سلام آقاپسر1395!
من اومدم به عنوان همسر یه آقاپسری هم قد و قواره شما صحبت کنم! تازه شایدم کوتاهتر از شما باشن همسرم!!
میدونم صحبت همه دوستان کامل و جامع بود واقعا.و شما هم دیگه شاید حوصله خوندن نداشته باشید.ولی الان که اومدم سایت تاپیکتون رو دیدم گفتم شاید بد نباشه منم پست بذارم...
دروغ نمیگم چیزی رو
همسر من فکر میکنم از شما کوتاهتره. چهره اش هم بی بی فیسه. وزنش هم تازه داره زیاد میشه.همین حدود وزن شماست وگرنه
همسرم که اومد خواستگاریم اوایلش همه چیزش رو قبول داشتم تقریبا فقط سر یه موضوع که مهم نبود. و مورد قدش
منم دوست داشتم همسرم قدبلند باشه.دروغ چرا!!
اما اما دوست داشتم همسرم قدبلند باشه + خیلی چیزای مهمتر دیگه
که از نظرم ایشون تا حد زیادی همه رو داشت بجز قد
خیلی فکر کردم و مشاوره هم رفتم.با خودمم در کلنجار بودم مدتی...ولی نهایتا دیدم نمیتونم همچین پسری رو کنار بذارم بخاطر ظاهر و اون موضوعی که مشکل از خودم بود در حقیقت نه ایشون
و قبولشون کردم.
الانم خداروشکر میکنم که همسر به این خوبی به من داده
آشناها و اطرافیانم هم گاها میگن مگه چندسالشه شوهرت؟!!یا غیرمستقیم میگن که قد کوتاهی داره مثلا یا...
اما همشون هم منکر این نمیشن که پسر خیلی فهمیده و خوش برخورد و خوش صحبت و مودب و... هستش
اینو جدی میگم. هیچکس جرات نداره به من بگه چرا اینو قبول کردی!!!! چقدر دختر باید ضعیف باشه که اجازه بده به دیگران در مورد همسرش اینطوری صحبت کنن!
اتفاقا همسرم با خیلی ها که صحبت میکنه،بعد بهم میگن چقدر پسر خوبیه.انتخاب خوبی داشته و...
همه اینا رو گفتم که بدونید قدکوتاه بودن به معنای بدبخت وبدشانس بودن نیست
اینم بگم که همه چی تو 1نفر جمع نمیشه. ش
من خودم هیکلم به همسرم میخوره و قدبلند نیستم.ولی خداروشکر از زیبایی نسبتا خوبی برخوردارم. و خواستگارم زیاد داشتم. بلند و کوتاه ...
اما الان از انتخابم راضیم.
همسر منم به پدرش رفته هیکلش.اما مثل شما راجب پدرش حرف نمیزنه!کههرچی میکشم از اونه و فلان
شما زمانی انتخاب نمیشید که هیچی نداشته باشید!پس سعی کنید داشته هاتون رو بالا ببرید که دوستانم اشاره کردن
بعد تصمیم گیری هم بذارید به عهده خود دخترخانمایی که میری خواستگاریشون
ببخشید نامرتب نوشتم.با گوشی اومدم راحت نیستم
موفق باشید:72: