خدا رو صد هزار مرتبه شکر،
طلوع زیبای عزیز،اگه بدونی چقدر خوشحال شدم،من همیشه تایپیکت
رو میخوندم،دیشب خیلی برات دعا کردم،انشالله تمام مشکلات بچه
های تالار هم حل بشه،برات بهترین ها رو آرزو میکنم.
امیدوارم زندگیت سراسر شادی باشه.
نمایش نسخه قابل چاپ
خدا رو صد هزار مرتبه شکر،
طلوع زیبای عزیز،اگه بدونی چقدر خوشحال شدم،من همیشه تایپیکت
رو میخوندم،دیشب خیلی برات دعا کردم،انشالله تمام مشکلات بچه
های تالار هم حل بشه،برات بهترین ها رو آرزو میکنم.
امیدوارم زندگیت سراسر شادی باشه.
واقعا خوشحال شدم از خبری که دادی حالا برو پیش رفیقات بگو بچه های همدردی بدن !!والا با این نوناتون!!!
جدای از شوخی با حرف شوهرتون موافقم که این تغییرات شما باید همیشگی باشه و خیلی حواستون به این قضیه باشه
مطمءنا اگه از نماز خوندنتم باخبر بشه کلی کیف میکنه
خیلی خوشحالم واست خانومی...ایشالا رنگ تلخ جدای رو دیگه نبینی گلم!
همسرت مرد خوب و خدا شناسیه و خیلی هم دوستت داره!
چند نکته مهم رو هیچوقت فراموش نکن:
1. احترام به همسرت،احترام به خواسته هاش و حفظ کردن شخصیت و اقتدارش،بعد ببین همسرت واست چیکار میکنه...
2. احترام گذاستن به خانوادش، اگه تو به خوانوادش احترتم بذاری ایشون هم همون احترتم رو به خوانواده شما میزاره،البته از نوشته هاتم تا حالا حرفی از بی احترتمی از طرف. همسرت ننوشتی!!!
3.همیشه با همسرت همدل باش،با همدلی احساس نزدیکیتون و عاطفه ها بیشتر میشه، در این صورت اعتمادتون به هم بیشتر میشه و عشق و...همدلی تار و پود رابطه رو محکمتر و مقاومتر میکنه گلم!
4.سعی کن درکش کنی، به دنیااز چشمان او بنگر تا اونم بهتر درکت کنه!
5.خانومی همونجور که همسرت هم گفت، تلاش کن، تمرین کن تا وابستگی هاتو به هر چیزی چه انسان یا هر چیزی رو کمتر و کمتر کنی...وابستگیاتفقط به خداوند متعال باشه گلم،خودتو به خدا نزدیک کن اول واسه آرامش خودت تا ببینی خدا چجوری هواتو داره بعد واسه رضایت همسرت،میدونی که خیلی خوشحالش میکنی!
6. این احساستی هم که گهگداری سراغت میان و ترس از دست دادن همسرت رو کنترل کن و یواش یواش تو خودت خاموش کن، انقدر به همسرت نچسب ( ببخشید منظورم همون آویزونه،نمیخواستم بگم، ااا گفتم که:311:) گهگداری ازش تو فضای خونه فاصله بگیر تا اون بطرفت بیاد و دلش واست تنگ بشه!
7.خواهش میکنم دیگه حرفهاتو با پرخاشگری و بی احترامی بهش نزنی!!! همیشه آرامش خونه رو حفظ کن و اگه حرفی واسه گفتن داری در فضای عشقولانه و آروم با ملایمت حرفتو بزن!!!اگه درخواستی داری ازش بصورت خواهش بگو با رفتار زنانه نه امر و نهی!!!
عزیزم امیدوارم این شروع دوباره واست تا آخرش خوشبختیی و عشق باشه و دیگه هیچوقت سایه غم و جدای طرفتون نیاد!
خیلی خوشحالم واست،موفق باشی گلم:43:
سلام
خوشحال شدم از اینکه مشکلتون حل شد
ولی یه نکته رو توجه کن حالا که دیگه مشکلت حل شد نری دیگه پشت سرت هم نگاه نکنی و به این سایت سر نزنی
سعی کن همیشه بیای اینجا از تجربیات بقیه استفاده کن حتی اگه مشکلات کوچک هم داشتی بیا اینجا و راهنمایی بخواه
چون همین مشکلات کوچک روی هم تلنبار میشن و بزرگ میشن
راستی یادت نره نمازتو همیشه بخونی
موفق باشید
یاعلی...
واقعا خوشحال شدم عزیزم،بهت تبریک میگم
من همیشه تاپیکت رو دنبال میکردم
خداروشکر که حل شد
خداروشکر. چقدر خدا دوستت داره که یه فرصت دیگه بهت داده. حتمن لیاقتش رو داشتی. واسه منم دعا کن دختر خوب
دوم اینکه حتمن حتمن این مشکل شکاک بودنت رو حل کن
روی سعه صدرت هم کار کن خیلی مهمه که موقع عصبانی شدن روی خودت کنترل داشته باشی. تو رو خدا قدر این فرصت رو خیلی بدون ( البته میدونم که اینطوری هست )
خداروشكر كه مشكلت حل شد، من الان تاپيكت رو خوندم واقعا كلى حرص خوردم
اين دفعه اگر عموى شوهرت بغلت كرد و باهات روبوسى كرد، و داد مادرشوهرت در اومد كه من تا حالا بغلش نكردم تو چطور جرات دارى؟ بهش توضيح بده كه طبق همون احكام اسلامى كه مثلا مقيدند و باهاش پدرتو در آوردند، عموى شوهرت محرم شماست ولى برادر شوهر ايشون محرمشون نيست
خيلى تعجب كردم از حرف يكى از بچه هاى قديمى تالار كه نوشته مرد غريبه! از كى تا حالا عمو يا دايى شوهر مرد غريبه شدند؟
- - - Updated - - -
ببخشيد متوجه اين يه تيكه حرف همسرتون نشدم! من سست عنصر نیستم رفتن به جمع آدمای ناجور و خوبی یاد گرفتن و خوب موندن برام با ارزشتر از رفتن به مسجده
از ادماى ناجور خوبى ياد گرفتن و خوب موندن رو چطور ميخوان ياد بگيرن؟ مثل بهلول؟
قلمبه قلمبه حرف زدن و سجاده پهن كردن و ذكر گفتن به نظرم خيلى ساده ست، ولى مهم حرفيه كه وقتى از دهن خارج ميشه يه ارزش و معنا و مفهمومى داشته باشه كه حداقل بشه بهشون فكر كرد!
كلام و رفتار خودت رو اونقدر بالا ببر كه هر كسى اجازه نده به خودش راحت نصيحتت كنه، قطعا شما اشتباهاتى داشتى ولى همسرت هم مبرا از اشتباه نبوده كه حالا مثل شيوخ سيصد ساله ى درويش مسلك حرف مى زنه، حالا كه خداروشكر مشكلاتت داره حل ميشه تو هم حرفاتو بزن و فقط عذر خواهى و ندامت واسه ادامه ى زندگى از طرف تو نباشه، چون اينجورى باز يكى ديگه از پايه هاى ميز سست قرار مى گيره عزيزم
طلوع زیبا ی عزیز ، این نام کاربری با حال و روز امروزت خیلی تطابق داره
کاش واقعا از نو طلوع کنی ، یه طلوع زیبا از یه بوم جدید.
خیلی خوشحالم که یه زندگی از پرتگاه نجات پیدا کرد تبریک:72:
عمو و دایی شوهر نامحرمه جانم اطلاعات غلط نده لطفا!!!. چرا ترغیبش میکنی با مادر شوهرش در بیفته
معذرت میخوام ولی عموی همسر و دایی همسر نا محرمند از خانواده همسر فقط پدر شوهر محرمه. همانطور که خاله و عمه خانم به آقا نامحرمند.
البته پدر بزرگها و.مادربزرگها هم محرمند لطفا اطلاعات درست بدید
ادب را از که آموختی ازبی ادبان این جمله هم از لقمان حکیمه
در هر حال برات خیلی خوشحال شدم طلوع زیبای عزیر شما هم برای ما دعا کن