سلام عزیزم
خیلی خوشحال شدم از برنامه ای که گذاشتی
امیدوارم دعای همتون به درگاه خدا مستجاب بشه و زندگی همه موفق باشه از همه دوستان التماس دعا دارم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام عزیزم
خیلی خوشحال شدم از برنامه ای که گذاشتی
امیدوارم دعای همتون به درگاه خدا مستجاب بشه و زندگی همه موفق باشه از همه دوستان التماس دعا دارم
دعا شروع شده ؟من مدتی نبودم .حالا چی کار کنم؟
منم موافقم مصباح جان.
راستش من ازدیشب شروع کردم
انشالا همه عاقبت به خیربشن.
مامان هیون ناراحت نشوعزیزم...ازامشب شروع کن...انشالانی نی ات صحیح وسالم بزرگ بشه:43:
سلام بهشت عزیزیک دعای چهل شبه داریم که یه مدتیه گذشته.اما اگر دوست داری می تونی شروع کنی
اما یک دعای ده شبه هم داریم که امشب شروع میشه و تا میلاد امام رضاست. شما هم می تونی از امشب شروع کنی.خیلی هم کوتاهه . صلوات خاصه امام رضاست و خودت هر چی دوست داری به امام رضا می گی و همه را دعا می کنی.
لطفا پست #40 را هم بخون.
اگ تو دعاهاتون قابل دونستید یاد من هم بکنید خیلی گرفتارم
التماس دعا
شما چرا دیر تشریف آوردین؟!!!:97: فک نمیکنم بشه براتون کاری کرد.
بی خودی اصرار نکنید. اصلاااااا امکان نداره!!!:81:
حالا که این همه اصرار دارید شااااید بشه یه کاری براتون کرد!!!
البته حالا چون شمااااایی یه فرصت بهت داده میشه. ولی به کس دیگه ای نگید بین خودمون بمونه چون میدونید که برا من دردسر میشه.
شما میتونی از همین الان شروع کنی و برای من دعا کنی. اینم به خاطر اینکه بنده شدیدا محتاج دعا برا کار پیدا کردنم.
به هر حال اگه شرایط قبول میکنی اون وقت فک کنم اشکال نداره شما هم دعا بخونی.
وگرنه دیگه شرمنده !!! راه دیگه ای نداره.
خواهش میکنم عزیزم. نه تشکر لازم نیست!!!.فقط از این به بعد دیر نیا که ما رو هم به دردسر نندازی:18:.
سلام
درسته کمی دورم ولی روحم اینجاست و کنار شما و برای شما دعا گو هستم تا بلکه منم پیش خدا دیده بشم و فراموش نشم
من زیارت امام رضارو دارم بانو م
بانو زندگی موفق انشالله به حق فاطمه زهرا ص مشکلت حل بشه صبور باش رحمت الهی دیر زود داره سوخت سوز نداره حتما اجابت میشه هرچی که هست
تیام ج ا ن شیطونی نکن بجای این حرفا کمی در حق بانو پاییز دعا کن تا من دعات کنم کار خوب پیدا کنی
دعاگوی بانو پاییز و کیوان گرامی هستم و محتاجم به دعا شما
کاسه دستم به گدایی اجابت یه دعا رو به بارگاه توست پس خالی مگذار :72:پارسا هر چند پارسیست ولی نام من عربیست تو را به اسمم اجابت همتالاریهامو بده تا قبل از اتمام این چهل روز تو همین ده روز
سلام هم تالاریهای عزیز عیدتون مبارک ان شاالله دعاهاتون به درگاه حضرت حق اجابت بشه.. به آبروی امام رضا خدا گره از مشکل همه باز کنه.. دوستای خوبم برای منم دعا کنید خیلی محتاجم.. دعا کنید زندگیم حفظ بشه.. دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم فردا اگه خدا قسمت کنه میرم پابوس حضرت معصومه, به یاد همتون هستم
شرایط خیلی بدی دارم منو دعا کنید
سلامآرام جان. عزیزم خیلی از شرایطتت متاثر شدم. امیدوارم همه چی درست بشه.گاهی باید اول یه بار همه چی خراب بشه تا از نو و به درستی ساخته بشه...
امروز که آخرین صلوات خاصه امام رضا(وعده ده شبه) را خوندم؛به امام رضا گفتم من که یه کلاغ روسیاه بال شکسته بیشتر نیستم. امروز برای خودم هیچ چیز نمی خوام. به بچه های تالار همدردی کمک کن. به خصوص به آقای پارسا1400 و آرام دل عزیز که در شرایط امتحان سختی هستند ویژه کمکشون کن. :72:
ان شاالله مشکل همتون با مهربونی امام رئوفمون حل شه.تو دعاهام خیلی یادتون هستم.
بعید می دونم امام رضا با اون مهربونیشون اگر تو تولدشون چیزی ازش بخواهیم نخوان ما را خوشحال کنند.ان شاالله پایان این چهل شب هممون به نحوی خوشحال بشیم. :72::72::72:
من هم التماس دعا دارم