جملاتی مثل: ببین چقدر دوستت دارم!
یا کلام صمیمانه : من در کنار تو هستم!
اینهاست که به زندگی ارزش جنگیدن می دهد!
جین سیمسون
نمایش نسخه قابل چاپ
جملاتی مثل: ببین چقدر دوستت دارم!
یا کلام صمیمانه : من در کنار تو هستم!
اینهاست که به زندگی ارزش جنگیدن می دهد!
جین سیمسون
زندگي به من ياد داده كه هيچ وقت نا اميد نشم و مثل مورچه اي باشم كه دانه اش هزار بار مي افته و اونم نا اميد نميشه و هزار بار ميره و برمیداره.
به نظر من ما آدما زندگي رو بايد: از طبيعت ياد بگيريم.محبت رو از آهو بايد بياموزيم و اميد رو از مورچه و... .
:72::72::72:
آموخته ام ...... بهترين كلاس درس دنيا كلاسي است كه زير پاي پير ترين فرد دنياست .
آ موخته ام ...... وقتي كه عاشق هستيد عشق شما در ظاهر نيز نمايان مي شود.
آموخته ام ...... تنها كسي كه مرا در زندگي شاد مي كند كسي است كه به من مي گويد : تومرا . شاد كردي .
آموخته ام ...... داشتن كودكي كه در آغوش شما به خواب رفته زيباترين حسي است كه در دنيا وجود دارد .
آموخته ام ...... كه هرگز نبايد به هديه اي از طرف كودكي ( نه ) گفت .
آموخته ام ...... كه هميشه براي كسي كه به هيچ عنوان قادر به كمك كردنش نيستم دعا كنم .
آموخته ام ...... كه مهم نيست كه زندگي تا چه حد از شما جدي بودن را انتظار دارد ، همه ما احتياج به دوستي داريم كه لحظه اي با وي به دور از جدي بودن باشيم .
آموخته ام ...... كه تنها اتفاقات كوچك روزانه است كه زندگي را تماشايي مي كند
آموخته ام ...... كه چشم پوشي از حقايق آنها را تغيير نمي دهد .
آموخته ام ...... كه اين عشق است كه زخمها را شفا مي دهد نه زمان .
آموخته ام ...... كه وقتي با كسي روبرو مي شويم انتظار لبخندي از سوي ما را دارد .
آموخته ام ...... كه هيچ كس در نظر ما كامل نيست تا زماني كه عاشق بشويم.
آموخته ام ...... كه زندگي دشوار است اما من از او سخت ترم .
آموخته ام ...... كه فرصتها هيچگاه از بين نمي روند ، بلكه شخص ديگري فرصت از دست داده ما را تصاحب خواهد كرد.
آموخته ام ...... كه لبخند ارزانترين راهي است كه مي شود با آن نگاه را وسعت داد.
آموخته ام ...... كه نمي توانم احساسم را انتخاب كنم اما مي توانم نحوه بر خورد با آنرا انتخاب كنم.
آموخته ام ...... كه همه مي خواهند روي قله كوه زندگي كنند ، اما تمام شادي ها و پيشرفتها وقتي رخ مي دهد كه در حال بالا رفتن از كوه هستيد .
آموخته ام ...... بهترين موقعيت براي نصيحت در دو زمان است : وقتي كه از شما خواسته مي شود ، و زماني كه درس زندگي دادن فرا مي رسد .
آموخته ام ...... كه گاهي تمام چيزهايي كه يك نفر مي خواهد فقط دستي است براي گرفتن دست اوست و قلبي است براي فهميدن وي .
نیلوفر عزیز ممنون .استفاده کردیم.
با اجازه از نيلوفر عزيز منم مطلبي به اين تاپيك اضافه ميكنم:
زني كه تنها پسرش را از دست داده بود:shy:
زني كه تنها پسرش را از دست داده بود اندوهگين وافسرده نزد پدر روحاني رفت و گفت شما چه دعائي پيشنهاد ميكنيد تا من افسرده و غمگين نباشم وغمم را فراموش كنم؟:203:
مرد روحاني به جاي اينكه هر دليلي براي او بياورد ،گفت برو و براي من دانه اي خردل از خانه اي بياور كه صاحبش هرگز اندوهگين نبوده است. ما از آن استفاده مي كنيم تا اندوه را از تو برانيم.
زن به جستجوي دانه خردل جادوئي رفت . ابتدا به خانه اي مجلل و اعياني رسيد و در خانه رازد وگفت:من در جستجوي خانه اي هستم كه صاحب آن هرگز غم و اندوه را نمي شناسد،آيا غم و اندوه در اين خانه جائي دارد؟
آنها گفتند: اشتباه آمده اي و تمام اتفاقات تاسف باري را كه برايشان رخ داده بود را تعريف كردند.
زن كه خود نيز غمگين بود آنها را تسلا دادو دوباره به جستجوي خانه اي رفت كه هرگز غم و اندوه نمي شناسد/اما به هر خانه اي كه مي رسيد،داستانهاي غم انگيزي مي شنيد.
او با تمام اندوهي كه داشت به خير خواهي و دستگيري پردات و آنقدر در گير كمك به ديگران شد كه اندوه خود را فراموش كرد وبدين ترتيب رازخردل جادوئي را در يافت.:72:
با تشکر از دوست عزیزم.:72:
مطلب فوق العاده زیبایی بود.
شادی این است که ...................
1-زندگی را به عنوان یک سفر هیجان انگیز تجربه کنم.
2-کارهایی را که میخواهم،شجاعانه انجام دهم حتی اگر بترسم.
3-بدانم که هرآنچه که مرا شاد می کند در درون خود دارم.
4-به جنبه های مثبتی فکر کنم که آنچه را که میخواهم یا نیاز دارم به سوی من جذب میکنند.
5-خودم ودیگران را بخاطر هر برداشت نادرستی که داشتم ببخشم.
6- بپذیرم که خوب هستم حتی زمانی که دست گلی به آب میدهم.
7-بدانم که خود من مسئول افکار ،احساسات و رفتارم هستم.
8- درک کنم آنچه مردم میگویند یا انجام میدهند بازتاب خود آنها و نه من است.
9-به معرفت درون وندای فطرتم گوش فرا دهم.
10-ذهنم را برانگیزم و از جسمم مراقبت کنم.
11-در زندگی بین تفریح و کار تعادل ایجاد کنم.
12-بدانم که هر لحظه با ارزش تمام آن چیزی است که اهمیت دارد.
13- به علایق و استعدادهایم اهمیت داده ،آنها را دوست بدارم ودنبال کنم.
14- از گذشته درس بگیرم،برای آینده هدفی را تعیین کرده وبر زمان حال تمرکز کنم.
15-اجازه دهم تمام عواطف خود را حس کرده وبا روشهای سالم آنها را ابراز کنم.
16-برای بوییدن گلها وقت بذارم.
17-حقایق زندگی خودرا با روش مناسب با دیگران در میان بگذارم.
18- بر ترسهایم غلبه کرده و تمام مشکلاتم را با راه حل از میان بر دارم.
19-تغییرات را بپذیرم و با آنها حرکت کنم.
20-بدانم موفقیت واقعی من به آن اندازه است ک به خودم و دیگران توجه دارم.
21-برای هر آنچه دارم و آن کس که هستم شاکر باشم.
22-بپذیرم که خوب هستم و لیاقت سلامت،شادی وموفق بودن را دارم.
23-بدون قیدو شرط ببخشم و بگیرم.
(م.موفقیت)
:72:این جملات تقدیم به دوستان عزیزم.:72:[/b]
عده ای فرسنگ ها به دنبال شادی می دوند و عده ای دیگر آن را در زیر پای خود حس میکنند. "ویکتا "
مراقب رویاهایی که در سر میپرورانید باشید زیرا همین رویا هستند که به واقعیت میپیوندند. "امرسون"
شجاعت واقعی زمانی است که شخصی بتواند از اعماق مشکلات به زندگی لبخند بزند. "هریس"
زندگی و راههای آن همیشه پر از نشانه است. "پائولو کوئیلو"
در نبرد بین انسانهای سخت و روزهای سخت - این انسانهای سخت هستند که می مانند نه روزهای سخت . شکسپیر
سیزده نکته زیبا برای زندگی
1-دوستت دارم نه بخاطر شخصیت تو،بلکه برای شخصیت که من هنگام با تو بودن پیدا میکنم.
2- هیچ کس لیاقت اشکهای تو را ندارد:54: و کسی که چنین ارزشی داردباعث اشک ریختن تو نمیشود.
3-اگر کسی تو را آنطور که تو میخواهی دوست ندارد به این معنا نیست که تو را با تمام وجودش دوست ندارد.
4-دوست واقعی تو کسی است که دستهای تو را بگیرد ولی قلب تو را لمس کند.:43:
5-بدترین شکل دلتنگی برای کسی آن است که در کنار او باشی ولی بدانی هرگز به او نخواهی رسید.:47:
6-هرگز لبخند را ترک نکن حتی وقتی ناراحتی،چون هر کسی امکان دارد عاشق لبخند تو باشد.:D
7-تو ممکن است در تمام دنیا یک نفر باشی ولی برای بعضی افراد همه دنیا هستی.:72:
8-هرگز وقتت را با کسی که حاضر نیست وقتش را با تو بگذراند مگذران.:305:
9-شاید خدا خواسته است که ابتدا بسیاری از افراد نامناسب را بشناسی وسپس شخص مناسب را.بدین ترتیب وقتی یافتی بهتر میتوانی شکر گذار باشی. :203:
10-به چیزی که گذشت غم مخور،به چیزی که بعد از آن خواهد آمد لبخند بزن.:D
11-همیشه افرادی هستند که تو را میازارند با این حال همواره به دیگران اعتماد کن،فقط مواظب باش به کسی که تو را آزرده دوباره اعتماد نکنی.:305:
12-خود را به فرد بهتری تبدیل کن ومطمئن باش که خود را میشناسی،قبل از اینکه شخص دیگری را بشناسی و توقع داشته باشی که او تو را بشناسد.:305:
13- زیاد از حد خود را تحت فشار مگذار،بهترین چیزها زمانی اتفاق می افتد که توقع نداری.