منم دیروز 228 تا و امروزم 228 تا فرستادم
فقط یه سوالی
باید هر روز 228 تا بفرستم ؟ یا روزی 114 تا ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
منم دیروز 228 تا و امروزم 228 تا فرستادم
فقط یه سوالی
باید هر روز 228 تا بفرستم ؟ یا روزی 114 تا ؟
الان یادم اومدو فرستادم...نمیدونم اخر قرار چندتا شد ولی من طبق نوشته آقای amin1994 ، تعداد 228 صلوات فرستادم.... خدا بیامرزه پدرشون رو، روحشون شاد.....
- - - Updated - - -
نمیدونم چه شرایطی باید داشته باشیم ولی کاش یه رئزم واسه من باشه... البته تورو خدا فکد نکنید شرطی صلوات میفرستم..... فقط یه ....... لطفا هروقت تشخیص دادید شرایطشو دارم این لطفو به من بکنید....اگه البته اگه دوست دارید وقت باارزشت.ن. چند دقیقه به من اختصاص بدید... به منه.... به.....منه....:54:
سلام دوستان و مخصوصا جناب خاله قزی .ممنون از تاپیک خوبتون . من یکم دیر متوجه شدم اما حضورم رو توی این مشارکت اعلام می کنم .اما یه خواسته کوچیک دارم .مامانم توی بستر بیماریه میشه براش دعا کنید ؟امکانش هست یه روز رو بهشاختصاص بدید؟الان یک ماهه که گرفتار بیماری شده .بازم ممنون و خیلی محتاجم به دعا.از فردا که یکشنبه هست شروع می کنم.
با سلام و درود خدمت دوستان عزیز
امروز اختصاص داره به بانو بهار_68 به یه مادری که فعلا از بچش دور مونده توی این مدتی که در سایت همدردی هستم بجرات میتونم بگم یکی از سخت ترین تایپیک هایی بود که خوندم و خیلی سخت بود جلوی گریه کردنمو نگیرم انشاالله که مشکلشان حل بشود هرچه زودتر دوباره با کمک شما دوستان عزیز در کنار شوهر و فرزند دلبندشان قرار بگیرند ایشالله عشقشون توی قلب همدیگه بیوفته و شوهرشان هم دیگه پیگیر کارای طلاق نشه و ابانو بهار هم امیدوارتر بشن:323:
با اجازه بانو بهار لطفا دوستان بری سلامتی مادر بانو heaven65 که الان در بستر بیماری قرار دارن هم دعا کنید :72: فکر کنم امروز اختصاص داره به نام مقدس مادر :43:
انشاالله حل مشکل بانو بهار_68 (روز یکشنبه)
انشاالله عاقبت بخیری بانو دختر 7 (روز دوشنبه)
انشاالله مستحکم تر شدن کانون زندگی مشترک بانو شایسته 89 (روز سه شنبه)
انشاالله مدیریت موفق زندگی متاهلی بانو الهام 20 (روز چهارشنبه)
انشاالله موفقیت در زندگی متاهلی بانو zendegy moafagh (روز پنج شنبه)
انشاالله هرچه گرمتر شدن زندگی بانو امیدوار 92 (روز جمعه)
انشاالله عاقبت بخیری بانو shayana (روز شنبه)
انشاالله به خواستشون برسن بانو امیدوار به آشتی (روز یکشنبه)
انشاالله هر چه بهتر شدن زندیگشون بانو maryam020 (روز دوشنبه)
انشاالله برای حل مشکل بانو del مادر شدن و یکیش هم اگر خداوند صلاح بدونه در رابطه با همسر محترمشون(روز سه شنبه)
انشاالله برای بهتر شدن زندگی خواهرهای متاهلشون و ازدواج خواهر مجردشون و بهتر شدن حال مادر و خواهر دیگرشان(روز چهار شنبه)
انشاالله برای سلامتی مدیر همدردی عزی زو خانواده محترمشان(روز پنج شنبه)
انشاالله سلامتی بانو فرشته مهربان خانوادشون,جناب sci ,بالهای صداقت ,baby و مشاورین عزیز و محترم سایت همدردی(روز جمعه)
انشاالله ازدواج همه دخترای سایت همدردی(روز شنبه)
انشالله شفا و یا اگر خدایی نکرده در جمع ما حضور ندارن ثوابش برسه به روحش و سلامتی خانواده این کاربر عزیز و قدیمی سایت همدردی که سرطان خون داشتن " یسنامها" با سپاس از بانو دختر بیخیال بخاطر یادآوریشون(روز یکشنبه)
انشالله برای گلپسرای در تحصیل و پیدا کردن شغل و همسر مناسب موفق بشوند (روز دوشنبه)
انشالله بهتر شدن حال و هوای بانو abi.bikaran و عاقبت بخیری ایشون (روز سه شنبه)
انشالله رسیدن به خواسته هاشون و عاقبت بخیری بانو مصباح الهدی (روز چهارشنبه)
انشاالله حل شدن مشکل آقا Amir_23 عزیز( روز پنج شنبه)
انشاالله ثواب فرستادن صلوات توسط دوستان برسه به پدربزرگ بانو دختر بیخیال گرامی(روز جمعه) مصادف با روز وفات ایشون
انشاالله هرچه بهتر شدن و صمیمی تر شدن رابطه بین بانو she و شوهرشان(روز شنبه)
انشاالله موفقیت در زندگی مشترک بانو 68 paiize گرامی(روز یکشنبه)
انشالله حل مشکل آقا AMIN 1994 گل (روز دوشنبه)
انشاالله یه ازدواج شاد و موفق برای آقا شهراز گل(روز دوشنبه)
انشاالله برای آمرزیده شدن رفتگان بانو صبوری گرامی(روز سه شنبه)
انشاالله عاقبت بخیر و حل شدن مشکل setare sorbi گرامی(روز چهارشنبه)
هر نفر روزانه 114 تا صلوات بفرسته اگه بیشترم فرستاد چه بهتر روزی 1400 تا صلوات میشه.
من هستم
بانو صبوری
بانو de
بانو دختر بیخیال
جناب asemaneabi222
بانو setare sorbi
جناب AMIN 1994 عزیز
بانو abi bikaran گرامی
بانو مصباح الهدی
جناب Amir_23 عزیز
جناب شهراز
.
.
.
.
و بقیه دوستان که اعلام آمادگی می کنند نیت خواندن 1400 تا صلوات هستش سعیمون را میکنیم به این تعداد برسیم.
با سپاس از همه دوستانی که شرکت کردن نیت اصلی از زدن این تاپیک اینه که همه دوستان شرکت کنند و دهان خودشان را با فرستادن صلوات بر حضرت محمد(ص)و اهل بیت خوشبو و معطر کنند.
نشان بدیم به دوستان عزیز که همه ما انسان هستیم و از خوشحالی دوستانمون خوشحال و با ناراحتی دوستانمون ناراحت میشیم و باهاشون همدلی میکنیم:72:
دوستانی که به هر دلیلی وقت این را ندارند که تعداد 114 تا صلوات بفرستند به نیت 14 معصوم بنظر من بشخصه حتی با فرستادن یک صلوات هم بتوانند مارا همراهی کنند در این مسیر بشخصه از طرف خودم دوستان ازشون تشکر و قدردانی ویژه ای دارم.
با سپاس از همه دوستانی که با قلب پاکشون دعا کردن و صلوات فرستادن ایشالله مشکل همه دوستان حل بشه و رفتگانتان مورد آمرزش خداوند قرار بگیره :72: دوستان میتوانند از بسته های 114 تایی استفاده کنند بازم تایید میکنم تعداد مهمه ولی از اون مهمتر شرکت تک تک شما دوستان عزیز در این حرکت هستش :72:
سلام بر همگي.
ديروز به نيت پدر بانو تي 1000 صلوات فرستادم. نميدونستم دوستان اينقدر همراهن.
جناب خاله قزي فك كنم از يك ختم بيشتر شده در اين دوروز كه برنامه اجرا شد.
امروز هم حتما هر تعداد بتونم به نيت بانو بهار حتما مي فرستم.:43::43::43:
سلام خدمت آقای خاله قزی، خدا قوت:72:
خیلی متشکرم که یک روز رو برای من اختصاص دادین واقعا ممنون.
بزارین ی خاطره تعریف کنم؛ روزی روزگاری در تالار تاپیکی بود(خوب یادمه روز جمعه بود سر ظهر) که آقایان خاله قزی و توجیه در اون تاپیک همدیگرو مخاطب قرار دادن و دست بر قضا دوست خوبمون خاله قزی اشتباها گفتن بانو توجیه و باقی قصه...
یه جمله ای هست که میگه تاریخ همواره تکرار میشود!!http://www.millan.net/minimations/smileys/bokmal.gif
دوستان در نظر داشته باشین موقع دعا بگین، خدایا یه شوهر همه چی تموم نسیب شهراز کن! یه وقت نگین زن خوب، که فایده نداره!!!
بله دوستان درست حدس زدین من خانوم هستمhttp://www.millan.net/minimations/sm...iledsmile2.gif
پ.ن) جناب خاله قزی گرامی از بیان اون خاطره و این نوشته اصلا و ابدا قصد ناراحت کردن شما رو نداشتم امیدوارم که دلخور نشده باشین، با آرزوی نیک بختی برای شما http://www.millan.net/minimations/smileys/foryou.gif
امروز اختصاص داره به بانو دختر7 گرامی
بانویی که تک تک ما شاهدش بودیم و هستیم که داره همه تلاششو میکنه برای حفظ زندگیش انشاالله هرچی خیره و هر چی صلاحه براش اتفاق بیوفته.ایشالله روزی برسه که بیان اینجا و بنویسن زندگیشون به آرامش رسیده و راه خودشونو پیدا کردن:323:
انشاالله عاقبت بخیری بانو دختر 7 (روز دوشنبه)
انشاالله مستحکم تر شدن کانون زندگی مشترک بانو شایسته 89 (روز سه شنبه)
انشاالله مدیریت موفق زندگی متاهلی بانو الهام 20 (روز چهارشنبه)
انشاالله موفقیت در زندگی متاهلی بانو zendegy moafagh (روز پنج شنبه)
انشاالله هرچه گرمتر شدن زندگی بانو امیدوار 92 (روز جمعه)
انشاالله عاقبت بخیری بانو shayana (روز شنبه)
انشاالله به خواستشون برسن بانو امیدوار به آشتی (روز یکشنبه)
انشاالله هر چه بهتر شدن زندیگشون بانو maryam020 (روز دوشنبه)
انشاالله برای حل مشکل بانو del مادر شدن و یکیش هم اگر خداوند صلاح بدونه در رابطه با همسر محترمشون(روز سه شنبه)
انشاالله برای بهتر شدن زندگی خواهرهای متاهلشون و ازدواج خواهر مجردشون و بهتر شدن حال مادر و خواهر دیگرشان(روز چهار شنبه)
انشاالله برای سلامتی مدیر همدردی عزی زو خانواده محترمشان(روز پنج شنبه)
انشاالله سلامتی بانو فرشته مهربان خانوادشون,جناب sci ,بالهای صداقت ,baby و مشاورین عزیز و محترم سایت همدردی(روز جمعه)
انشاالله ازدواج همه دخترای سایت همدردی(روز شنبه)
انشالله شفا و یا اگر خدایی نکرده در جمع ما حضور ندارن ثوابش برسه به روحش و سلامتی خانواده این کاربر عزیز و قدیمی سایت همدردی که سرطان خون داشتن " یسنامها" با سپاس از بانو دختر بیخیال بخاطر یادآوریشون(روز یکشنبه)
انشالله برای گلپسرای در تحصیل و پیدا کردن شغل و همسر مناسب موفق بشوند (روز دوشنبه)
انشالله بهتر شدن حال و هوای بانو abi.bikaran و عاقبت بخیری ایشون (روز سه شنبه)
انشالله رسیدن به خواسته هاشون و عاقبت بخیری بانو مصباح الهدی (روز چهارشنبه)
انشاالله حل شدن مشکل آقا Amir_23 عزیز( روز پنج شنبه)
انشاالله ثواب فرستادن صلوات توسط دوستان برسه به پدربزرگ بانو دختر بیخیال گرامی(روز جمعه) مصادف با روز وفات ایشون
انشاالله هرچه بهتر شدن و صمیمی تر شدن رابطه بین بانو she و شوهرشان(روز شنبه)
انشاالله موفقیت در زندگی مشترک بانو 68 paiize گرامی(روز یکشنبه)
انشالله حل مشکل آقا AMIN 1994 گل (روز دوشنبه)
انشاالله یه ازدواج شاد و موفق برای آقا شهراز گل(روز دوشنبه)
انشاالله برای آمرزیده شدن رفتگان بانو صبوری گرامی(روز سه شنبه)
انشاالله عاقبت بخیر و حل شدن مشکل setare sorbi گرامی(روز چهارشنبه)
هر نفر روزانه 114 تا صلوات بفرسته اگه بیشترم فرستاد چه بهتر روزی 1400 تا صلوات میشه.
من هستم
بانو صبوری
بانو de
بانو دختر بیخیال
جناب asemaneabi222
بانو setare sorbi
جناب AMIN 1994 عزیز
بانو abi bikaran گرامی
بانو مصباح الهدی
جناب Amir_23 عزیز
جناب شهراز
.
.
.
.
و بقیه دوستان که اعلام آمادگی می کنند نیت خواندن 1400 تا صلوات هستش سعیمون را میکنیم به این تعداد برسیم.
با سپاس از همه دوستانی که شرکت کردن نیت اصلی از زدن این تاپیک اینه که همه دوستان شرکت کنند و دهان خودشان را با فرستادن صلوات بر حضرت محمد(ص)و اهل بیت خوشبو و معطر کنند.
نشان بدیم به دوستان عزیز که همه ما انسان هستیم و از خوشحالی دوستانمون خوشحال و با ناراحتی دوستانمون ناراحت میشیم و باهاشون همدلی میکنیم:72:
دوستانی که به هر دلیلی وقت این را ندارند که تعداد 114 تا صلوات بفرستند به نیت 14 معصوم بنظر من بشخصه حتی با فرستادن یک صلوات هم بتوانند مارا همراهی کنند در این مسیر بشخصه از طرف خودم دوستان ازشون تشکر و قدردانی ویژه ای دارم.
با سپاس
سلام
اقای خاله قزی محترم من هر روز هفته برای اون فرد مورد دعا صلوات میفرستم
چون اینجا نمیام بگم فکر نکنید کسی دیگه ای نیست پس هر روز منم هستم ، ولی شاید وقت نکنم بخوام همون روز بیام اعلام کنم من اینقدر صلوات فرستادم .
جناب خاله قزی
با سلام و باتشکر بابت تاپیک زیباتون.
خدا قوت:72:
آقا منم هستم.
با توجه به اینکه من شاغلم و سرم شلوغه با تعداد محدود 114 موافقم و سعی می کنم اونو موقعه نماز توی مسجد بخونم
از دوستای گلم خواهش می کنم اگر امکان دار یه روز هم به من اختصاص بدین.
برای خوشبختی و عاقبت بخیریم دعا کنید که سخت پریشونم بلکه انشااله امسال ....
سپاس بی پایان از همه دوستان:72::72:
دوستان سلام از تایپک خیلی خوب جناب خاله قزی ممنونم . اومدم بگم منم هستم این چند روزی رو که گذشته رو جبران میکنم . لطفا برای حل مشکلات بنده هم یه روز اختصاص بدید . از همه دوستان ممنونم