نوشته اصلی توسط
saman63
با سلام خدمت دوستان
طبق قراری که گذاشتیم با پدر و مادرم خونه خانومم رفتیم پذیراییشون خیلی گرم بود.برادرشون هم بودن.و پدرم اول صحبت کردن و گفتد مشکل چیه ؟؟و خوب خانومم همون حرفهای قدیمی رو تکرار کردن یه مقدار با رنگ و لعاب بیشتر!!.و گفتن من تصمیمم رو گرفتم و می خوام جدا شم !!و این ک دیگه که منو قبول نداره؟؟و خونه و ماشین کار الا فایده نداره و یه تعهد اخلاقی می خواد!! خوب پدرم هم در کمال تعجب چون دیگه دید اصرار فایده نداره گفت (خطاب به خانمم و خانواده خانمم ) اگه شما موافق باشین چون که اگه بخواین از طریق قانونی اقدام بشه زمان بره و پسره من هم مالی چیزی نداره توافقی تمومش کنیم!!و من منم که داشتم از تعجب شاخ در میوردم شروع کردم به صحبت کردن و گفتم من خانمومم رو دوست دارم و نمی خوام ازش جدا بشم و تو این جمع قول میدم که دیگه هیچ اتفاق بدی بینمون نیوفته .و مادر خانموم رو کردن به خانمم و گفتن حالا یه فرصت دوباره بهش بده.داره بهتر میشه.همینطور برادر خانومم گفتن تصمیم خواهرم مهمه و خوب اگه بخاد چند ماه وقت بده!!و این درخواستشون رو چند بار تکرار کردن اما خوب خانموم باز پافشاری می کردن.و پدرم که دیدم اینطوری گفتن خوب تو همین هفته یه قرار بزارین واسه طلاق توافقی!!!برخلاف چیزی که من میخواست و اصبا کسی به حرف من گوش نداد!!و حتی موقع اومدن بیرون من بازم به مادر خوانمم گفتم با خانومم صحبت کنین و راضیش کنین من دوستش دارم و....این قضیه مال 2 3 روز پیش و من تو این 2 روز اس ام اسی با خانومم در تماسم جوابمو میده اما همش شاکیه و همون حرفهای قدیمی!!اما قرار بده با پدرم تماس بگیره واسه وقت طلاق توافقی که هنوز نگرفته.به نظر دوستان من همینطور به همین راحتی برم و توافقی جدا شم.واقعا دوستش دارم و نمی خوام جدا شم.الان باید چه کار کنم؟؟؟یکی از دوستا راهنمایی کنه لطفا؟؟