-
RE: دوستی تا ازدواج
دوست عزيز آخه چي بگيم .شما مرتب ميگي 11 ماه ،خيلي از دوستان هستند كه بعد از 5 يا 6 سال جدا شدند نه مردن و نه طرفشون خودش رو كشته. به مرور زمان هم برات عادي ميشه.در مورد كتابهايي هم كه دست شماست برداشت من اينه كه شما ميخوايد به بهانه كتاب دوباره اين آقا رو ببينيد و روز از نو روزي از نو بهتره كتاب رو به دوستش بديد كه به اون برسونه.
فكر ميكنم الان متوجه شديد چرا گفته خونه خواهرش بريد تا خانواده اون شما رو زيارت كنند..... تا الان كه تحمل كرديد از الان به بعد هم تحمل كنيد سختيش يك ماه.
موفق باشي
-
از جوابتون ممنونم طراوت جون من اگه میخوام وسایلشو پس بدم که حتما این کارو میکنم واسه اینه که هم به اون و از همه مهمتر به خودم ثلبت کتم که وقتی قراره اون نباشه بهتره هیچیش نباشه من اینده مو بدون کوچکترین اثری از اون میخوام و این کارو با اژانس انجام میدم براش میفرستم که روز از نو هم نداشته باشم .راستی من جدیدا با دوست دختر سابقش تلفنی در تماسم
-
-
سلام سيما جون
چه طوري گل دختر ؟
عزيز چرا اينقدر بي تابي ميكني ؟؟؟؟
تكليفت رو مشخص كن ببين چي ميخواي ؟
عزيزم نگران نباش ، اين غم و گريه دوومي نداره ، چند ماه طول ميكشه تا بتوني با همه چيز كنار بياي !!
ببين گلم هدفت چيه ؟ ازدواج ؟؟
اگه هدفت ازدواج با اون آقاست ، وقتي آقا ميگه من نميتونم باهات ازدواج كنم ( اونم خيلي راحت و ريلكس ) و بعدش هم باز ازت ميخواد رابطه داشته باشي ، اين به اين معني هستش كه ايشون فقط با شما قصد دوستي دارن همين !!!
اگه ميخواد بيشتر تلاش كنه ، خوب چه لزومي داره با شما در تماس باشه؟ نهايت تلاشش رو ميكنه ، اگه تونست مياد خواستگاري و اگه نتونست كه تمام !!!
گلم ، خودت رو كوچيك نكن !! بهش زنگ نزن ، با گريه خودت رو خالي كن ، مطمئن باش بهتر ميشي !! اينقدر توي خودت نريز تا وقتي اس ام اسش رو ديدي نتوني طاقت بياري !!!
عزيزم ميدونم كه نميتوني باور كني كه اين آدمي كه قبلا خيلي باهات روابط عاشقانه داشت ، چه جوري ميتونه اين رفتار رو باهات بكنه و باورش برات سخته ، من هم همينطوري بودم ، ولي مسئله اينه كه ما فكر ميكنيم كه طرف مقابلمون هم همونقدر كه ما واسمون جدايي سخته و دوستش داريم ، همون اندازه هم اون مارو دوست داره و جدايي واسش سخته !! نه گلم ، اينجوري نيست ، پسرها جدايي براشون معمولا آسونتر از خانم هاست و چون بيشتر بيرون ميرن و دوست و رفيق زياد دارن ، راحت تر ميتونن فراموش كنن تا ما دخترهايي كه زياد بيرون نميريم و همش ميريم دانشگاه و بعد درس و خونه و همين !!!
گلم اگه بخواي ميتوني عادت كني ....
ميدونم خيلي سخته !! من هم اينجوري بودم !! ولي زماني كه يك شوك بهم وارد شد و فهميدم كه اون واقعا من رو دوستم نداره و به خاطر ديگران به من توهين ميكنه !!! خيلي خيلي راحت تر تونستم فراموشش كنم ! چون فهميدم كه اگر هم بهش برسم ، زندگيم دوومي نداره !! خوشبخت نميشم !! شخصيتم حفظ نميشه و ....
فقط با منطق ميتوني اين مسئله رو حلش كني !! ببين آيا واقعا باهاش ميتوني خوشبخت بشي ؟؟؟ و در ضمن حتي اگه مادر و پدرش هم ناراضي باشن باز هم بايد به اين نتيجه برسي كه خوشبختي محال و سخته !! مگر اينكه طرفت خيلي بخوادت و از همه لحاظ مستقل باشه . در اون صورت شايد بشه سختي ها رو تحمل كرد ولي گلم وقتي ميبيني كه هيچ ميل و رغبتي از سمت مرد وجود نداره ، اصلا خودت رو درگير نكن !!! بدون كه اون نميتونه سختي هاي راه رو تحمل كنه !!! حتي اگه هم دوستت داشته باشه و تورو واسه زندگي بپسنده ، ولي ترجيح ميده يه زندگي بي دغدغه رو داشته باشه تا زندگي با تويي كه بدست آوردنت هزارتا مشكل به مشكلاتش اضافه ميكنه !!! علتش ميدوني چيه ؟ اينه كه خودش رو به تو محدود نكرده !! تو هم اينجوري باش گلم !! فكر نكن كه طرفت فرشته است كه اگه بره ، شانس بزرگي رو از دست دادي !!! بدون از اين فرشته ها توي جامعه ي ما زياده فقط ما نديديمشون و خودمون رو به يك نفر محدود كرديم !!!
البته بحث سر اينها نيست ...
سر اينه كه ايشون براي ازدواج شما رو نميخواد يا نميتونه !!! پس اگر واقعا قصد شما ازدواج با ايشون بوده بايد رابطه تون رو تموم شده حساب كنين و ديگه بهش فكر نكنين ....
و بدونين دنيا به آخر نرسيده و من به شما قول ميدم كه بعد از چندين ماه ميتونين خيلي راحت با يكي از خواستگارهاتون كه همه جوره بپسندينش ازدواج كنين بدون اينكه خاطراتتون آزارتون بده ، با كسي كه واقعا مناسب و در خور شما باشه و مطمئن باشين ميتونين روابط عاشقانه ي خيلي بهتري رو هم باهاش داشته باشين
فقط بدون اون تك نيست و رفتن اون پايان زندگي نيست!!! هستن كساني كه از اون خيلي بهتر باشن اينو بهت قول ميدم !!!
موفق باشي
-
واااااااااااااااااااااااا ااااای رویا جون 1 دنیا ازت ممنونم امروز 20 روز از خداحافظیش میگذره ولی نمیدونم چرا از صبح داشتم واسش پرپر میزدم اس مسمم نوشته بودم بهش بدم و لی قبلش اومدم اینجا و حرفای ارامش بخشه تورو دیدم واقعا ممنونتم خیلی ممنون
-
سيما جون ميدونم پرپر زدن دل براي كسي كه دوستش داري چه حسيه !! خيلي دردناكه ولي باور كن ميتوني تحمل كني !! وقتي به آينده ات فكر كني ميتوني تحمل كني !!
من دلم براش پرپر ميزد ، به قولي ميخواستم فداش بشم ، بهش اس ام اس ميدادم ولي چي نصيبم شد ؟ يا جواب نميداد يا يه جواب خشك و سرد و بي روح !! بهش زنگ ميزدم و واسش گريه ميكردم !! ولي اون خيلي ريلكس ميگفت چرا اينقدر آبغوره ميگيري ؟ كسي كه نميتونست يك قطره ي اشك من رو ببينه ! حالا اصلا بود و نبود من واسش اهميتي نداشت !!يعني خودمو كوچيك كردم !! نهايت كارم شد گريه !! چون واقعا احساسي كه من به اون داشتم اون به من نداشت !!
تازه حتي اگه اونم اين احساس رو داشت ، عزيزم چه فايده ؟ چيزي به جز وابستگي بيشتر نصيبم نميشد ....
چون : نهايت اين رابطه جداييه ،بايد قبول كني كه همينه !! گلم فقط جدايي
اينكه رابطه رو به اين شكل كش بدي ، فقط به ضرر خودت تموم ميشه ! چون نهايت بايد جداشي ، چه الان ، چه دوماه ديگه !! اينجوري فقط زجر خودت رو اضافه ميكني و باعث ميشي وابستگيت بيشتر بشه كه نهايت دل كندنت سخت تر ميشه !!
ببين من عاشق بودم ،مثل تو ، البته نه 11 ماه بلكه 2 سال ، خيلي هم دوستش داشتم ، ولي تونستم اين كار رو بكنم ، تجربه اي كسب كردم كه تا عمر دارم ، يادم ميمونه !!
اينكه گلم :
1) تا وقتي يه چيزي اتفاق نيوفتاده از وقوعش مطمئن نباش !!! من اين رو تجربه كردم ،فكر ميكردم نهايتا بهش ميرسم ، همه ي زندگيمو با اون تصور ميكردم ، ولي نهايتا نشد !! و چيزي به جز زجر واسه من نداشت
2) هر رابطه اي كه برقرار كردي( كه بهتره رابطه اي برقرار نكني كلا ، چون به نفعته ) ، تا وقتي كه به نتيجه نرسيدي و عقد نكردي نبايد احساست رو درگير كني و خودت رو وابسته كني ! بايد با عقلت عمل كني نه با احساست !!
3) به حرف كسي اعتماد نكن و تا به عمل نرسيده ذهنت رو درگير نكن
4) سعي كن كه تا قبل از ادواجت عاشق نشي ( يعني جلوي خودت رو بگير !!)،تو بايد فقط عاشق شوهرت باشي ( البته بعد از خدا)
5) براي ازدواجت از خواسته هات نگذر!! واقعا با معيار هاي درست و مورد دلخواهت همسرت رو انتخاب كن ، تا وقتي ازدواج كردي از كرده ي خودت پشيمون نشي !!
6) اين رو بدون كه عشق آدم رو كور ميكنه !! حتي اگه طرف ايراد داشته باشه ،عاشق فكر ميكنه كه با عشقش ميتونه توي زندگي اون ايراد ها رو تحمل كنه و همه چيز درست ميشه !يا معشوقش ميتونه به خاطر اون خودش رو درست كنه . ولي كاملا در اشتباهه !!ايرادها رو كوچيك ميبينه ! در صورتي كه در صورت عادي اون ايراد واسش خيلي مهم بود ولي الان كه عاشقه به خاطر عشق اونها رو كوچيك ميبينه !ولي مطمئنن باش اين فكري كه عشق توي زندگي ميتونه نجاتش بده و هميشه پايدار ميمونه به نظر من اشتباهه !! زماني كه عشق و علاقه به حد طبيعي خودش برسه تازه اون مشكل هم به اندازه ي واقعي خودش ميرسه و بعد ...
گلم ،بدون كه ميتوني ،تو ميتوني جدا شي ، به اون اصلا فكر نكن !!
اگه قسمت هم بودين كه مياد خواستگاريت ، و تو حالا با فكر باز ميتوني بشناسيش و انتخابش كني ( نه با عشق كور ) و اگر هم كه نيومد ، شما هم يك نفر ديگه رو انتخاب ميكني ، بدون اينكه ياد عشق گذشته ات آزارت بده ( چون وابستگيت رو از بين بردي )
گلم در هر دو صورت ، تو سود ميبري !!
پس سعي كن ،چون تو ميتوني
موفق باشي
-
ممنونم رویا جون . 3 شب پیش بهم زنگ زد بعد از احوال پرسی بهم گفت کی وقت دارم باهاش برم بیرون میخواد رو در رو با هام حرف بزنه منم چیزی نگفتم موندم بعد این مدت رو در رو چه حرفه مهمی داره از اون موقع هم دیگه تماسی نگرفته.اینا یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
سلام
سيما جون ببين ميتوني خودتو كنترل كني يا نه؟ ميتوني ببينيش ولي دوباره دلت براش تنگ نشه و حس عشق نياد سراغت يا نه ؟
من خودم كاري ندارم كه بعضي ها ميگن ، ولش كن ، بي خيال ، اصلا نرو ببينش ، يا هرچي ديگه !!!
به نظر من بايد همه چيز درست تموم بشه !! نميشه كه آدم چشماش رو ببنده و بگه نه نه نه !!
من خودمم ميخواستم به صورت منطقي همه چيز رو تموم كنم ! نه اينكه برم يه گوشه بشينم گريه كنم و همه ي سوالاتم از اون رو به گور ببرم !
به نظرم اينجوري خيلي بده كه آدم هزار تا سوال از طرفش داشته باشه ولي هيچ موقع نتونه ازش بپرسه !! اينجوري همش ميگه اگه ميرفتم و ميپرسيدم و جواب قانع كننده بهم ميداد چي ؟ چرا بهش فرصت ندادم تا از خودش دفاع كنه ؟
اينجوري به نظرم در آينده پشيموني مياره !!
من نميگم برو ببينش يا نرو ببينش ! ميل خودته !!
ببين خودت چه جور آدمي هستي ؟ الان ميتوني با منطق بري جلو يا نه ؟ اگه ميتوني كاملا منطقي باشي و به دور از احساس ! اگه دلت خواست برو و به صورت منطقي قضيه رو حل كن !
ولي اگه ميبيني نميتوني احساست رو نديده بگيري ! و اگه بري و طرفت دو تا كلوم احساسي بزنه تو اشكات سرازير ميشه و دوباره روز از نو روزي از نو ، به نظرم نري بهتره !!
بعضي ها ميگن اصلا نرو ! هيچ موقع نبايد ببينيش ! ولي به نظرم اين امر زماني درسته كه آدم همه چيز واسش معلوم شده باشه و رفتن بي فايده باشه و هيچ چيز رو واسه آدم مشخص نميكنه و چيزي جز زنده شدن خاطرات و بيدار شدن احساس نداره !!
ولي واسه كسي كه هنوز تكليفش معلوم نيست ،به نظرم اين راه درست نيست ! بايد اول همه چيز معلوم و مشخص بشه و بعد به صورت كاملا عقلاني و منطقي جدا شد !!
سيما جون بازم من نميگم برو يا نرو ! خودت ميدوني !!
ولي اگر هم رفتي سعي كن فقط براي روشن شدن تكليفت بري و احساست رو اول توي خونه كامل جا بذاري و بعد بري بيرون !!اگر هم ديدي حرف از احساسه و ... كه بدون اصولا ايشون با شما هيچ حرفي نداشته به غير از زنده كردن خاطرات و درگير كردن احساساتت!!
البته با توجه به سن ايشون بعيد ميدونم همچين قصدي داشته باشن !!
خدا داند و بس
موفق باشي
-
فقط كاري رو بكن كه به نظرت درسته و از انجامش پشيمون نميشي
فقط بدون هيچ چيز بيشتر از دونستن حقيقت نميتونه كمكت كنه !
همين و بس
موفق باشي
-
گفت ببین من تا 1 سال قسط دارم و خاستگاری هیچ دختری نمیرم گفتم منطقیه قبول بعدش گفت تو از نظر ظاهر و اخلاق و همه چی همنی هستی که خانواده ام و من می خواهیم ولی بعد 1 سالم بهت قول نمیدادم خانوادم راضی بشن بهتم نمیگم برو خودت تصمیم بگیر .حالا موندم بخوام جدا بشم یاده این 20 روز زجر اور می افتم که زندگیم فلج شده بود همش گریه همش ناله اگه بخوامم بمونم که میبینین:203::203::203: چی میگه دیگه هر دوش خیلی سخته خیلی