-
سلام زانکوی عزیزم.منم کاملا در شرایط تو هستم.اونقد التماس همسرم کردم هربار که دیگه مدعیه من سرتا پا عیبم.امروز ب مادرم زنگ زد ک بریم تموم کنیم همه چیو.نمیدونم باید چیکلر کرد.من اونقد دوسش داشتم ک علی رغم ازدواج قبلی ک داشت مهرم 14 تاس و بااین وسیله هم نمیتونم مانع از جدایی بشم.من فقط سپردم ب خدا.شاید واقعا درست نمیشه هیچی.نمیددنم چی بگم فقط درکت میکنم و حالت رو میفهمم با تک تک سلول هام.برات دعا میکنم.توهم منو دعا کن...
-
سلام در دوران عقد هم زن نفقه بهش تعلق ميكيره اين جواب اون دوستمون كه برسيده بودن
و زانكو عزيزم مطمعن باش كه خدا بهترين هارو برات رقم ميزنه از اينكه از همجين ادمى ميخواى جدا شى خوشحال باش
و اينكه اكه من جاى تو بودم حتما جشن طلاق ميكرفتم
-
زانکوی عزیز خوشحال باش که تا آخر عمرت گرفتار یه آدمی نشدی که تعادل روانی نداره.
شما لیاقت اینو داری که همسرت از تهه دل دوستت داشته باشه.
اینکه این آقا این حرفارو زده نشانه مشکل یا ایرادی در شما نیست.
چرا باید حتی یک روز از عمرت برای همچین آدمی هدر بدی.
از همین لحظه خوشحال باش که خدا خواست و خیلی زود از زندگی در کنار یک انسان ناسالم نجات پیدا کردی.
جدایی رو برای خودت خیلی سخت نکن.بهش با دید مثبت نگاه کن.
-
سلام به همه همدردی های عزیزم به پایان آمد این دفتر حکایت همچنان باقیستدیروز همه چی تموم شد...جدا شدیم...طلاق گرفتمحس خاصی ندارم هیچی. پشیمون نیستماز همه عزیزانی که این مدت منو راهنمایی کردن ممنونم یه گله از مدیر دارم که هیچ صحبت و راهنمایی ازشون نداشتمامیدوارم مشکل همه حل بشه
-
خوشحالم زانکو جان که تو این مدت روی خودت کارکردی که الان ناراحت نیستی.خداراشکر آن مرحوم(بهتره اینجوری ازش یادکنم:311:)زودخودشو نشون داد.این اتفاق میتونست چندسال دیگه بیفته اونموقع خیلی اذیت میشدی.مواظب خودت باش خانمی
-
سلام دوست عزیز
شما توی شرایط سختی قرار داشتین . هیچ چیز به اندازه موندن در همچین برزخی سخت نیست.
الان بالاخره از اون برزخ رها شدین. رهایی و آغاز یه زندگی جدید.
خسته نباشین به خاطر اون همه رنجی که تحمل کردین.
الان زمانیه که میتونین برای رسیدن به آرامش و شادیی که حقتون هست تلاش کنید.
براتون آرزوی بهترین ها رو دارم.
-
سلام زانکوی هزیزم.اینکه با شرایط کناراومدی و میگی حسی نداشتی خیلی خوبه.کاش منم بتونم کنار بیام.فقط دیگه سعی کن ارامش داشته باشی و برا خودت یه زندگی جدید و بدون تنش رو شروع کنی.توکل ب خدا.خدا حواسش به همه ی ماهست و هیچ وقت تنهامون نمیزاره...انشالله خوشبخت و عاقبت به خیر باشی عزیز دلم...
-
بانو زانکو گرامی :72:
فقط چندتا خواهش:
1.بخودت سخت نگیر بزار زمان بگزره خودش مشکلات را حل میکنه
2.برای حداقل یکی دوسال برنامه ریزی واسه ازدواج را بزار کنار
3.مورد آخر لطفا دفعه بعدی از همان اول بیا و توی سایت مطرح کن:72:
با صحبت دوستمون موافقم این موردش را که خوب شد همین توی دوران عقد تمام شد و اینکه خوبه تلاشت را انجام دادی.بنظر من بشخصه نسبت به قبل پخته تر و باتجربه تر شدی فقط دوباره تجربه اش نکنی میترسم سوخاری بشی :311::58: