-
من خانواده همسرمو خیلی دوست دارم ، و همه ازشون تعریف میکنن ، اما نمیدونن و نمیخوام بدونن که اتفاقا خانوادشون طورین که اگه رفتارت کمی انعطاف پذیر باشه سریع سوءاستفاده میکنن و راحت دخالت میکنن یا توقعات زیادی دارن
منم با فکر کردن به این چیزا ناراحت نمیشم و بازم دوستشون دارم چون 99 درصد ما انسانها اینطوری هستیم حتی من و شما، حتی توی یه محیط عمومی مثلا هواپیما یا قطار و.. هم وقتی کسی که کنارمون نشسته اخماش توی همه و
اصلا محلمون نمیده و ما ساعت نداشته باشیم دوست نداریم حتی از اون طرف بپرسیم ساعت چنده ، اما کافیه طرف 2بار بهمون لبخند بزنه یا بپرسه الان کجا هستیم ما هم سریع یخمون باز میشه و ممکنه کلی وقت طرفو بگیریم خوب
این سوءاستفاده نیست و یه مثال کوچیک بود که منظورمو بهتر بفهمی
*از طرفی یه مشکلی که هست اینه که کافیه جمله ، حرف یا حرکتی رو ما از مادر و خواهر خودمون ببینیم شاید راحت از کنارش بگذریم و اصلا بهش حتی فکرم نکنیم امااین مادرشوهر یا عروس که این جمله یا حرکتو انجام بدن از توش
صدتا چیز میکشیم بیرون ، پس عزیزم با هر حرف و جمله ای اینقد ناراحت نباش چون
1: تو میتونی با رفتارت اوضاع رو مدیریت کنی (البته نه به این معنا که انقد اخم و تخم کنی که هیچکس جرات نکنه بهت چیزی بگه نه رفتار درست و بجا حتی محبت هم بکن اما بازم درست و بجا)
2: هرچیزی که گفتن تو اونها رو بزار جای پدر مادر خودت یا بزار روی حساب فرهنگشون و سن و سال و این حرفا خلاصه نزار چیزی راحت بهت بربخوره که اینقد راحت بیای بگی پشیمونم ، چون تو انعکاس رفتار خودتو از آدمها دریافت
میکنی
من هزاران اشتباه توی زندگیم داشتم اما هیچوقت پشیمون نشدم بجاش تکرارش نکردم
شاید تنها موفقیتم هم اینه که خانواده همسرم خیلی دوستم دارن و اینو از جاریهام و اقوام خودم تا فامیل همسرم همه میدونن جالبه توقعی که از من دارن خیلی کمتر از توقعیه که از جاریام دارن البته من اینو دوست ندارم
و مثلا وقتی مادر شوهرم به جاریم که از من 10سال بزرگتره میگه برو برای زهره چایی بیار من در جا میپرمو خودم میرم واسه همه چایی میریزم :227: تا جاریم به دل نگیره که اگه ناراحتم بشه حق داره :310:
راستی تو یکجا گفت یاز آقای داماد توقع کادو دارین ولی بهش کادو نمیدین راستش کمی تعجب کردم چون همه جای ایران که رسم و رسوم های اینطوری رو به جا میارن مثل خود ما توی یک سری مراسما مثل پاگشا و
عیدی خانواده عروس برای آقای داماد یه هدیه کوچیک میخره اما انگار شما رسم و رسومو فقط به نفع خودت میخوای، اونها دارن واسه شما طلا میارن شما نمیخوای واسه یه عید نوروز یه هدیه کوچیک به داماد بدب میگی رسم نداریم!!!
-
نه ما تو پاگشا و شب چله و عید نوروز براشون چیزی دادیم. اعیاد دیگه مثل قربان و ... اینها ما رسمو نداریم و پدر مادرم میگن رسم نداریم ولی خوب عیدهایی مثل نوروز و .... ایناها رو رسم داریم. نمیدونم روش ما اشتباهه
-
فقط یک پیشنهاده همین و بس
فکر کنم به سوال شما چه توسط جناب مدیر و چه توسط کاربرهای جواب داده شده.
بنظرم بهتره مشکلات خودتان را بر اساس اولویت دسته بندی کنید و برای مهمترین انها تایپیک زده و از مدیر و مشاورین و دوستان کمک بگیرید اینجوری بهتره.تایپیک احساس میکنم به انحراف کشیده شده از عنوانی که برایش انتخاب کردید.
البته فقط پیشنهاده فکر کنم خیلی مفید واقع بشه
-
ممنون.پیشنهاد خوبه
ولی من واقعا در چند تاپیک این کارو کردم جوابی نگرفتم. تقریبا دارم جوابشون میگیرم