پونیو مگه نمی گی بینیت میاد به صورتت؟ بینیت اگه ظربف بود به صورتت بیشتر می یومد یا همین بینی که داری؟ تناسبات کلی صورت مهمه. جزء جزء اجزای صورت هر کدوم خیلی خوب باشن اما توی تناسب نباشن خوب نمی شه.
آره کسی که چشماش درشته هم چنین لب هاشم پره و کلا صورت پری داره بینیش اندازه نخود باشه صورتش دیگه تناسب نداره ! میشه شبیه عروسک !
عروسک مصنوعیه اما خوشگله نازه . :43: :311:
میگم کاش صورتم ظریف بود از صورت چاق و گنده ام بدم میاد دختر باید ظریف تر باشه من زمختم . دوستم برگشت گفت چی میگی تو انقدر لطیفی زمخت چیه ؟! http://www.hamdardi.net/images/smilies/311.gif
اگر یکم بینیم ظریف تر بود خوب بودم ! زیادی بزرگه :(
تناسب اندام خیلی هم مهمه.
بله که مهم هست ولی میشه با ورزش درستش کرد به راحتی !
برق شادی هم توجیه درست می گه وقتی هدف داشته باشی دنبال هدفت بری خود به خود اون برق شادی رو هم خواهی داشت. ضمنا چشمای گویا قشنگ هم هستن. غم شادی و هر احساس دیگه ای قشنگن که از چشم مشخص بشن. اما بهتره که بیشتر حرفای چشم از شادی باشه.
هم توش شادی داره هم غم ثبات نداره که !
منم بلد نیستم عاشق خودم باشم. وقتی حالم خوبه هم خودمو دوست دارم هم بقیه رو. بقیه ادما رو هم همه اشون یه اندازه دوست دارم خاص به اون شکل کسی برام نیست. وقتی هم که حالم بده که دیگه خودمم دوست ندارم چه برسه به بقیه ادما.
دقیقا منم همینطوریم !
می خوای اول بیا به خودت مهر بورز بعد عاشق خودت شو. دوست داشتن خود ادم راحت تر از عاشق شدنه به نظرم .
ثبات داری تو. نوشته هات ثبات دارن. یه کم توقعت از خودت زیاده. عجولی. بیا ببین چی ها می خوای. هدف های کوچیک بزرگتو بپدا کن. بعدش برای هر کدوم راه های رسیدنشو پیدا کن. بعدش یه برنامه ای نسبی اگه نیاز بود داشته باش. بعد از اونم تلاش کن. می رسی به هر چی می خوای.
- - - Updated - - -
پونیو الان اگه بخوای بگی از چی ناراحتی چه چیزایی رو می گی؟
از چهره ات فقط ناراحتی؟
می تونی لیست کنی چیزایی رو که ناراحتت می کنن؟