-
سلام دوستان ممنونم که همراهمین و براتون آرزویه بهترین هارو دارم. دوسته عزیز من تلاشم رو برایه بهبود اوضا و روابط جنسیمون می کنم ولی احساس می کنم همسرم با دیدن تلاش من بی تفاوت تر عمل می کنه . بذارین یه مثال بزنم:همسرم نشون میده که رابطه می خواد منم قبول می کنم گاهی هنوز به دخول نرسیده ارضا میشه گاهی من حس می کنم دخول نمی خواد و فقط معاشقه می خواد بعد از ارضا شدن ایشون نشون میده که ناراحته منم اوایل به روش نمیاوردم و می گفتم این طبیعیه و خیلی ها این طورن و درمانش خیلی آسونه ولیشون قول میداد که حتما یه فکری بکنه ولی دوباره روز از نو روزی از نو..... اصلا اهمیت نمیداد.دوباره همون چیزها تکرار میشد ولی الان چن وقته من بعد از ارضا شدن ایشون عصبی میشم دسته خودمم نیست و تا شروع می کنه به قولایه الکی دادن برایه بهبود اوضاع منم می گم الان سه ساله من ندیدم تغییری یا حرکتی از تو که به قولات عمل کنی و گریم می گیره و ایشون هم ساکته و چیزی نمی گه گاهی می گه همینه که هست.به خدا موندم چیکار کنم دارم به این نتیجه می رسم که طلاق بگیرم و خودمو از این وضعیت راحت کنم.لطفا مشاورین سایت راهنماییم کنید:72:
-
به نظرم نمیتونید مشکل ایشونو اینترنتی حل کنید چه همدردی چه تنظیم خانواده
بهترین راه مراجعه ایشون به س.ک.س تراپ هست
-
سلام مونا جان .
اگر فقط به خاطر ظاهر میخواستی از همسرت جدا بشی ، با توجه به اینکه ایشون رو با همین ظاهر قبل از عقد انتخاب کردی ، بی انصافی بود . اما مشکلت فقط ظاهر نیست و سایر مشکلاتت هم نه تنها قابل اغماض نیستن بلکه تک تک مواردی که به عنوان مشکل مطرح کردی رو هم تأثیر میذارن و همدیگه رو تقویت میکنن .
مثلا مردی که دست بزن داره ، هرچقدر هم حسن جمال داشته باشه و سوپر استار هم باشه از دید خانومش به چشم نمیاد و بالعکس .
پس مشکل فقط ظاهر نیست .
گذر زمان و عادت کردن به هم و بچه و تنوع و اینکه به رو خودت نیاری و ... نه تنها مشکلی رو حل نمیکنه بلکه بدترش هم میکنه و چندسال دیگه حتی یه روز هم نمیتونی تحمل کنی .
پس اگه میخوای به زندگیت ادامه بدی ماها نمیتونیم قانعت کنیم ، باید شوهرت رو مجاب کنی که بیاد مشاوره و یه سری رفتارهای اشتباهش رو کنار بذاره مثل خشونت و حتما رابطه زناشوییتون باید درست بشه و به روال طبیعی برگرده این خیلی مهمه و به سلایق شما اهمیت بده .
وقتی شما دوست داری ایشون ریش نذاره و به تیپ و قیافش برسه ، چه دلیلی داره که ایشون مقاومت کنه و برعکسش رو انجام بده ؟
البته مهمه با چه لحنی میگی اما همه اینا رو مشاور بهتون آموزش میده .
فقط بدون با دس رو دس گذاشتن و گذر زمان هیچی حل نمیشه و بدترم میشه .
-
سلام دوستان عزیزم :72::72::72::72:ممنون که همراه من هستین:72::72::72::72: میشه راهنماییم کنید برای اینکه از راهنمایی مشاورین استفاده کنم باید چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
سلام مینا جان
برو قسمت حق اشتراک == http://www.hamdardi.net/payments.php
بعد برو مشخصات فیشتو اینجا == فرم پرداخت حق عضویت تالار همدردی
وارد کن
بعد تا نهایتا 24 ساعت شارژ میشی.
تا حالا که مشخص شد مشکل چهره و ظاهر همسرت نیست ، مشکل همون ناتوانی جنسی ایشونه که خیلی هم مهمه ، پس حتما پیگیر شو.
گل آرا راست میگه با دست روی دست گذاشتن هیچی درست نمیشه ، باید زودتر تصمیمتو بگیری ، اگه هدفت زندگی و لذت بردن از زندگیه پس باید زودتر این مشکل حل بشه از هر طریقی که درست قابل حله ،
سکس تراپیست ، مشاوره خصوصی ، پدرشون و..
-
سلام ممنون از همه شما عزیزان آیا میشه مشاور رو خودمون انتخاب کنیم؟
-
مونا خانوم من منظور شما رو متوجه نمیشم . ولی امیدوارم هرجا هستید شاد باشید من برای شما دعا میکنم . دوستان ناتوانی جنسی یعنی چی ؟ یعنی چی که میگید خیلی مشکل حادیه به نظرم عشق کافیه .
-
ممنون دوستان عزیز لطفا جوابمو بدین می خوام اشتراک بگیرم اما دوس دارم آقای اسی بهم مشاوره بدن می تنم انتخابشون کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا نه
-
سلام
این سوالت رو توی قسمت تماس با ما یا پیام خصوصی از مدیر همدردی بپرس
-
سلام دوستان عزیزم
راستش من چن وقته دارم به طور جدی به طلاق فکر می کنم بعضی از دلایلم رو هم گفتم.الان دوازده روزه با همسرم قهرم ولی زیر یک سقف هستیم و ایشون با اینکه مقصره برای آشتی نمیاد.من فکر می کنم دلیلش هم سرد بودن ایشون است.:315:
دعوامونم روی خواهر ایشون بود یه بحث کردیم ولی ایشون یکی از وسایل خونه رو شکوند.کلا اکثر مواقع در بحث هایی که داریم به شکستن وسایل و کتک زدن من روی میاره.
من گاهی ازش می ترسم که به سمتم چیزی پرت کنه.اینبار من بعد از اینکه چنین چیزی رو دیدم که وسایل رو شکست رفتم آماده شدم تا برم خونه مامانم ولی ایشون با خشونت مانع من شد ونذاشت برم.
من از این وضعیت خستم
باورتون میشه من دوران مجردی دوران پاکی داشتم و با نامحرم فقط در چارچوب دین رفتار می کردم ولی می ترسم.......
از آینده می ترسم که باوجود سرد بودن شوهرم و سوختن و ساختن به گناه بیفتم و اصلا اینو دوس ندارم.:102:
جدیدا برای پر کردن تنهاییام تا وقتی خوابم ببره میرم چت و خودم هم ناراحتم از این موضوع ولی چیکار کنم دارم دیونه میشم.
من همیشه برای تصمیم گیری تردید داشتم.همیشه سر دوراهی می مونم نمیدونم باید چیکار کنم.
از تصمیم گیری می ترسم:54:
هم برای انتخاب رشته هم انتخاب همسر .شاید باورتون نشه من برای خرید لباس هم خیلی دچار تردید می شم که شاید از این بهترپیدا کردم و همه جاهارو می گردم و بعد می خرم.
ولی تصمیم گرفتم زودتر خودمو از تردید نجات بدم و دارم ویژگی های خوب و بد خودم و همسرم و اینکه طلاق برام چه خوبی ها و چه بدی هایی دارد رو می نویسم.
بعد میام اینجا تا با کمک شما دوستان عزیزم بتونم تصمیم بگیرم.
از همه شما ممنونم که همراهمین و کمکم می کنید.
از مدیر همدری هم تشکر می کنم که این سایت خوب رو دارن.و خواهش می کنم راهنماییم کنید.
ممنون:43: