دیروزبا موبایل وصل میشدم عذرمیخوام قطع میشد جایی بودم کامپیوترکلا دردسترس نبود.درادامه صحبتم عرض کنم اگرعکس تو اف بی میگذارم یا کسی چیزی توی فیسبوکم مینویسه به همسرسابقم ارتباطی نداره که اون پست رو دربارم نوشت.دیگه برام مهم نیست البته
چرامن باید فیسبوک هفت هشت سالمو با کلی دوست وهمکار دی اکتیوکنم برای اینکه اون میخواد ریزودرشت کارمو دربیاره.دی اکتیوکردم رفت اینطوری اعصابم راحته به خودم قول دادم اگه یک روز اکتیو کردم یا پیج دیگه ساختم هیچوقت توفیسبوکش سرک نکشم.عکساموازتو وایبرواپلیکیشنا فعلا کلا برداشتم شمارمو داره نمیخوام ببینه خودمونخواست ببینه دیگه حالاعکسام مهم شد این شکلی انرژی کاذب نمیگیرم مخم تعطیل شه.
خانم دختر7- اسم کتابو نُت برداشتم فرصت نشد چشم.بی اعتنایی نبود فرصت نبودباورتون نمیشه بگم دیروز ازکجا با موبایل پست میگذاشتم.بایدوقتش باشه تهیه کنم.گفتم که من هرکاری براش کردم برای دلم بود آدم ازقدرنشناسی ها رنجیده میشه نه ازکارایی که برای طرف انجام داده اونم نبود برا یکی دیگه انجام میدادم حالاشانس ما زد و اون وارد زندگیمون شد.
خانم نادیا-اینقدرجیغ جیغ نکنید آرومترم بگید میشنوم بخدا
مهرااد-دوست عزیزتشکر برای موضوعات آموزندتون.
همسرسابقم الان خیال میکنه به نهایت خوشی رسیده شایدرسیده فقط خداآخرشوبخیرکنه بهشتو به بها میدن نه به بهانه. فکرکنم الان تونستم فراموش کنم تموم شد اینجوری نیست ولی ازحالا قصدکردم فراموش کنم.
اثرراشومون - شما جای من هستید ببینید من تلاش میکنم یاخیر؟ دیروزگفتم میخوام دی اکتیو کنم فیسبوکمو.درضمن من نه دخترندیده ام نه زن ندیده هربچه ای میفهمه اینجا نمیشه دسترسی به جنس مخالف پیدا کرد حالا اگر برداشت شما ار این سایت چیزدیگه ای هست به خودتون مربوطه. خیلی باید آدم کوته فکرباشه فضای واقعی رو رهاکنه و توی فضای مجازی دنبال جنس مخالف باشه.
میگن سواره ازپیاده خبرنداره وکاملادرست میگن.شما چندمرتبه زنتو طلاق دادی تا بفهمی من یا امثال من چه وضعیتی داریم؟
اون خانمایی که لطف کردند وبرای من نظرگذاشتن فکرمیکنم بعضیاشون مشکل من رو داشتن وبیشتردرک میکردند وخواستند تجربیاتشونو دراختیارمن بذارند.شما با این حرفتون نه تنها به من بلکه به اونها توهین کردید واین حرکت شما برای یه مرد خیلی سخیف وچیپ بود شرمنده .
مشکلتون چیه؟اینکه من زنمو طلاق دادم؟شما بودی تو زندگی من بفهمی من زعفرونیم یا نه؟شما شغلت چیه؟هرشغلی داشته باشی هرچی من کارت شناساییمو میارم شما هم بیار ببینم کدوم ارگان شما رو قبل من میپذیره!اونوقت میبینی کی رقت انگیزه!پس وقتی میخواهی درباره کسی قضاوت کنی اول حرفتون رو تو دهنت مزه مزه کن بعد بیرون بیار.
بقول خودتون آقای پارسا چندماه طول کشید چندتا تایپیک زد من ایشونو نمیشناسم تایپیکاشم نخوندم شما اصلا به من مهلت ندادی من ایراد واقعیو هضم کنم.تازه الان فهمیدم من نباید بهای زیادی میدادم یکهو شما روی سرمن خراب شدی هدفت چیه میخوای عجزولابه کنی و...
تو این سایت همیشه با تازه واردها اینجوری برخوردمیشه؟دست شما دردنکنه
من دیگه تو این سایت نمیام ....شرمنده وقت همه رو گرفتم وممنون از راهنمایی وهمفکری دوستان
عید همگی مبارک باشه