RE: حس مي كنم تمام آرزوهام به باد رفته
بنده هم در چند پست قبل اشاره كردم . شايد اين مشكل قانون باشه كه يك مرد هوسباز و هرزه رو مجازات نمي كنه. بين زن و مرد هم هيچ اختلافي لااقل در اين موارد نيست. مردي كه خيانت به هر نوع (حتي زن صيغه اي ) مي كنه كسيه كه هر كاري ازش برمياد! و شهامت طلاق دادن همسرش رو نداره. خيانت خيانته! زن و مرد هم نداره! اگر به تعداد انسانهاي روي زمين كاري كه شما و همسرتون انجام داديد يك مرتبه انجام بشه شما بازهم ميايد اينجا نظر مردم رو بپرسيد. كوچكترين توهين يا بي حرمتي به يك مرد بشه با بدترين ادبيات ممكن جواب مي دم.ديگه اينجا شورشو در آوردند.
در ضمن اين تاپيكي كه شما ايجاد كرديد به نوعي خيانت رو ترويج مي ده! نوعش هم مشخصه . شما اگر از زندگي خوبي بهره مند بشيد هر زني به خودش اين جسارت رو مي ده كه اين كارو انجام بده و زندگي خوبي هم درآينده داشته باشه. پس قضيه فقط خود شما نيستيد. من به مرور بيشتر اظهار نظر مي كنم.
اگه قرار بود هر آدم گناهكاري بخشيده نشه و سعادتمند نشه هرگز حربن رياحي به مقام شهادت نمي رسيد و جاش تو بهشت نبود.در ضمن نظرات شما اصلا براي من اهميت نداره چون به نظر من شما يه آدم مشكل دار هستين شما بيشتر از ما به روانپزشك احتياج دارين خدا شفاتون بده حالا هر چقدر دوست دارين نظر بدين كسي به حرف شما اهميتي نمي ده و ديگه جوابي نمي گيريد
حر بن ریاهی جونشو داد تا پاک شه. شما الان از هیچی زندگیت حاضر نیستی بگذری که جبران مافات کنی!باشه اگه هر ... ای بیاد اینجا بخواد مشکلات یک عمر کثیفکاریشو درست کنه که دیگه...
نظر من! نظر من! شما اگر نظرت حاذق بود که سه تا شوهر و 1 بچه بی مادر و چند تا دوست پسر تو سن جوونی نداشتی
سلام دوستان
یه کمی آروم تر
لطفا یه کمی درنگ کنید
من در اینجا نمی خواهم به محتوای این پستها بپردازم ، نمی خواهم قضاوت کنم و ....
اما می خواهم به یک نکته مهم توجهتون را جلب کنم.
معمولا همانطور که مشخص هست ، اینگونه تعاملات که بر اساس احساسات، انگ زدن ، قضاوت کردن، طعنه زدن و درگیری هست معمولا پیشاپیش محکوم به شکست است.
یعنی شما اگر چنین نحوه ارتباطی در زندگی های شخصی هم داشته باشید، حتما نتیجه سخت شکست را بارها و بارها چشیده اید.
حتی نظرات مثبت یا انتقاد را نیز می توان بدون اهانت و زیر سئوال بردن شخصیت یکدیگر به هم انتقال دهیم.
همدردی یعنی اینکه درد فرد را بفهمیم .... و خود را جای او قرار دهیم نه اینکه او را جای خود قرار دهیم و با تفکرات و احساسات خود حرف بزنیم.
هم اکنون این تاپیک خیلی احساسی آن هم از نوع منفی شده است. آیا دوستان می توانند مسائل منطقی نظر خود را انتقال دهند ولی به شخصیت و خوب و بد بودن یکدیگر کار نداشته باشید.
لطفا کار خدا را به خودش واگذارید و نه از طرف او ببخشید و نه از طرف او مجازات کنید. صرفا نظرات خودمون را بدهیم. لطفا
سلام .به همه ی دوستان .(به به واقعا" که آقای مدیر گل کاشتن .حرف حساب جواب نداره.):104:bivafa به شما حق میدم که بعد از چنین شکستهای ترس از آینده رو داشته باشید.ولی اگر نمی ترسیدی چیکار میکردی؟دوست گرامی با این کارها برای خودت مشکل ایجاد میکنی وهیچ تاثیر مثبتی رو آیندت نداره .به خودت .به زندگیت وبه همسرت اطمینان داشته باش .طرزفکرت رو عوض کن که خدای ناخواسته با این دید احتمال شکست زیاده. بخواه که میشود
زندگی شوق رسیدن به همان فردای است که نخواهد آمد.تو نه در دیروزی نه در آینده. ظرف امروز پر از بودن توست.شاید این خنده که امروز دریغش کردی آخرین فرصت همراهی با امید است.موفق باشی
آقای مدیر همدردی من دهها پرسش رو مطرح کردم در جاهای مختلف . چرا به یکیش جواب داده نمی شه؟
سلام به همگي
من خيلي سعي مي كنم كه مشكلي پيش نياد از طرفي خيلي نگرانو پريشونم همش استرس دارم لطفا برام دعا كنيد
bivafa عزیز لطفا به حرف های بی اساسی که از طرف کسانی که خودشون هم مشکل دارند عنوان شد اهمیت نده.
دوست عزیزم مطمئن باش اگه همسرتو آزاد بذاری بهت خیانت نمی کنه. جایی نوشته بودی : فکر می کنم اگه تا حالا بهم خیانت نکرده واسه اینکه دارم کنترلش می کنم "
دوست خوبم برای اینکه بازم اشتباه نکنی باید دیدگاهتو عوض کنی عزیزم. ببین ذات انسان اینکه اگه 1000 تا چشم هم دنبالش باشه اگه بخواد کاری بکنه می کنه. حالا چه زن. چه مرد. پس خیال نکن اگه همسرت بهت خیانت نکرده به خاطره توه.
دوما چرا خیانت ؟؟؟ عزیزم اون انقدر تو رو دوست داشته که با تمام گذشته ات باز هم قبولت کرده و به دور از چشم خانوادش باهات ازدواج کرده.
سوما چرا انقدر ضعیف و بی اعتماد به نفس برخورد می کنی؟؟؟ بارها گفتم باز هم می گم : مردها حذب زن های قدرتمند و طناز می شوند.
می دونی چرا همسرت انقدر قبلا دور و ورت بود ؟ چون آویزونش نبودی ولی حالا ...
دوست گلم محکم باش. مطالعت رو زیاد کن. سعی کن کم کم خودتو پیدا کنی. عزیزم تازه 28 سالته. بشین برای زندگیت برنامه ریزی کن.
اگه موقعیت اجتماعی بالایی داشتی ایا پس از جدایی دومت بازهم اطرافیانت بهت سرکوفت می زدن ؟ مطمئنا خیلی کمتر بود.
سعی کن از یک موجود وابسته به یک موجود مستقل تغییر شخصیت بدی. تا کی می خوای چشمت منتظر محبت یک مرد باشه ؟؟؟ محکم باش. انقدر که همسرت در مورد تو نگران باشه نه تو در مورد همسرت.
عزیزم به نظر من اون به خاطر تو خیلی گذشت ها کرده. حالا نوبته توئه که به خاطر اون و زندگی جدیدت خودتو بسازی و دست از اه و ناله برداری.
می تونی از قدم های کوچک شروع کنی تا به قدم های بزرگتری برسی. از همین امروز مطالعه ات رو شروع کن. به خودت برس. سرتو گرم کن و سعی کن کمتر سر به سر همسرت بذاری.
بی وفای عزیز محکم باش. سعی کن خودتو بسازی . خودتو دوست داشته باش. توی اینه به خودت لبخند بزن. مستقل شو عزیزم و با یک انرژی جدید برای شروع تازه ات قدم بردار. سعی کن از اشتباهات گذشته ات درس بگیری خانمی .
سلام
نازنين عزيز از راهنماييهات ممنونم وقتي با شما درد دل مي كنم خيلي آروم مي شم من سعي ميكنم كه همه اينكارايي رو كه شما مي گين انجام بدم توكلمم به خداست برام دعا كنيد اميدوارم كه همتون خوشبخت و موفق باشيد