حزب 94 هم با من
التماس دعا
نمایش نسخه قابل چاپ
حزب 94 هم با من
التماس دعا
سلام
حزب 95 با من
سوره غافر آیات 41 تا 9 سوره فصلتالتماس دعا
سلام
حزب 96 با من
سوره فصلت آیات 6 تا 47التماس دعا
سلام
طاعات و عباداتتون قبول
امروز روز هفتمه، چقدر زود داره دیر می شه الهی العفو
حزب 97 با من
سوره فصلت آیات 47 تا 27 سوره شوری
التماس دعا
سلام حزب 98 تا 104 با من
سوره شوری آیات 27 تا 14 سوره حجرات
التماس دعا
سلام قبول باشه حزب 104 از آیه 14 حجرات تا حزب 106 آیه 25سوره نجم بامن . اگه خداقبول کنه
التماس دعا تو این ماه عزیز به برکت این شبها و این سحرها برای درگذشتگان که دستشون از این دنیا کوتاهه دعا کنید یه تازه درگذشته یه سید بزرگوار داشتیم شب هفتم این ماه عزیزبه رحمت خدا رفتن برا ایشونم فاتحه بدید لطفا . خدا رفتگان همه رو بیامرزه به زنده ها هم عمر باعزت بده انشاالله التماس دعای ویژه و ممنون از تاپیکتون :323:
سلامازحزب 106 تا حزب 109 آخر سوره حدید بامن الان خوندم اگر خدا قبول کنه.التماس دعا تو این ماه عزیز ما رو یادتون نره دوستان التماس دعای ویژه.توی هر دعاتون هم برای فرج آقامون صاحب الزمان هم دعا کنید اللهم عجل لولیک الفرج
سلام دوستان عزیز
احزاب 110 ا 115 با من
سوره مجادله آیات 1 تا 1 سوره جن
التماس دعا
سلام از اینجا تا آخرقرآن بامن؛ اگه خدا قبول کنه. من خودم سه تا ختم دارم ولی نیت کردم اول تو این ختم شریک بشم و من به پایان برسونمش به برکت این ماه عزیز و به برکت این ختم قرآن و دل پاک دوستان همدردی ایشالا مشکل همسر منم حل بشه یه دعایی ببحق من و زندگیم بکنید ایشالا شوهرمم مشکل بدهیش حل بشه و دینش ادابشه و از خجالت طلبکاراش دربیاد. التماس دعا
سلام
خدا ازتون قبول کنه و ان شالله مشکلتون به حق این ماه مبارک حل بشه
(خیلی خوشحالم این ختم قرآن ب پایان رسید، آمدم 5 تا حزب آخر رو بگیرم که قسمت بانو نیلوفر مرداب شد خدا ازتون قبول کنه)
الهي شكر كه يك بار ديگه توفيق شركت در ختم قرآن و پيدا كرديم، قبول باشه خدا اجرتون بده دوستان، از همه تون التماس دعا دارم.