سلام خواهر خوبم
راستش من تمام پست ها رانخوندم.ببخشید اگه نظرم تکراریه.
متوجه شدم که شما هنوز محرم نیستین.
پس این نامزدی شما فقط برای شناخت بوده.و شما هم ایشون را شناختین.دیگه چرا به ادامه این رابطه اصرار دارید.اگر با این شناخت ازدواج کردین و بعد مشکلات زندگی به شما روی آورد؛دیگه نمی تونید هیچ کسی را جز خودتون ملامت کنید.دیگه نمی تونید بگید خدایا چرا به من راه درست را نشون ندادی!خدایا چرا من؟ خدا بهت می گه همه چیز مثل روز مشخص بود.خودت این طور انتخاب کردی!
اون وقت خودت را چه طور خواهی بخشید؟
ببین خواهر خوبم به این جمله دقت کن:
نجواهاییکه قبل از عقد می شنوی؛بعد از ازدواج به فریاد تبدیل می شه!!!
من که نجوایی نمی بینم.همه نشانه ها دارن فریاد می زنند.
نذار این آقا از احساساتت سوءاستفاده کنه.
نذار احساسات بر عقلت غلبه کنه!
زندگی خاله بازی نیست که بگی شخصیت 27 ساله یکی در عرض یکی دو سال تغییر کنه.
تصور کن شما که الان از این موضوعات می رنجی ؛قطعا بعد از چند ماه که احساساتت خوابید و با واقعیت زندگی مواجه شدی؛چه احساسی خواهی داشت؟
به نظر من تا ارتباط عاطفیتون بیشتر نشده کات کن.
شوخی نیست!یک عمر زندگیه! اونایی که الان این قدر مشکل دارن و می خوان طلاق بگیرن هیچ کدوم نمی خواستن که زندگیشون این شکلی بشه!!!
مطمئن باش بعد از ازدواج وقتی احساساتت خوابید این عشقت تبدیل به نفرت می شه.
الان رابطه را کات کن.الان کات کنی بهتر از فرداست.مدتی از این ضربه عاطفی رنج خواهی کشید.ولی این رنج موقت خیلی بهتر از رنج دائمی است.و امید هست که بعد از مدتی حالت بهتر بشه.ولی بعد از شکست در ازدواجت چقدر بیشتر طول خواهد کشید....
یک پایان تلخ بهتر از یک تلخی بی پایانه!!!
به نظر من هم مشاوره ازدواج برو ولی در جهت بهتر و زود تر فراموش کردن این آقا!
مطمئنم تو لیاقت یک همسر بهتر را داری!
اصلا دلت برای این آقا نسوزه!
آدم تو تصمیم به این مهمی که نباید دلسوزی کنه!!!
تو همین سایت من چقدر تاپیک خوندم که سر دلسوزی ازدواج کردند و بعد پشیمان شدن!!!
پشیمانی بعد عقد خیلی آسیب زاست!
مواظب خودت باش :72:
خواهر خوبم یک توصیه دیگه:
عاقلانه انتخاب کن؛ عاشقانه زندگی کن!
اگر غیر از این باشه؛یعنی عاشقانه انتخاب کنی و بعد بخواهی بعد ازدواج عاقلانه زندگی کنی؛چیزی جز پشیمانی درک نخواهی کرد.
کسانی که ازدواج بر اساس دوست پسری و دختری و عواطف را انتخاب می کنند دارن رویه زیر را پیش می گیرن:
عاشقانه انتخاب می کنند و بعد می خواهند عاقلانه زندگی کنند.که با واقعیت های زندگی جور در نمیاد