RE: راهنمایی در نجات زندگی
همه ی پست ها رو خوندم خیلی ناراحت شدم خیلی نمی دونم چرا بعضی مردا فکر می کنن می تونن قدرت برترنو هر کاری که دلشون خواست انجام بدن به هر حال خیلی متاسف شدم اینو از صمیم قلبم می گم ولی بهت تبریک می گم که اینقدر قشنگ فکر می کنی و تونستی این ظلمی که بهت شدرو با توکل به خدا راحت تر باهاش کنار بیای پس محکم باش قاطعانه باهاش حرف بزن ازش دلیل یرای کاراش بخواه هر دلیلیو قبول نکن چون واقعا کاراش بی دلیله متاسفانه ثبات شخصیت نداره استقلال نداره اراده نداره قدرت تصمیم گیری نداره پس به این تصمیمی ام که الان گرفته خیلی اطمینان نکن چون اصلا آدم قابل اعتمادی تو تصمیم گیری نیست خیلی ببخشید که اینطوری میگم . اگه دیدی واقعا پشیمونه حتما باهاش پیش یه مشاور خوب برو چون شخصیتش واقعا نیاز به اصلاح داره ایشون باید تغییر کنه وگر تو مراحل بعدی دچار مشکل می شین اصلا کوتاه نیا خیلی باهات بازی کرده آسون نبخشش محکم محکم باش به اندازه که دوست داره محبتتو بهش بروز بده محبت زیادی بعضیارو به اشتباه میندازه به هر حال امیدوارم مشکلات به بهترین شکل ممکن حل بشه ما رو بی خبر نذار ما منتظرت هستیم
از همتون ممنونم دوستای مهربونم واقعا تو این مدت خیلی کمکم کردین برام دعا کنین زودتر از این شرایط راحت شم میدونم طاقتشو دارم ولی نمیخام بیشتر از این ذهنم درگیر این موضوع باشه آخه تمام زندگی که فقط این نیست من برنامه های دیگه ای هم دارم که باید با فکر باز واسشون برنامه ریزی کنم امیدوارم زودتر این شرایط تموم شه حیفم میاد روزهای خوبه زندگیمو اینجوری تباه کنم به قول دکتر شریعتی: زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت.
موفق باشی عزیزم خوشحالم که تونستی منطقی شی اگر هم خدایی ناکرده جدایی اتفاق بیافته راحتر تحملش میکنی خیلی خوبه همه زندگی که وابسته شدن به یه نفر نیست فقط محکم باش و مطمئن شو واقعا پشیمون حالا دلیل کارش هر چی بوده یوده خیلی گیر نده اما طوری باش که خواهر ومادرش هم بفهمن پسرشون ازدواج کرده و مستقل باید باشه و به غیر از اونا به یه نفر دیگه هم تعلق داره که شاید در آینده از اونا براش مهمتر شه شما قرار مادر فرزندان این آقا بشی پس نذار از حالا غرورتو شخصیتو زیر پاهاش له کنه
سلام عزیزم
من برات دعا می کنم که هرچی صلاحته همون بشه
فقط اگه دلایلش برات یکم منطقی بود گذشت یادت نره
ما رو هم در جریان کارات بزار همه ایجا خوشحال میشن به نتیجه برسی
salam khanomi man nasihataye hama ro khondam nemidonam chera too in talaar hame doost daran ye kari konan ke ma zana betoonim zolme marda ro tahamol knim ya bash kenar biaym ya az kenaresh begzarim!!!kheili afsoos mikhoram az inke mibinam ma zana didemoon inghad sathie.azizam man ye doost daram eine shoma barash pish omad.eine shoma famil omadan ba vesatat kari zendegishono jam kardan.raftan sare zendegishoon pesare inghad bi erade o vabaste be khanevadash bood ke bad az aghd ba ye kalame khaharesh ke gofte bood zanet chaghe!!!goft man nemikhamesh.akharesh in shod ke marde zana ro to khonashoon baz vel kard be bahanehaye kheili mozhek eine shohare to inghadam rorast bood ke besh migoft man liaghate to ro nadaram!!!!!! dobare doostam taghat nayavord raft mahale karesh eltemas razish kard bargarde akharin bar ba ye bche velesh kard bedoone hich dalile movajahi raft peigham dad ke man az avalam nemikhastamet raft pishe madaresh.too jalasate dadgah ham nemiomad ke zanesh nabinadesh migoft man azash khejalat mikesham.sareto dard nayaram golam in bichara ro inghad raghsoond o ba ravanesh bazi kard bad ba ye bache velesh kard.azizam adami ke zan migire aghd mikone rabete jesmi bash dare bad ye dafe zire ina hame mizane adame bi MASOOLIATIE shayad khaste khodast ke nemikhad javonito bishtar haroomesh koni.say kon besh fekr nakoni.kasi ke avale zendegisho injori shoro kone akharesho bayad khodet hads bezani.midoonam kheili sakhte golam.az khoda bekhah ke salaheto bet bede na chize dige.bebakhshid kheili harf zadam.
از همگی ممنونم f_zعزیز دقیقا منو خانوادمم از همین موضوع میترسیم که بعدا با شرایطه بدتر از این مجبور به جدایی بشیم شما راست میگی گلم فقط برام دعا کن بتونم طاقت بیارم میدونم خدا جای حق نشسته فقط ازش میخام جزای همچین خانواده مغروریو تو همین دنیا بده تا اینقدر راحت با آبروی مردم بازی نکنن و بعدشم راحت زندگیشونو بکنن بخدا بابام تعجب کرده از بی مسولیتی پدرش هر پدری بود تا حالا این قضیه رو جمع و جور میکرد حتی نیومدن یه معذرت خواهی بکنن حالا هم به همه میگن ما عروسمونو میخایم ولی خانوادش شرایطه سختی گذاشتن که ما رو منصرف کنن اونا هم میان به بابام میگن شما چرا نمیذارین این دو تا جوون برن سر زندگیشون بابا م خیلی از دستشون عصبانی شده که دروغ گفتن خدایا کمکم کن زودتر از شر این موضوع راحت شم
f_z عزیز هیچ کس توی این تالار نمی خواد کاری کنه که ما زن ها ظلم مردی رو تحمل کنیم. ما فقط داریم از زوایای مختلف مسائل رو نگاه می کنیم . به عنوان یکی بیرون از قضیه. خیلی جاها بوده که توی مشکلی جدایی تنها راه بوده.
اینو در کل دارم می گم زندگی پر از فراز و نشیب و بالا پایین است. اگه با کوچکترین مشکلی چه زن و چه مرد بخواد جا بزنه که سنگ روی سنگ بند نمی شه. پس چه بهتر که انسان توی مشکلاتش سعی کنه تجربه های دیگران رو بشنوه تا راحت تر بتونه تصمیم گیری کنه .
اینو هم بدون هر آدمی توی زندگی گاهی توی یک شرایط و موقعیتی قرار می گیره که اون لحظه شاید خیلی ادم بد و بی فکر و احمقی بشه. این برای همه پیش می یاد. نمی شه در مورد هیچ کسی با یک اشتباه قضاوت کلی کرد. اینو مطمئن می گم چون توی این 23 سال خیلی از اتفاق ها دیدم. حتی برای خودمم پیش اومده.
2 سال پیش توی یک موقعیتی من کاری کردم که اگه اون شرایط من درک نمی شد قضاوت در مورد من مساوی با یک آدم فوق العاده بد و بی مسئولیت باید می شد.
ولی من آدم بد و بی مسئولیتی نیستم. توی اون شرایط اون کار رو انجام دادم و مطمئنم دیگه تکرار نمی شه.
همسر نفس عزیز هم شاید توی یک شرایط خاصی که واسه خودش دلیلی داره اینکار رو کرده. ما همه بهش گفتیم بعد از دلایل قانع کننده و مشورت با یک مشاور دوباره به زندگیش برگرده.
در مورد دوست شما هم متاسفم ایشون خودشون از اول کار بی تقصیر نبودند. یک جایی نوشتید با التماس همسرشو برگردونده. در هر صورت تصمیم نهایی در مورد هر مشکلی به خود شخص است. ما فقط راهنما هستیم .
بچه ها یه فکری به ذهنم رسید گفتم اول با شما مشورت کنم میخام برم خونه خالش نزدیکه محله کارمه همین شوهر خالش که خیلی پیگیره کارمه و با همکاریه اونا بکشونمش اونجا از خالش بخامم که بهش زنگ بزنن و بگن که باهاش کار دارن ولی اسم منو نیارن مطمئنم که خالشینا اینکارو واسم میکنن چون خیلی منو دوست دارن و به خانوادمون خیلی احترام میذارن اونم اگه خالش ازش بخاد فوری خودشو میرسونه اونجا تکلیفمو باهاش روشن کنم ببینم واقعا پشیمون شده یا از ترس مهریه و آبروشه نظرتون چیه اینکارو بکنم؟
سلام . چی شده عزیزم ؟؟؟
تعریف کن ببینم . اومدن خونتون قرار بود بیان ؟
دعوات کمک نفس ؟؟؟ این چه حرفی می زنی. مگه قرار نبود بیان خونتون ؟