با سلام ببخشید آقای تب اعضا برای آقای مدیر احترام خاص دارند یا آقای ابراهیمی؟ ما که نفهمیدیم منم با نظر بال تکین موافقم در هر حال لطف آقای مدیر همیشه شامل حال اعضای همدردی بوده و هست انشاالله همیشه سالم و موفق باشند
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام ببخشید آقای تب اعضا برای آقای مدیر احترام خاص دارند یا آقای ابراهیمی؟ ما که نفهمیدیم منم با نظر بال تکین موافقم در هر حال لطف آقای مدیر همیشه شامل حال اعضای همدردی بوده و هست انشاالله همیشه سالم و موفق باشند
ضمن احترام خاصی که به آقای ابراهیمی میگذارم
مطب راجع به مدیر همدردی بود.
سلام اعضا قدیمی همه خوب دانه خانم می شنا سند پستهای عا لی دیدم شهرت 7 است فکر می کنم بالاترین شهرت در تالار همدردی او دارد دانه خانم تشکر می کنم از دانه خانم تالار زحمت کشید قدردانی می کنم امیدوارم همیشه سلامت باشید موفق وشاد باشید
محمد جان از لطف شما ممنونم. همه براي اين تالار زحمت مي كشند و دوستان به من لطف داشته اند كه اين شهرتها را به بنده داده اند. اميدوارم لايق تعريفهاي آنها باشم و فردا روز كه قرار است براي اعمال خود جواب پس دهيم براي جوابهايي كه در اين تالار داده ام سرافكنده نباشم و واقعاً توانسته باشم به دوستان خودم كمك كنم.
خداوند اعمال خوب ما را بپذيرد و اعمال بد ما را ببخشد(آمين)
من از مدیر همدردی تشکر می کنم
اقاي محمد ابراهيمي شكست نفسي مي فرمايند.
منم واقعا از راه اندازی این تالار تشکر می کنم. از وقتی عضو این تالار شدم از تنهایی هام فاصله گرفتم. همتون رو دوست دارم و از مدیر سایت هم تشکر می کنم. امید.ارم روزی برسه که جز خوشبختی هامون چیز دیگه ای برای گفتن نداشته باشیم.
بنده هم از تلاش ، پيگيري رفع مشکلات سايرين ،ارائه راه حل وصرف وقت ،دلسوزي و... مدير محترم سايت ، کارشناسان افتخاري وهمگي دوستان عزيزتشکر مي کنم.
حس نوعدوستي وهمدردي اعضا ، در اين دنياي پيچيده وبا اين گرفتاريا واقعا تحسين برانگيزه.
من هم به نوبه خودم از مدیر همدردی عزیز:72:
و همه دوستای گلم چه قدیمی ها و چه تازه وارد ها به خاطر حضور گرمشون و قلب پاکشون که از هیچ کمکی برای دوستاشون دریغ نمی کنن و در اوج ناراحتی و مشکلات خودشون دوستاشون رو با نظرات ارزشمندشون کمک میدن
این باعث می شه که ما لابه لای کمک به دوستای عزیزمون مشکلات خودمون یادمون بره یا مشکلات خودمون رو کوچیک تراز اونی که برامون هست ببینیم:73:
و همین طور از آقای ابراهیمی هم یه تشکر مخصوص به خاطر لطف بی کرانشون:72::72:
دانه جان گر چه دیر شده که پستتون رو خوندم عزیزم منم از زحمات و همدردی شما تشکر می کنم
انشا الله همیشه موفق و شادکام باشی