سلام :72:
تاپیکت رو یک نگاه اجمالی کردم
احساس می کنم خوب حرفهایی که توی دلت هست رو بیان نمی کنی و بعد نتیجه دلخوری خودت هست
اگر همسرت متوجه نیست تو باید متوجه اش کنی
.نقل قول:
به فکر دون و آب پرندهاش هست.سبزی براشون میگیره.کاهو و... .
اما اگه یه هفته سر سفره یه دونه پیاز هم نباشه با غذا بخوره نمیگه چرا نیست به روی خودش هم نمیاره.
گاهی وقتا وقتی میاد تو میرم استقبالش میبینم چیزی دستش با کلی ذوق می گیرم ازش و تشکر میکنم میخنده میگه اینا مال پرندهامه... .بعدم بگم چرا چیزی از خونه نمیپرسی میگه خوب بگو.تو باید بگی
چرا حرص می خوری که همسرم حواسش نیست
ابراز نیاز کن . واقعا لازمه
خیلی متنوع میشه ابراز نیاز کرد ..... ابراز نیازت اونو متوجه میکنه که بهش نیاز داری .... و مردها دوست دارن رفع نیاز کنن
در مورد خیلی مساله ها به نظرم بیشتر حرص خوردی تا ابراز نیاز درست
نقش مادرت رو در رفع نیازهات حذف کن....
طوریکه نگه مادرت برات این کار بکنه اون کار بکنه دکتر ببره ، کرکره مغازه بالا ببره
اگر خواست برات کاری بکنه هرگز نگو نه مرسی خودم انجام میدم بزار انجام بده
اگر قناعت می کنی صرفه جویی می کنی خانومی می کنی از اون ور هم همسرت باید متوجه باشه
کلا اگر کاری میکنی سعی کن به رو بیاری که تو چشم بیاد همسرمن که خیلی خوب این کار رو انجام میده برات مثال می زنم
من تو عقدم شوهرم مریض بود و تب داشت منم ذهن مشغولی داشتم با این که میدونستم مریضه
احوال پرسی اش رو نکردم حداقل جوری که همسرم میخواست این کار رو انجام ندادم
ما هر شب با هم مکالمه تلفنی داریم و اون شب من قرار بود بهش تماس بگیرم
خلاصه تماس گرفتم
همسرم که دید احوالشو نمی پرسم به روی من آورد که من تب دارم ، خواب بودم تماس گرفتی اما من
صدای موبایلمو زیاد کردم که بیدار بشم و سپردم به بقیه اگر موبایلم زنگ زد حتما بیدارم کنید
که با هم صحبت کنیم
دلم میخواست احوالمو بپرسی................قشنگ خجالت کشیدم ..... حرفهاشم خیلی با لحن خوب و عاشقانه ای میزد
همسرم خیلی خوب بیان کرد طوریکه هنوز تو ذهنم مونده ....
اگر کفش نو دوست داری بخری در صحبتات ازش یاد کن .
همه ی این حرفهام تو کلید مرد دکتر حبشی هست که البته شما گوش کردی ولی نوشته هات خیلی از عملی کردنش نیست
یه چیز دیگه
سطح رابطه عاطفی تون رو بالا ببر :305:
طوریکه اگر محبتت کمرنگ شد همسرت احساس کمبود کنه احساس کنه چیزی رو از دست داده
و برای رضایتت تلاش کنه