-
چیزایی که راجع بهش میگی شبیه پارانوییده
پارانویید میدونی چیه؟
دوست داشتن خالی که واسه رابطه دوستی و ازدواج کافی نیست*باید شرایط طرفم سنجید گلدختر عزیز
یه طوری قبلا از عکس تعریف میکردی انگار عکس لختی دستش داری
بعدشم کیه که این رابطه هارو تجربه نکرده باشه شما هم یکی مثل بقیه
اصلا نگرانی نداره
شما فقط توبه کن و در همین حد به خواستگارت بگو که یه رابطه به قصد ازدواج بوده و اینکه گند تا عکس کاملا معمولی دستش داری همین!!!
-
ممنون بابت راهنماییتون آقای خاله قزی.من تواین مدت هرکادویی که اون پسربهم داده بود وبه پدرم تحویل دادم وcdآهنگا وعکساشو دورریختم. این تکنیک وانجام میدم.فکرکنم واسه درس خوندنم خوب باشه.آخه وسط درس میرم توهپروت.نه اینکه عاشقانه فکرکنم نه.فقط به اینکه ممکنه زندگیم وخراب کنه فکر میکنم...دختر است دیگر...گاهی دست وپایش راگم میکند...گاهی عقل ودلش را... .آقای عباس پورشاید چندتاعکس مهم نباشه ازنظرشما ولی واسه بردن آبروی من کافیه.نمیدونم چرا انقدر اطرافیانم به من اعتماد دارند.راستش بخاطراصل ونسب خانوادگیم وشغل پدرم و خوبی خانوادم و نوع برخوردم توجمع وزیبایی(ازنظردیگران) ومتانتم ... خیلی مورد ستایش قرارگرفتم واین باعث غرور بیش ازحدم شدکه فکرمیکردم هیچوقت به مشکل برنمیخورم.حالا فهمیدم مهمترین پشتوانه ی من پدرمه که اینهمه سال بهم افتخارکردوآبروش ودر خطر انداختم.به پدرم قول دادم این ترم مثل ترمای قبل معدلم 18به بالاشه ولی هنوزکه....!!!! آقای عباس پور نگفتید واسه آزمایش خون چکارکنم؟؟ لا اقل ببینم اگه ایدز دارم دیگه بیخیال درس و...بشم. راستی آقای عباس پور دخترنیستی که بدونی همون عکس چقدر استرس آوره(البته بجز دخترای فیسبوکی و...):81:بهترین بودن خیلی سخته.باکاری که کردم میشه بهتر بود ولی نمیشه بهترین بود.
امروز حاضرنیستم فکرم را بدهم .......برای کسی که دیروز میخواستم جانم را بدهم ...... همین که خوبی هایم را دادم بس بود!!!!
-
آزمایش خون برای چی؟
باز هم می گم چون نمی دونم رابطه اتون به چه شکل و در چه حد بوده نمی شه قطعی گفت باید چیکار کنی.
برو پزشک زنان و بگو معاینه ات کنه برای بیماری.
می تونی به بهانه قارچ یا ... بری و اگر توی مطب با دکتر تنها بودی (مامانت تو نیامد، براش توضیح بدی که برای چی اومدی)
در مورد ایدز،
مراکز دولتی هستند که آزمایش را به شکل رایگان و بی نام انجام می دن.
اسم و فامیل لازم نیست و آزمایش شما را با یک شماره ثبت می کنند.
توی اینترنت سرچ کن پیداشون کن
در تهران می دونم که این دو مرکز انجام می دن
درمانگاه طالقانی میدان قدس
بیمارستان امام خمینی بخش عفونی
-
شیداجون من درباره ی ارتباطم توپست های قبلی توضیح دادم ولی الان واقعا برام سخته که دربارش بنویسم یا توضیح بدم.رابطمون ازمقعد بود.حدود5 یا6بار تو3سال اخیر بود.من حدودچندماه قبل 3کیلو وزن کم کردم وزیرچشمام کبود شدوخیلی لاغر شدم.قبلا59 کیلو بودم شدم 56.بی حس بودم وهمش دنبال تنهایی بودم و... .رفتم دکتر وآزمایش کلی گرفت گفت مشکلی نیست.دکتر زنان هم رفتم برام آزمایش استرس نوشت که بایدآزمایش خون میدادم و اونم گفت همه چی نرماله.بعد ازجداییم ازون پسر حس کردم دارم بهترمیشم.به این نتیجه رسیدیم که افسردگی داشتم.خیلی ضربه خوردم.الانم آقای عباس پورگفتندشاید مشکل مقاربتی یاخونی پیداکرده باشم وبهتره آزمایش خون بدم.
این بودآنچه بود...
-
نگران نباشید بانو
آزمایش هایی که فکر میکنید لازمه را انجام بدید.افسردگی هم تاثیر بسیار زیادی داره در کم شدن وضع و بی حالی و کسلی که شما فرمودید.
امیدت به خدا باشه و بس :323: ایشالله که چیزی نیست
-
با سلام
شما از حمایت خانواده ای خوب ، با ثبات و قوی برخوردارید ، از حمایت پدرتان برخوردارید لذا تصمیم درستی برای قطع رابطه گرفته اید ، نترسید و راه درست را ادامه دهید و خیلی راحت و عاطفی به پدرتان بگویید که کمکت کند که استرست از بین برود . به پدرت بگو برای آینده از او می ترسی و خوب به حرفهای پدرت گوش بده ، مطمئن باش آرام خواهی شد .
در خصوص خواستگار نیز به صورت عام بپرس نظرش راجع به روابطی که دختر و پسرهای امروزی دارند چی هست و بعد در میان حرفها بگو به نظرت دختری یا پسری اگر رابطه ای را به اشتباه و در حداقل داشته اند و تنه یک رابطه بوده و پشیمان باشند و توبه کرده باشند می شود اعتماد کرد و می شود بخشید ؟ و بگو مثلاًاگر من خواستگاری داشتم که یک بار چنین رابطه ای را تجربه کرده باشه و پشیمان باشه و اطمینان دهد فقط یک مورد بوده و توبه هم کرده باشه و ..... من باید بگذرم و اهیمت ندهم و ..... و بنا به پاسخ او اگر گفت بگذرید بگو شما چی اگر مثلاً دختری به شما معرفی بشه و بفهمید رابطه ای داشته و مثل همین پسری که من گفتم و پشیمان و توبه کرده باشد می پذیرید ؟ اگر گفت آره بگو رابطه ای در چه حد بوده باشد را گذشت می کنید ؟ و اگر کار به خواستگاری کشیده شده باشد و خانواده مخالف بوده باشند و دختر به خواست خانواده اش تن بدهد و صرف نظر کرده و رابطه قطع شده باشد چی ؟ و در ادمه باز هم بگویید اگر دختر هم مثل خانواده اش به این نتیجه رسیده باشد که پسر مورد نظر مناسب نیست و بنا به شناختی که پیدا کرده باشد به هیچ وجه مناسب نداند و حتی پسر هم تهدید کند در مقابل پاسخ خانواده و دختر شما ریسک می کنید ؟ در مقابل حرفها و بدگوییهای احتمالی او ؟ بعد بگو اگر پسری گرفتار چنین دختری شده بود وبعد اون دختر بگه من نمی گذارم زندگی کنید به نظرتان من به عنوان کسی که می خواهد با این پسر زندگی کند می توانم به اطمینانی که پسر و خانواده اش می دهند تکیه کنم و .....
اگر او گفت رابطه جنسی بوده باشد نمی گذرم یا در کل نمی پذیرم طرفم حتی یک مورد رابطه قبلی در حد معمولش هم داشته باشد . پس بهتره خیلی ظریف در بعد از مدتی به او پاسخ منفی دهید
در خصوص این روند صحبت و دریافت نظر خواستگار با پدرتان هم مشورت کنید شاید خود پدرتان به گونه ای مناسب تر با خواستگارت مسئله را مطرح کرد به عنوان خواستگاری که خانواده راضی نبوده و شما هم به حرف خانواده رسیده ای و او را رد کرده ای و او تهدیداتی کرده و ......
در کل نگران نباش وبه همان خدایی که با توبه به او پناه آورده و کمک خواستی و همدردی را سر راحت قرار داده آن هم بدون تجربه عضویت در هیچ سایت و کلاض فضای مجازی تنها به اینجا ترا هدایت کرده توکل کن و محکم باش و بدان ترا تنها نمی گذارد و کمکت می کند . مهم این هست که برگشتی ره راه درستی که بوده ای و بخاطر خانواده ات هم شکر خدا را بجا آور
موفق باشی
-
با تمام احترامی که برای فرشته عزیز قائل هستم جسارتا فرشته جان این نمونه سوال و جواب ها خیلی دیگه نخ نما شده و به نظر من یه جور اعتراف کردنه
-
درود
درسته حق با بانو بی نهایت هستش ولی مگه راه دیگه ای هم هستش؟! سوال ها یکم عجیب و غریبه و آدم را به شک میندازه ولی وقتی توی سایت همدردی صبح ظهر شب میان به کاربرا میگن روابط دوستی قبل ازدواج دارای مشکلات عدیده ای هستش و کسی گوش نمیده بعد که اتفاقی افتاد تازه میان اینجا میگن ما چیکار کنیم دیگه مقصرش فرشته مهربان یا مدیر همدردی که نیستش:81: هرکسی باید خودش از خودش مراقبت کنه.
باید با توجه به مسئله ای که پیش اومده و محدودیدت های موجود حرکت کرد همین و بس.خیلی سوالات کشدار نباشه بهتره البته این نظر منه :72:
-
خدا ستار العیوبه
اگه توبه ت واقعی باشه و ازدواجت در جهت رضایت و خشنودی خدا باشه شک نکن خدا خودش جوری کمک میکنه که هم آبروی تو حفظ بشه هم حقی از خواستگار ضایع نشه
خدا روی آبروی بنده های تواب و پرهیزکارش خیلی حساسه
اینو با تمام وجود حس کردم ...
-
ابتدا باید بگم این دیگه به خلاقیت فرد مربوط هست که چطور راهنمایی را به کار بگیرد ما اصول کلی را در این قالب می آوریم یعنی جویا شدن از نظر خواستگار در این خصوص .
در ثانی ابتدا ایشان در خصوص اینکه اگر خواستگاری داشته باشد که چنین روبطی داشته قبلاً آیا از نظر وی ایشان باید بگذرد از روابط خواستگارش سئوال می کند و سپس می گوید شما خودتان اگر دختری چنین رابطه ای به آن صورت که گفته شد را می گذرید ؟ اینگونه واکنش وی را می فهمد ایشان اگر گفت شما نباید چنین خواستگاری را قبول کنید و باید ردش کنید به احتمال قوی در ادامه هم قبل از سئوال ایشان او خواهد گفت من اگر خواستگاری دختری بروم و متوجه شدم چنین رابطه ای داشته نخواهم بخشید و ادامه نمی دهم ،در اینصورت دیگر نیاز نیست ایشون بپرسد اگر شما خواستگاری دختری رفتید که ..... چون خودش حرفش را زده و موضع را معلوم کرده و لذا در ادامه صحبتهای دیگر پیش می آورد و ذهن را از این موضوع دور می کند و .... بعد هم با ظرفت طی روزی از روزهای بعد اعلام نظر مخالف برای ازدواج می دهد و این خواستگار را رد می کند .
اما اگر خواستگار گفت چون اون خواستگار یک بار این کار را کرده و توبه کرده و دیگر تکرار نکرده و ..... بهتره گذشت کرد و ..... ایشان در ادامه می گوید یعنی اگر شما خودتان خواستگاری دختری رفتید که مثل همان خواستگار من چنین رابطه ای داشته و او مطرح کند شما می گذرید و اگر از جه دیگر با معیارهای شما هخوانی داشت این موضوع را نادیده می گیرد ؟ این سئوال با حالتی کنجکاوانه و اینکه جالب هست نظر را بدانم پرسیده می شود . واکنش آقای خواستگار چندگونه می تواند باشد :
1 - بلافاصله بگوید بله
2 - بگوید دختر فرق می کند من نمی توانم بگذرم
3 - سکوت بکند و بگوید تا بحال بهش فکر نکردم و نمی دانم
4 - با مکث و حالتی مردد بگوید خوب اگر توبه کرده باشد اگر تکرار نکرده باشد و اگرهایی به میان می آورد و می گوید نادیده می گیرم
در مقابل پاسخ اول یاید ایشان سکوت کند اگر چه نسنجیدگی را نشان می دهد اما ایشان یک مدرکمی خواهد برای بعد که اگر این خواستگار در زندگی با وی فهمید که قبلاض مسئله ای بوده ایشان بگوید من از شما پرسیدم و با توجه به این پاسخت بهت بله دادم اگر نه می گفتی اینرا نمی پذیری من پاسخ رد می دادم و اینرا حق تو می دانستم که با من زندگی نکنی اما وقتی شما گفتی می گذری من تصورم صداقت شما بود
در مقابل پاسخ دوم هم سکوت کند اما دلیل محکمی برای پاسخ رد دادن به خواستگار است
در مقابل پاسخ سوم باید منتظر زمانی باشد که او فکر می کند و پاسخ می دهد یعنی بخواهد که در این باره فکر کند و پاسخ دهد
در مقابل پاسخ 4 هم ایشان مدرک برای آینده که اگر ازدواجی صورت گرفت و ایشان بعداً موضوع را فهمید و اعتراض کرد دارد که به شکلی که در مقابل سئوال 1 گفتم عمل خواهد کرد