-
باسلام
لطفاً در اينگونه موارد بدون نظرمشاوره اى كارشناسان هيج اقدامى نكنيد ، مطمئناً ما به شما می گفتيم نه تماس داشته باشيد نه پيامك بدهيد، بلكه توصيه ميكرديم كه به همسرت بگويی كه شماره اى مدتى هست بيام عاطفى ميده من اهميت نمى دادم امااخيراً بيشترشده، ازت ميخوام بامن بيايي بريم مخابرات شكايت كنيم.
حالا هم در همين حد موضوع را به همسرت بگو و تاكيد بر اقدام به شكايت داشته باش، و حرفى از اينكه او را شناختى به ميان نياور،اگرهمسرت گفت كه دوستشه، تاكيدكن كه شراكتت را باهاش به هم بزن و بگو ديگه نمي تونى اين فرد را ببينى ، و قابل اعتماد و سالم نيست و براقدام مخابراتى تاكيدكن، شماره ات را هم تغيير بده
-
خانوم محترم خطتو عوص کن وشوهرتن در جریان بزار ، نزار کار از کار بگذره ، من 1 پسرم هیچ مردی راضی نمیشه ناموسشو به کارش و سرمایش بفروشه
شوهرت اگه متوجه بشه عواقبش خیلی بد براشما تموم میشه. آب ریخترو نمیشه جم کرد
از طرفی دوست همسرت که ثابت کرد خیلی عوضی و نامرده مطمئن باش کلا سرمایه و کار بهمراه
زندگیتون رو به آتش میکشه همون بهتر که شراکتشون از بین بره یا کلا سرمایه و زحمته شوهرتون تا
اینکه خدانکرده کل زندگیتون دود شه بره هوا ، گره ای که با دست باز میشه با دندون باز نمیکنن.
هر مردی باشه توقع داره اولین نفری باشه که قضیرو بهش بگید طولانی شدن جز شبک و شبهه و... سودی نداره. جلو ضررو هر وقت بگیرید منفهته.
کسی که دزد ناموسه دوستشه ،نابود کننده همه چیه از جمله کار .... که خیلی نگرانشید. منطقی باشید احساسی بخورد نکنید
منم مثل برادرتون اگه جمله هام خشک و نارحت کننده بود عذر میخام ، قصدم این نبود ناراحتتون فکر کنم ولی واقعا حرص خوردم
-
من دو روز پیش اینجا را خوندم و برای جوابی که می خوام بهت بدم فکر کردم
موضوع را با پدر یا برادرت در میان بزار اونا با خطی که مربوط به خودشون هست (در مخابرات به نام خودشون ثبت هست ) به این اقا زنگ بزنند و ازش بپرسننند که اقای فلانی و وقتی مطمئن شدند که خودش هست وبهش بگویند که انگار یه مدتی هست که شماره (دخترم ) را با یه نفر دیگه اشتباه گرفته اید و اشتباه اس ام اس میدهید و دقت کنید که دیگه تکرار نشه ( با یه لحن خشک و تلخ) سعی کنند یه ذره مکالمه طولانی بشه (مثلا شمرده حرف بزنند یا مثلا 2-3 بار الو بگن یا .....) ((((((((((((بعدا اگه مشکلی پیش امد به شوهرت بگی که بابام تهدیدش کرده واین حرفاو اگه از خط خودت تماس بگیرند بعدا شاید بگه که تو هم بهش زنگ میزدی و پرینت هم نشون بده که تو باهاش تماس گرفتی ))))))))))))))
و اینکه به هر بهانه ای بهت زنگ زد اصلا جواب نده حتی رد هم نکن فقط بزار زنگ بخوره و جواب ندی
خیلی کار بدی کردی که به تماسش جواب دادی :81::81::81: ا شوهرت که وظیفه نداره که همیشه در دسترس شریکش باشه مگه چقدر کارش واجب و ضروری بوده که نتونسته یه ساعت صبر کنه تا موبالش انتن بده!!!!!!!!!!!!!!! بعدش مگه شوهرت شما بهش اگفته وقتی نمی تونی با من تماس بگیری به زنم زنگ بزن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه یهوقت به شماره منزل زنگ زد خودت جواب نده بزار بچت جواب بده و بگه بابا نیست اگه هم خبر داشتی که مثلا شوهرت کجاست مثلا خونه باباش بود به شوهرت زنگ بزن و بگو شریکت باهات کار داشت
یه چیز دیگه
الان کار تولیدی درامد انچنانی نداره یعنی با توجه به سرمایه ای که میزاری و عظمت کاری که میکنی درامد ش متناسب نیست همش نظارت و دارایی و تامین اجتماعی و بیمه وخرابی دستگاه هزینه نگه داری و...
تازه اخرشم طرف های که ازت جنس میخرن نسینه کار میکننند و باید سرمایه در گردش زیادی داشته باشی تازه نسیه تو کار تولیدی مبلغ بالا داره
ولی مغازه داری از لحاظ فکری و بدنی راحتتری هر کی میاد می خره همون موقع نقدحساب می کنه (کاهی یکی پیدا میشه که نسینه میبره)
ولی خوب کار تولیدی اعتبار اجتماعی و عرفی بهتری داره منظورم اینه که از لحاظ وجهه اجتماعی و اینکه مثلا به یکی بگی کار شوهرت چیه کلاس بالاتری داره
حالا اگه بحث ناموس ناموس و ابرو پیش بیاد خودت حاضری کدام را انتخاب کنی ؟
شوهرت یه کار با کلاس داشته باشه ولی با چه قیمتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با قیمت اینکه شریکش به زنش نظر داشته باشه ؟ احتمالا پشت سرتون هم حرفای تلخ بزننند
خواهشا فکر کن ببین چی را با چی می خوای عوض کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟
پس به این فکر را از سرت بیرون کن که تو باید مورد سوئ استفاده واقع بشی تا شوهرت کارش با کلاس و ابرو مند باشه
سعی کردم خلاصه بنویسم امیدوارم منظورم را فهمیده باشی
-
لطفا لطفا طبق نظر فرشته مهربون عمل کن لطفا
دقیق و مطاق انچه گفته
عزیزم چرا متوجه نیستی تعجب می کنم از نظرات بعضیا که می گن بی تفاوت باش الان موضوع مهمتر شراکت همسرت با همچین ادمیه که قطعا به ضرر شوهرت تموم میشه کسی که ببه ناموس شوهرت خیانت می کنه به مالش نمی کنه؟
چرا این رو یه نشونه نمی مینی که همین ابتدای کار داره راه و چاه رو نشونتون می ده
یه سوال مگه سرمایه ای که شوهرت تو کار گذاشته معلوم نیست؟ مگه نمی تونه در صورت به هم خوردن شراکتشون راحت پولشو بکشه ازتو کار بیرون؟ لطفا جو.اب سوالما بده
-
خانم،مهناز قدم اول مبهم بود انگیزه اون شخص نامشخص بود.ولی لطفا قدم دوم رو اشتباه نکنید.شما گناهی نداشتی که پیامکش اومده روگوشیت،نخواستی دعوایا اتفاق بدی بیفته به شوهرت نگفتی واومدی اینجا سبک سنگین کردی.اول به شما گزینه کلانتری ومخابرات وشوهرت پیشنهاد شد،میتونی به شوهرت بگی بیاد تایپیکت رو نگاه کنه اگه نگران سرزنشش هستی،سرزنش وقتی متوجهت هست که خودت بهش چراغ سبز بدهی...باجوابی که اون آقا داد متأسفانه احتمال سومی که ازاول فکرمیکردیم تایید شد...، احساس شما،زحمتی که تاحالاواسه این شراکت کشیدید قابل درک هست. ولی واقعیت روقبول کن که فاتحه ی این شراکت خونده شده،ازقیدش بگذرهرچنداگه شوهرت متوجه بشه تردیدنمیکنه.اون آقا با اطمینان ازتمایل وشوق شما به این شراکت،برنقطه ضعفتون سوارشده،آرامش و وقاحتش ازاینجاست. محاسباتش روبه هم بزنید.پیامکهاش رو نگه داروبه هیچ وجه دیگه باهاش تماس نگیر.
-
بهترین کار مراجعه به مراجع قضایی و شکایت هست
جرم سنگینی هم داره به خصوص اگه ثابت شه
ولی بزرگترین اشتباه شما ، جدا از تاخیر در جریان گذاشتن همسرتون ، تماس با ایشون بوده ! به خصوص اگر با خط منزل تماس گرفته باشی
-
سلام
من طبق توصیه فرشته مهربان به شوهرم گفتم امروز عصر
گفت شماره را ببینم وقتی دید چند لحظه مکث کرد انگار شک داشت بعد رفت سر گوشیش بعد دوباره اومد گفت تو مطمئنی شماره همین بوده همیشه چون من پیام ها را پاک میکردم فقط یه پیام بود منم گفتم اره همین بوده هی میگفت مطمئنی شاید اشتباه میکنی بعدش یه دفه قاطی کرد و حسابی دعوا راه انداخت که تو بی خود کردی که همون اول به من نگفتی چرا از من پنهان کردی و لابد خوشت اومده و پیام عاشقانه دوس داری حتما و .......... حرفای بدی بهم زد که اصلا تا حالا نزده بود بعد منم گفتم حالا چرا عصبانی میشی بریم شکایت کنیم
گفتم مگه شماره را میشناسی ولی اصلا به حرف من گوش نمیداد همش منو دعوا میکرد و گفت باید پرینت تلفن را بگیریم بعد گوشیم را ازم گرفت گفت هرچی اصرار کردم که نگیره فقط سرزنشم کرد گفت خیلی احمق بوده که انقد به من اعتماد داشته گفت حتما باید گوشیت را هی چک کنم و..............
دیگه واقعا درمونده شدم میگم بریم شکایت کنیم میگه تو حرف نزن منخودم میدونم چیکار کنم میگه با من حرف نزن
به خدامن فقط میخاستم زندگیم خراب نشه فکر نمیکردم اینجوری بشه ولی اون اصلا بهحرف من گوش نمیده شوهرم ادم منطقی هست ولی من میترسم خیلی میترسم
وای اگه بفهمه که بهش زنگ زدم که دیگه هیچی....
من نمیدونستم که اینجوری میشه اصلا نمیدونم میخاد چیکار کنه هیچی نمیگه سکوتش بیشتر منو میترسونه
-
مهناز عزیز
متاسفم که تو یه همچین موقعیتی قرار گرفتی
به نظر من تمام اونچه رو که اتفاق افتاده ریز و درشت به شوهرت بگو
بگو چند وقته که یه همچین اتفاقی برای تو افتاده و از شماره ی ناشناسی برات اس ام اس متنی (نگو که عاشقانه بوده!) میومده و شما هم روی حساب اینکه مزاحمه , توجه نمیکردی ولی چند روز پیش بعد از تماسی که شریکش با خونتون مییره با تطبیق شماره ها متوجه میشی که طرف همون شریک همسرته و به خخاطر شوکی که این قضیه بهت وارد کرده سردرگم شده بودی که چه عکس العملی باید داشته باشی و درنهایت تصمیم میگیری که هر چی سریعتر به همسرت بگی0میدونی به نظر من واقعا هیچ چیز بهتر از صداقت نیست و آرامشی که بعد از گفتن هر اون چه که بوده خودت روهم متعجب میکنه) اگر قضیه رو جور دیگه ای بیان کنی(مثلا همین که اصلا نمیشناسی شماره رو و مسائلی از این دست ) اونموقع همسرتون علاوه بر مخفی کردن انگ دروغ گویی هم خدایی نکرده بهتون میزنه و به کل اعتمادش رو بهتون از دست میده
بعد از اینکه کل قضیه رو همونطور که بوده بیان کردی بهش بگو من میخوام که تو باعث آرامش من باشی و من بتونم بهت تکیه کنم پس لطفا برای رهایی از این قضیه بیا بریم و مسئله رو از روال قانونی پیش بگیریم
ایشالا که هر چی سریعتر مشکلت حل بشه عزیز
-
سلام مهناز خانم. موضوع سر نگفتن نیست حتی باید زودتر میگفتی ! به این فکر کن بعدا یه خواسته هایی از شما داشته باشه شما هم رد کنی اما بعد از اون بخواد زیرآبتو پیش شوهرت بزنه یعنی انتقام بگیره. الانم نذار شوهرت اقدام احساسی انجام بده میدونستم اینجوری میشه واسه همین گفتم تو نوع گفتنت دقت کن. ولی نمیدونم چرا اینقدر با شکو تردید عمل میکنی ؟چرا همه واقعیتو بهش نگفتی؟ منم بودم دوست داشتم همسرم همه چیزشو بهم بگه ،چقدر دنیا و نگرش خانما با ما آقایون متفاوته حتی دلایلشون!!!!!!!!!
میتونی حتی بهش بگی بیاد تایپیکتو بخونه اونموقع دیگه به صداقتت پی میبره و حتی نگرانیت واسه کارش
-
مهناز جان:72:
این خشم همسرت نسبت به تو نیست، این عصبانیتش از شریکش هست که داره سر تو خالی میکنه.
تو خودتو بکش کنار. بذار در سکوتش، بهترین راهکار برای برخورد با این قضیه رو پیدا کنه و ببینه باید با شریکش و با شراکتش چیکار کنه.
موضوع اصلا تو نیستی، پس خودت رو قاطی نکن.
الان دیگه مهم نیست گفتن به همسرت درست بود یا غلط، در شرایط فعلی (1) مسائل رو نپیچون و با همسرت صادق باش. (2) خیلی بهش ناخونک نزن، بذار خودش تصمیم بگیره چیکار کنه. (3) شرایط خونه رو براش آروم و مساعد کن. از پوشیدن لباس هایی که دوست داره، تا پختن غذایی که دوست داره و ... غیر مستقیم هواشو داشته باش.
این هم میگذره عزیزم. واقعا معلوم نیست این اتفاق بدی بوده که افتاده. ممکنه این فرد در آینده به همسرت خیانت بزرگتری میکرد و خوب شده که از اینجا جلوش گرفته شده. در هر حال اتفاقیه که افتاده و چیزیکه واضحه اینه که تو مقصر نبودی. همسرت هم اینو میدونه، فقط غیر از تو کسی نیست که خشمشو روی سرش خالی کنه. پس نگران نباش.:72: