متاسفانه با محدوديت ارسال پست مواجه بودم تا ديشب نتوانستم پاسخت را بدهم .
من تنهاي عزيز من سعي كردم به سوالاتي كه در ذهن داري جواب بدهم ، اميدار بوده و هستم كمي به حرفها توجه كني....... در مورد پست قبلي هم ممنونم از اين كه خواندي و برايت ارزشمند بود.
دوست خوبم ، ميدانم خسته هستي و مستاصل ............. اما دلم ميگيرد وقتي اينطوري در مورد خودت صحبت ميكني.
من تنهاي عزيز.......... شخصا از دل بستن به دلخوشي هاي دروغين نفرت دارم ......... اين را براي شما هم نمي پسندم ......... كامل نمي شناسمت.........اما مي توانم تا حدي دركت كنم .........بنابر اين سعي دارم بياني به جز باور قلبي ام نسبت به شما نداشته باشم .
ميدانم خيلي تحت فشاري ............ سرشار از احساسات و نيازهايي هستي كه فوران كرده و لبريز شده ............... عذاب سختي مي كشي ......... سخت است مردي را بخواهي كه متعلق به تو نيست ......... سخت است احساساتت در اوج باشد و سركوبش كني.
از نظر فكري و زوحي خسته اي ............... اما خيلي قوي و بااراده اي ......... به اشتباه فكر مي كني كه ضعيفي ............. باور دارم كه خيلي عزيزي .......... اما اصرار داري وانمود كني كه ناچيزي.
متاسفانه افسردگي شديدي داري.......... تا زماني كه دنيا تا اين حد به چشم شما تيره و تار است........... اين سياهي همه جا هست و مي ماند............. تا وقتي دلخوش به نور بي فروغ يك فانوس باشي .......... از رها كردنش مي هراسي ........ كه نكند تا ابد در ظلمت اين تنهايي بماني .
اگر چه در تصورات خود به خاك افتاده اي .......... در نظر من شما در اوج آسمان قرار داري ........... مهم نيست كه آسمان شب است و سياه .........مهم ارزش و جايگاه بالاي شماست.
از تنهايي عميقي رنج مي بري چون به اطراف خود توجهي نداري ........ اگر ديدگانت را از فانوس روي زمين برگيري ............. ستاره ها را از نزديك تماشا خواهي كرد.
همدم خوب است اما نه هر همدمي .......... در جايگاهي كه شما داري.......... سهم شما از آسمان خيلي بيشتر از ستاره ها است .
نيازها و احساسات سركوب شده ، ناديده گرفته شده و آسيب ديده ات را درك مي كنم ......... اگر اين احساسات را نداشتي كه وجود نداشتي ......... احساس هر چقدر هم سركش باشد مي تواني آن را تحت كنترل قرار دهي......... همچنين در مقابل احساس دردها و غصه ها قابليت التيام بخشي و تسكين يابي داري.
نيمه ي گم شده ي خيلي از جوانان پيدا نشده ........شايد گم هم نشده گويا گور به گور شده!
اگر نيمه ي ديگر خود را نيافته اي ......... به گمانم مانع شما هستي كه خود را در تاريكي هاي نااميدي پنهان كرده اي............ اجازه نمي دهي نيمه ي ديگرت شما را بيابد ......... از نور ايمان و اميد به خدا بهره بگير ....... تا همان كه متعلق به شماست پيدايت كند .........هر چقدر هم كه برايت باورپذير نباشد .......... حداقل خاصيت اين نور...... نعمتي است تا خود و خدايت را گم نكني.
پس انداز مالي داشتن ......... به فكر آينده بودن ........... خوب است .
اما حال كنوني شما از آينده شغلي..... و تحصيلي......... و مالي مهم تر است.
شما روح و جسمت را به سختي مي اندازي تا پس اندازي داشته باشي ........... اينگونه هر لحظه بيش از پيش جسم و روح خود را به سمت تحليل رفتن پيش مي بري .
در صورت امكان فقط تا حدي كار كن كه در مضيقه نباشي ........ حال كنوني ات را درياب ........... انقدر خود را تحت فشار قرار نده و به خود سخت نگير......... فقط براي حال و آينده ي روح و جسمت ارزش قائل باش.
حرف بزن ..................... هر چقدر مي خواهي ......... از احساساتت بگو ...........
حتي در مورد آن آقا........ همان فانوس ناچيزي كه نورش از دور بي تابت كرده ...... همان كه نور دل و ديده ات را گرفته ........... از اينكه هنوز به او فكر مي كني نگران نباش ....... همين كه به او نزديك نمي شوي كافي است ........... حتي نيم نگاهت را از او دريغ كن .......... فراموشي را هم به گذشت زمان بسپار .
من تنها ........... قلب پاك و پر مهري داري............... شايسته ي دوست داشتن و دوست داشته شدني حقيقي و هميشگي هستي ............ خيلي مواظب قلب نازنينت باش ........... انشاءالله وقتي محبت حقيقي را از سوي همسر و شريك تمام لحظه هايت دريافت كردي، قلبت را با عشق و اشتياق به او هديه خواهي كرد.
وقتي خسته از كار به خانه بر ميگردي ...........استراحتي واقعي داشته باش ...........يعني با آرامش و بدون ذره اي استرس ........... انجام حركات ريلكسيشن بسيار كمك كننده است .
اصلا خود را در تنگنا قرار نده ....... در مقابل مسائل ناخوشايند سعي كن مسير بي خيالي طي كني.
بيم عقب افتادن از كسي و جاماندن از فرصتها را هم نداشته باش ............. تا همين جا هم از جنبه هاي مختلف از آدمهاي بسياري پيشي گرفته اي ...... تنها در حد توان از موقعيتها براي پيشرفت خود استفاده كن و مراحل زندگي را با آرامش سپري كن .
با آرزوي بهترين ها :72: