RE: توجه توجه: مشکل فنی در تالار همدردی
با سلام
احتراما به استحضار بازدیدکنندگان و اعضاء محترم همدردی می رساند، که در راستای ارتقاء نسخه تالار همدردی ، همچنین رفع مشکلات فنی احتمالی تالار ، طی روزهای آینده ممکن است به طور موقت شاهد تغییرات یا نارسایی هایی باشید. خواهش می کنم صبور باشید.
موارد نارسایی یا مشکلات احتمالی را می توانید به صورت خلاصه در همین تاپیک قرار دهید تا انشاء الله رفع گردد.
با تشکر
سلام مدیر خوب همدردی مسو ل فنی تالار همدردی انتخاب کرد به مسو ل فنی تالار این سمت تبربک می گویم امیدوارم با کمک مسو ل فنی تالار همدردی مشکلات فنی تالار زودتر حل شود ممنون:72::72::72:
با سلام و احترام
دوستان با توجه به آپگرید تالار همدردی، به مرور مشکلات جزئی پیش آمده حل خواهد شد.
پلاگین تشکر و تاریخ هجری شمسی به زودی انشاء الله حل می شود.
لطفا دوستان سایر مشکلات پیش آمده که با آن روبرو می شوند در یک یا دو خط خلاصه در همین تاپیک قرار دهند. و از پیگیری مشکلات به صورت خصوصی اجتناب کنند. همچنین مباحث متفرقه را در این تالار مطرح نکنند.
بنده منتظر اشکالات احتمالی به جز پلاگین تشکر و تاریخ هجری شمسی هستم.
موفق باشید
سلام خسته نباشید مدیر خوب همدردی
پاسخ سریع شکلکها در پاسخ سریع نیست پیگیری کنید امیدوارم زودتر مشکل فنی تالار حل شود ممنون
تا یه کم پیش همه صفحات بجز صفحه اصلی اصلا باز نمیشد.حالا هم که باز شد تعجب کردم.پایین صفحه هم که میبینید شماره صفحات مرتب نیست.شکلکها هم که غیر فعالن.
جناب آقای مدیر!
پیرو فراخوانتان:
چینش شماره صفحات تاپیک ها مشکل داره.
یعنی دیگه نمیشه تشکر کرد؟ یا حل میشه؟
باتشکر از زحماتتان.:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرانک68
یعنی دیگه نمیشه تشکر کرد؟ یا حل میشه؟
باتشکر از زحماتتان.:72:
با سلام
پیگیر حل آن هستیم.
دوستان اگر موارد جدیدی از مشکل هست حتما طی چند روز آینده گزارش کنند.
با تشکر
سلام
آقای مدیر ،توی پروفایل اگر برین سنم را زده 1982 سال وای ننه مگه من عمر حضرت نوح را دارم
سلام جناب مدیر
خسته نباشید
!-شکلک ها غیر فعالن
2-وقتی تشکر میکنیم مثل قبل نیست یعنی خیلی طولش میده تا یه تشکر میزنه و میره به اون صفحه ای که میگه:
"با تشکر.هم اکنون شما به صفحه ی قبلی منتقل میشوید"
به خاطر همین من گاهی وقتها از خیر تشکر میگذرم
با تشکر