ممنونم ازت دختر . اميدوارم هميشه توي زندگيت موفق باشي .
ولي اي كاش ميدونستم الان بايد آزاد بذارمو صبر بكنم يا اينكه به تلاشم ادامه بدم ؟
بازم ممنون كه سر زدي
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنونم ازت دختر . اميدوارم هميشه توي زندگيت موفق باشي .
ولي اي كاش ميدونستم الان بايد آزاد بذارمو صبر بكنم يا اينكه به تلاشم ادامه بدم ؟
بازم ممنون كه سر زدي
سلام آقا محسن
من ماجراتونرو خوندم و خیلی وقته پیگیریش می کنم. به نظر من یه کم به دختر خالتون فرصت بدین فکر کنن. شاید عاشق شده ولی خودش نمی دونه. شاید می ترسه اگه بگه دوستتون داره, از دستتون بده....... اگر اجازه بدین تنها باشن و فکر کنن ممکنه به نتایج مطلوبتر و بهتری برسن. پس صبر داشته باشید. امیدوارم به عشقتون برسین. موفق باشید:72:.
دوسته عزيز از پيگيريت و لطفت ممنونم .
يعني شما ميگي راحتش بذارمو ازش تقاضاي هيچ رابطه ايو نداشته باشم ؟؟؟
به نظره شما مگه ميشه عاشق شده باشه و بعد به من بگه به خاطره اينكه هيچ عشقي به وجود نيومده (يعني به من علاقه پيدا نكرده) رابطمون قطع شه ؟؟؟
(شاید می ترسه اگه بگه دوستتون داره, از دستتون بده....... ) مگه ميشه ؟؟؟؟؟!!!! اگه واقعن دوسم داشته باشه و بهم بگه . من بيشتر از قبل ميخوامش . پس چرا بايد بترسه ؟
ممنونم ازت دوسته عزيز
سلام
یه مدتی بهشون فرصت بدین تا به این ماجراها فکر کنن. از اونجایی هم که می گین مومنن ممکنه بخوان احتیاط کنن.
این نظر منه که شاید اگه بگه دوستتون داره از دستتون بده. چون من خودم پسر عمم که ازم 3 سال کوچیکتره یه سال پیش ابراز علاقه کرده. اوایل منم مثل د ختر خالتون بودم... ولی با فرصت فکر کردنی که پسر عمم بهم داد فهمیدم که منم دوسش دارم و یه ماهی هست که بهش گفتم ولی می ترسم از دستش بدم. این ترسیه که درون منه و پسر عمم که کاملا شبیه شماست و هم سن شما می گه هنوزم منو دوست داره. امیدوارم تونسته باشم راهنماییتون بکنم. سوالی داشتین بپرسین. منم در حد توان و تجربم کمکتون می کنم. موفق باشید.
سلام دوستای عزیز . من یه چند وقتی به سایت سر نزدم
الان فقط میخواستم از همگی تشکر کنم
از نیلوفر 25 عزیز که خیلی بهم امید داد . از هوشیار عزیز که ماجرامو پیگیری کردو کمکم کرد . از santatiane عزیز که نسبت به یه سری مسائل اگاهم کرد . از atrin@a عزیز که ماجراشو واسم گفتو کمکم کرد . از garibe از که نمیدونست چی باید بگه . از amir_a عزیز که نظرشو بهم گفتو کمکم کرد . از parmis08 و هاله نو . از cg art عزیز که مثه یه دوست راهنماییم کرد . از hossein.tajalla که نظرشو بهم گفت . از حمید گله . davoodgt و بال تکین عزیز
از همه و همه ممنونم . از همتون التماس دعا دارم و براتون ارزویه خوشبختی میکنم
زندگی رو دوست دارم با تمامه بد بیاریش
عاشقی رو دوست دارم با تمامه بی قراریش
من میخوام اشکو بفهمم وقتی از چشام میریزه
تنهایی گر چه کشنده ست واسه من خیلی عزیزه
آقا محسن فقط اینو بدون که خانومها دیر عاشق میشن ولی تو عشقشون پایدارترن. اون خانم نمی خواد که زود دلبسته بشه شاید پیشه خودش فکرمیکنه که امکان داره خانواده ها موافقت نکنن؟ اونوقت که اون بمونه و یه عالمه خاطره و یه عالمه دلشکستگی ویه عالمه زخم زبون. پس تو باید اول اونو مطمئنش کنی تا اونم با خیال راحت عاشقت بشه . اوصولا ما خانوما از اینکه مبادا یک روز ترد بشیم و تنها بمونیم میترسیم به همین خاطر سعی میکنیم زود دلبسته نشیم .وقتی هم که دلبسته بشیم دیگه ول کن نیستیم .
سلام آقا محسن ، اینو مطمئن باشین که عشق واقعی شما اون رو هم عاشق میکنه ، فقط شما نیاز به زمان دارید ، آخه شما که با دخترخالتون زیاد بیرون نمیرید ، چه جوری میخواهین که اون عاشق شما بشه ، شما باید سعی کنید بیشتر با هم باشین ، اون که علاقه و محبت شما رو نسبت به خودش ببینه خود به خود عاشقتون میشه ، در ضمن به نظر من الان هم ایشون شما رو دوست دارن ، اگه دوستتون نداشتن هیچوقت بابت اینکه شما بهش یه مسیج ندادین ازتون دلخور نمیشدن ، من راهنماییتون کردم براتون دعا میکنم که ان شاالله به هم برسید .
سلام سحر عزیز
به خاطره توجه تون ممنونم ، مخصوصا" اگه تمامه داستانمو خونده باشید ، مشخصه که خیلی حوصله به خرج دادید
منم از خدا میخوام اگه خوشبختیه ما رو توی به هم رسیدنمون میبینه ، ما رو به هم برسونه
از تو دوسته عزیزم ممنونم