ایشون یک دختر معتقد(نه خیلی مذهبی و نه بی اعتقاد) هستش. از دید دخترخاله ی من خیلی زیبا نیست ولی از نظر من زیباترین دختر روی زمینه. خیلی آروم و منطقیه و در عین حال خیلی شاد و یکم زیادی شیطنت داره و خلاصش با نمکه. روابط عمومی بالایی داره. اما در عین حال به روابط محرم و نامحرم خیلی اعتقاد داره. (همیشه میگفت من براش یک استثنا هستم و هیچ وقت توی زندگیش با پسری صمیمی حرف نزده) خیلی خیلی احساساتی هستش اما همونطور که گفتم خیلی هم منطقی.بعضی وقتا نمیفهمیدم الان منطقش داره کار میکنه یا احساساتش.خیلیی خیلی مدیریتش توی این مسله عالی بود. خیلی خیلی مهربون و با محبت و فداکار. یه چیزی میشنوین ها. خداااااای مهربونیه. جای در دانشگاه یه روز یه بچه ای اومد فال میفروخت. یه چند دقیقه ای با بچه صحبت کرد و همه فالاش رو خرید. بعد یه ساعت توی ماشینش داشت گریه میکرد.(الان یادم اومد حالشو اشکم دراومد). یک فرشتس.فقط دوتا بال کم داره.یه فرشته ی واقعی.
فوق العاده احترام پدر و مادر و بزرگتر رو داره.حتی غریبه ها. که چندبار دیدم که با اینکه دیگران اشتباه کردن ولی اون ازشون عذر خواهی کرد و یک کلام حرف ناشایست نزد. در عین حال بسیااااااار اعتماد به نفس و عزت نفس بالایی داره.وصف این دختر مشکله.هرچی بگم کم گفتم.
ولی فقط یه بدی داره و اونم لجباز بودنشه. وقتی لج میکنه دیگه اصلا جلوشو نمیتونه کسی بگیره(جز مادرش البته)البته فکر کنم این خصوصیت همه ی خانم ها باشه. چون یکی از دوستان صمیمیم که ازدواج کرده هم از دست خانمش در این مورد مینالید. البته الان که فکر میکنم لجبازی هاش هم شیرین بود.
تا بحال لیستی از خوبیا و بدی هاش ننوشته بودم.الان که نوشتم درجه ی ارادت و عشق و علاقم بهش بیشتر شد... واقعا ممنونم که باعث شدی این کار رو انجام بدم.