آخر رسيده .
صداقت لزوما گفتن تمام حقایق نیست.
وقتی تو نتونستی رازت رو تو سینه ات نگه داری، از دیگران هم این انتظار رو نداشته باش!!!!!!!
تمام عمرت هم برای شناختن کامل یک انسان کمه!!! حالا که آروم آروم دیگران رو میشناسی، آروم آروم هم بهشون اعتماد کن
اینکه کلید سعادت و شقاوت من در دستان خودمه
در شخص دیگری به دنبالش نگردم.
...چرا نگران باشم شايد هرگز پيش نيايد
:72::72::72::72:
:72::72::72:
:72::72:
:72:
بزرگترین تجربه من اینه که بهترین کار در بی آزار بودن هست هرگز عمدا کسی را نرنجان
بزرگترین تجربه ی زندگی من یا می توان گفت کل زندگی من برپایه ی همین یک جمله بناشده:
باخدا باش و پادشاهی کن
امکان داره جزء اون دسته از افرادی باشین که بعضی وقت ها خوابشون تعبیر می شه! پس بهتره به این تجربه بیشتر دقت کنین!
اگه تا حالا وقتی از خواب بلند می شدی، فکرت مشغول این می شد که چه خوابی دیدی و دنبال صحنه های گم شده می گشتی و بعدش که سناریو کامل می شد، سراغ تعبیر خواب می رفتی، بهتره دیگه تمومش کنی!
چرا که امکان داره خدایی نکرده ضربه ی بزرگی از این طریق بخوری!
امکان داره یه روزی برسه که احوالاتت خوب نباشه و شب های متوالی کابوس ببینی! اون وقت نمی دونی که این خواب ها، به خاطره اینه که روحت بیماره و تعبیر نداره! برا همین بازم دنبال تعبیر خوابت می گردی که صد در صد تعبیر خوبی ندارند و آشوب می یوفته به جونت!
- یعنی چه اتفاقی قراره برای من بیوفته!
- نکنه گناه کردم!
- دیشب از کوه پرت شدم، پس حتما می میرم!
- تو این امتجان موفق نمی شم، دیشب خوابش رو دیدم!
- و صدها تعبیر بی خود دیگر!
بیمار و بیمارتر می شی! دیگه دوست نداری بخوابی و هزار تا فکر و خیال می یاد سراغت و .....
پس از همین امشب، دیگه دنبال تعبیر خوابت نرو! دیگه ساعت ها در روز فکر نکن که خوابت چی بود! اگه به صدقه دادن برای رفع بلا اعتقاد داری، اول ماه یه صدقه بده و جونت رو راحت کن!
از من گفتن بود!