سلام مائده جان
امکانش هست بیشتر توضیح بدی؟ گفتی بیشتر مسائل نظر مشترک دارین ... الان سوالت اینه چطور نظرات خودتو ارائه بدی یا اینکه وقتی نظر مخالفی داری چطور بتونی نظر خودتو بیان کنی؟ مائده جان چرا فکر مکنی نظر خودتو در باره هر چی بدی شاید ناراحت بشه؟ اصلا مگه همه مثل هم فکر میکنن؟ الان خودت ناراحت میشی اگر مثل ایشون تو خیلی چیزا فکر نکنی؟
مائده جان مهمترین چیزی که تو وجود انسان هست تفکره... ورای همه اعتقادات مذهبی و اصول و قوائد همه ادیان .. کلا انسان در باره هر چیز باید فکر کنه... شما هم میتونی نظر ایشونو بشنوی و مخالفت خودتو بر اساس اون چیزی که فکر میکنی بیان کنی... اصلا این آقا نه هر کس دیگه... اما ... اما .. اولین کار اینه که مطالعتو زیاد کن و در باره مسائل اطلاعاتتو ببر بالا.. اتفاقا به نظر من شما خوب مینویسی و قدرت تحلیل مسائلو داری... شما بیانش برات سخته بدلیل اینکه فکر میکنی شاید با مخالفتت با دیگران ازت ناراحت بشن ... که اینطور نیست... علاوه بر مطالعه دامنه کلمه هایی که استفاده میکنی زیاد کن ... من وقتی همسن تو بودم برای هر نظرم بحث میکردم تا حرفمو ثابت کنم:311: البته الان اصلا اینطور نیستم ... اما راجع به هر چی که نظرت مخالفه با جسارت بیان کن و تحلیلش کن... شما حتی اگرم میخوای سمت عقاید ایشون بری هم با فکر خودت برو نه واسه اینکه ناراحت نشه یا از دستش بدی یا هر چی... :43::72: