مطمان باشم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ باید به آقا رضا بگم کسایی که تحصیلات ابتدایی ندارند رو از باغ اخراج کنند. دیگه زشته مدیر بخواد برای غلط املایی تذکر بده :81:نقل قول:
اقای 31080 مطمان باش تو گروه 91 خیر نمیبینی بیا با ماباش هرسمتی خواستی بهت میدیم
پیشنهاد رشوه به مدیر ؟ اهانت خیلی بزرگی هست اما بدلایل مدیریتی اینو نشنیده میگیرم.
حیف که روز اول که توی باغ راهتون دادم گفتم
اگه این بند 2 رو نگذاشته بودم خودم اون اهانت رو با یک بمب تزار مدل 2014 جواب میدادم .
هدف ما برگرداندن اعتبار و اقتدار آقایون هست. شما هم که بزرگتر ما هستین. تشریف بیارین رهبری مکتب رو در دست بگیرین.نقل قول:
مبین جان میگماااا یه وقت گول این پیشنهادات نخوریها هر سمتی بهت میدن خودت معنیشو درک کن .
خب از زحمات آقا رضا ممنون و سمت مدیریتیشون مبارک .
رییس جدید آقا مبین . این پست جدید بهتون تبریک میگم . امیدوارم اصول و رفتار و عقاید شما در حصول آرامش باغ باشه .
مجددا هه هه ههنقل قول:
نمیدونم چی بگم والا!!اگه شما مایل هستین خونتون روبه نام من بزنید من حرفی ندارم فقط بگیدکجا روامضاکنم؟؟:311:
باید هر چه سریعتر جلسه هماهنگی مدیران همدردی رو برگزار کنیم. آقا رضا و پارسا جان لطفا طرح های خودتون رو در رابطه مقابله با پررویی جماعت نسوان تا ساعت 18 امروز به دفتر من ارسال کنید.
اینو تازه دیدم.:97: به همدیگه بفرما میزنن.نقل قول:
در ضمن منوفرشته نداریم!!چه من رییس باشم چه فرشته جون