منم با ميشل جان موافقم. شميم جان يا از اين ور بوم ميوفتي يا از اون ور. درسته كه مي گيم گارد نگير ولي نمي گيم بله چشم قربان بگو.
ببين يه نكته اي توي برخورداي تو و همسرت وجود داره اون هم اينكه هر دوتون مقصرين. كي گفته كه اينجا فقط تو داري اشتباه مي كني؟؟ همسرت هم همچين برخورداي درستي نداشته. ولي اونوقت داري در مقابلش طوري برخورد مي كني كه تمام حق رو به ايشون بدي!! الان داري مي گي مقصر صرف شمايي!! اصلا هم اين طوري نيست. من چند بار گفتم بازي بايد به صورت "برنده-برنده" باشه. چرا اصرار داري حتما يه بازنده تعريف كني؟
بذار در مورد مثال ماشيني كه زدي كه دقيقا همين رفتار منفعلانه ست، رفتار درست تر رو برات مثال بزنم شايد درك كني.
شايد بهتر بود اينطوري بيان مي كردي: آره ديگه عسل من انقدر كار مي كنه بايدم بتونه همچين ماشيني سوار شه. كي واسه منم از اين ماشين خوبا بخره؟
سوال: همسرت رو بردي تو موضع ضعف؟ خودت تو موضع ضعفي و اينكه حقته تا در مقابل اين مرد از حقوق كمتري بهره مند باشي؟!
ولي الان اينجا چه اتفاقي افتاد؟ تو به همسرت ثابت مي كني كه بله شما حق داري ماشين خوب سوار شي. منم حق دارم! ولي من اين قدرت تهيه ماشين رو ميسپارم به مردٓم. تا علاوه بر اينكه مي تونه با تهيه ماشين براي من، خودي نشون بده، من هم تو موضع ضعف نمونده باشم و هم رده هم باشيم.
اصلا و اصلا خودت رو مقصر صرف ندون. حرف حساب ما اينه كه هم همسرت مشكل داره هم شما. اما، اما، تو به عنوان يك زن چنان قدرتمندي كه مي توني با اصلاح رفتار خودت، رفتار همسرت رو هم اصلاح كني ...