نوشته اصلی توسط
tanhai
سلام به مادري عاشق
باور كنيد هميشه سعي كردم از خودم بزنم براي اونها هم مادري كنم و هم خواهري اما همسرم اصلن قدر اين موضوع ندونسته و پدرش الخصوص هيچ وقت اين كارو برام نكرده
باورتون نميشه هيچ وقتي نشده براي من چيزي بخري كه غافلگيرم كنه مگر اينكه از دو سال يكبار جايي بره برام چيزي بخره اما الان براي جاريم چون باب ميلشه ميگه با نشون بايد يك چيز ديگه هم ببريم و خودش رفته براش كادو جدا خريده بخدا اصلن اون كادو برام ارزشي نداره چون براي عروسشه اما نفس كارش بدم مياد كه چطور فرق گذاري ميكنه مگه من عروس نبودم توي نامزديم هيچي بهم نداد فقط يك چادري كه اون هم خواهرش گفته بود براي اولين با مياد خونتون بايد بهش كادو بدي.... از همه اينا بگذريم
باور كنيد سعي ميكنم همسرم عصباني نشه اما ميره ماشين پارك كنه مثل باورتون نميشه من سفذه ميندازم ما ميخوريم بعد نيم ساعت يا 40 دقيقه مياد ... بعد ميبينه كه خورديم بعضي مواقع قهر ميكنه و بعضي مواقع ميشيكنه با سردي ميخوره بعضي مواقع هم با ميل و رغبت و روي خوش.. اصلن پيش بيني نميشه كرد كه آيا بخوريم يا نخوريم
تا يك چيزي توي خونه خراب ميشه مثل پمپ كولر سوخت همش داد و بيداد ميكرد من ميگفتم عيبي نداره خوب شده ديگه ..... اگر نگران پولشي من ميدم بيخيال ارزش نداره .. بعضي مواقع توي اين جور مشكلات آروم ميشه و بعضي مواقع ميره توي فكر......
اكثر شبها سر سفره غر ميزنه وقتي تحويل نمگيريم بيشتر خودش ميچسبونه اما وقتي زياد تحويلش ميگيرم انگار هي ميخواد لوس كنه خودشو .......
الان بهش ميگم با پدرت سر عروسي برادرت بحث نكن بزار خودشون بدونن چه كار ميكنن ..... شوهر من خيلي دلسوزتره نسبت به برادرش زمان نامزدي ما برادر شوهرم اصلن هيچ حرفي به پدرش نميزد اگر ما بحثمون ميشد در مورد مراسم
اما شوهر من الان هي دوست داره سر هر چيزي به پدر شوهرم بحث كنه ميگه بايد اينطوري بكني بهتر اونطوري بكني بهتره .... از اين حرفا
شبها دير ميخوابه من زود ميخوابم اون دير هيچ وقت نشده باهم به رختخواب بريم
هيچ وقت نشده سر سفره بنشينم به موقع بياد سر سفره
هيچ وقت نشده بريم بيرون برگشتيم خونه اون به موقع بياد پايين هميشه يكساعت بعد از من يا ميره طبقه بالا سركشي يا ور رفتن با ماشين از اين جور موارد
هيچ وقت نشده بگه يك شب پدر مادرتو دعوت كن بيان شام
هر چي هم بهش ياد ميدم ياد نمگيره
نه نماز ميخونه نه روزه اي ....... هيچي ..... نه به موقع ميره سر كارش نه به موقع مياد از سر كارش
مثلا اگر ساعت 4 تعطيل بشه ساعت 5 مياد خونه ميره اين ور اون ور دور ميزنه