RE: دارم از همسرم جدا ميشم.ولي هنوز دوسش دارم.توروخدا کمکم کنيد.
دوستاي عزيزم من با کتاباي کاترين پاندر دارم زندگي ميکنم.فوق العاده زيباست.حتما شماهم کتاباشو بخونين.الان در حال خوندن کتاب قدرت دعا نوشته همين نويسنده هستم.سعي ميکنم توي زندگيم بکار ببرمشون.باورتون نميشه اگه بگم با مثبت انديشي درد کمرم هم بهتر شده.سعي ميکنم مطالب و درسهاشو توي زندگيم بکار ببرم.کتاب چهاراثر اسکاول شين هم عالي بود.من هرروز از جملات تاکيدي اون کتاب استفاده ميکنم.و همينطور از قوانين کائنات که توي اون کتاب نوشته شده.بر اساس قانون خلا دارم ذهنم خالي ميکنم تا جهان هستي بهترينهارو دريافت کنم.خلا ايجاد ميکنم تا بهترينهارو بگيرم.توروخدا اون کتابو بخونين.چون دوستون دارم دلم ميخواد شما هم توي اين تجربه با من سهيم باشين.
عزیز دلم. خیلی خوشحالم حالت رو به بهبودی. از همسرت چه خبر؟ اوضاع احوال چطوره؟؟
نازنين جان شرايطم همچنان مثل قبله.توکل کردم به خدا.اون صلاحمو بهتر از هر کس ديگه اي ميدونه.
چکامه جان سلام نوشتم رو خوندی .خواهرم چه خبرا چه میکنی از اوضاح و احوال شوهرت و خودت بگو شرایط بهتر شده
سلام چكامه عزيز
به نظر من يه شخصيت قدرتمند و محكم داري وخيلي هم دوست داشتني هستي و من وقتي پستهاي تو رو خوندم خيلي تحسينت كردم به خاطر اينكه زود به خودت اومدي و نگذاشتي احساس لطيفت بيشتر از اين له بشه .نمي دانم شايد قبل از اين هم اونقدر بد نبودي كه حالا بايد اينجور جواب پس بدي . با شوهرت فعلا" بدون انتظار همچنان محبت بكن .ولي از برنامه ريزيهاي خودت هم غافل نشو . حتما" باز هم براي استقلال مالي خودت تلاش بكن .من مطمئنم كه همسرت به زودي متوجه اشتباه خودش مي شه و براي عذرخواهي به سراغت مياد.
اسماء عزيزم مرصي از پيغامت.بچه ها برام دعا کنيد. يه موقعهايي حس ميکنم ممکنه کم بيارم.ولي سريع توي سکوت خودم شروع به دعاکردن ميکنم.من بايد بين بد و بدتر يکي رو انتخاب ميکردم.چاره اي نداشتم.اميدوارم خدا مشکل هممون رو حل کنه.فعلا اتفاق خاصي نيفتاده.همچنان زندگيمون داره در سکوت و سردي پيش ميره.اگه اتفاق خاصي بيفته حتما در جريان ميذارمتون.همتون رو دوست دارم دوستاي گلم.
چکامه عزیزم منم برات خیلی دعا میکنم مطمئنم یه روزی پاداش اینهمه صبرو استقامتت رو میگیری. خیلی خوشحالم از بابت زن بودنم چون هیچکسی مثل ما تحمل نداره . یکی از همین روزا شوهرت با یه دسته گل میاد خونه مطمئن با ش گلم.
دعاگوی شما : نفس
سلام چکامه :72:
بهت خداقوت می گم .سعی کن به یک مشاور خانواده هم مراجعه کنی .
سلام چكامه عزيزم
من خيلي دير با اين پست آشنا شدم من همين امروز كه اومدم و مطالب اين پستت رو خوندم اولش خيلي دلم گرفت اما الان حس خوبي دارم ، واقعآ برات خوشحالم كه داري صبورانه و جسورانه به زندگيت ادامه ميدي .
واقعا صبر و استقامت ما زنها ، علي الخصوص زنهاي ايراني زبانزد خاص و عام شده . بهت احسنت ميگم
ضمنآ من فكر ميكنم توخيلي راحت به همسرت اجازه دادي به كاري كه كرده بودي ( شك كردن به همسرت و نگاه كردن به sms هاش و بقيه ) به چشم يك اشتباه بزرگ و جبران نشدني نگاه كنه ، چرا كه اين حق تو بود كه بدوني شريك زندگيت كجايه زندگيته و من احساس كردم خودت هم يه كوچولو مقصر بودي ، بايد محكم وايميسادي و از حرفي كه زده بودي دفاع ميكردي . مطمئن باش همسرت هم اگه باور كرده بود كه حرفت از سر علم به اين موضوع بوده هرگز به خودش اجازه اين رفتار و به تو نمي داد .
به هر حال ما رو از خودت بي خير نذار ... برات دعا ميكنم موفق باشي
سلام به همه دوستان مخصوصا چکامه عزیز
خواهر عزیزم وقتی تاپیکت رو شروع کردن به خوندن غمی عجیب سراسر وجودم رو گرفت و الان هم درونم مالامال از حسی غیر قابل بیان است نمیدونم یه قضیه روانشناسی در مورد تنبیه و تشویق و تناسب اونها رو شنیدی؟؟
اینکه وقتی کسی اشتباهی میکنه و یا کار خوبی انجام میده به تناسب با اون باید تنبیه و تشویق بشه....نمیدونم چه اتفاقی درون همسر شما افتاده که در مقابل این اشتباه شما چنین تنبیه بزرگی رو در نظر گرفته....ولی هر چه که هست مقاومت و پایداری شما در مقابل این موضوع با تدابیری که در نظر گرفتین قابل تحسینه...شاید اگر من جای شما بودم هرگز نمیتونستم چنین مقاومتی رو داشته باشم
نمیدونم اگر جای شما و همسرتان عوض میشد آیا شما میتونستید چنین موضعی در مقابل محبتهای ایشان بگیرین؟؟؟ و اینقدر پافشاری کنید...مطمئنا روحیه ما زنان با چنین احساساتی که خدا در درونمان قرار داده سازگار نیست
من مطمئنم و با اطمینان میگویم که موفق خواهید شد...واقعا رفتار شما در مقابل این موضع همسرتان قابل ستایش است...به شما به خاطر این استواریتان تبریک میگویم
از خدای بزرگ میخوام که روزی پاداش این صبرو صبوریتان را طوری بدهد که در خاطر عزیزت هم نگنجد
ما را از حال خودت بی خبر نگذار
همه ما برایت دعا میکنیم
موفق باشی چکامه عزیز