آخه چرا؟
بهتر یه کم خوددار باشی عزیزم
دیگه تماس نگیر تا او تکلیف تو رو روشن کنه
نمایش نسخه قابل چاپ
آخه چرا؟
بهتر یه کم خوددار باشی عزیزم
دیگه تماس نگیر تا او تکلیف تو رو روشن کنه
یک دعوا ممکنه بوده ویک عبارتی که مثل نقل و نبات تو دهن بعضی ها می چرخه" ازت متنفرم و..."چقدر احساساتی برخورد می کنید. دعوا که بعدش شیرینی نمی دن. شما مطمئنی همه جوانب زندگی سخت رو سنجیدی؟ یخورده صبر کنید. "شاید این شما باشید که بعد صبر وتمرکزتون بدونید ممکنه در آینده اونو نخواید"
سلام garibeجان
من پستت رو دنبال می کنم خانومی فراموشت نکردم خیلی هم دوست دارم به نتیجه برسی همیشه منتظرم یه خبر خوب ببینم ولی حالا که دیدم نوشتی دعواتون شده واون دیگه تورو نمی خواد خیلی ناراحت شدم
ولی عزیزم زود تصمیم نگیرآقای santatian راست میگه تو دعوا کع نون و حلوا خیرات نمی کنن اونم الان تحت فشار ااز یه طرف خانوادش از یه طرف تو خیلی سخته این رفتارها و برخورداش از فشاری که روشه خارج می شه یه کم دیگه بهش فرصت بده بزار خودشو پیدا کنه
خیلی ازش معذرت خواستم اما حتی گوششیو برنداشت گفتم یعنی دوسم نداری جواب ندادنقل قول:
نوشته اصلی توسط nafas
خب عزیزم این یعنی ایشون تصمیمی به جدایی ندارن فقط به خاطره این شرایط پر استرس گذشته یه مقدار دارن کناره گیری میکنن . با یه sms بهش بگو عزیزم میدونم که الان شرایط خوبی نداری بهتره یه مدت هردومون یه استراحته روحی داشته باشیم هر وقت احساس کردی روحیه ات بهتر شده با من تماس بگیریم . حالا با اون چاشنی هایی که خودت میدونی واسم smsکن . موفق باشی گلم
عزیزم این نشون میده که ایشون تصمیم به جدایی ندارن فقط به خاطره شرایط پر استرس اخیر یه مقدار خسته شدن. شما طی یه smsبهشون بگید که میدونم که الان روحیه خوبی نداری بهتر یه مدت بهمدیگه یه فرصت تجدیده روحیه بدیم . هر وقت حالنت بهتر شد با من تماس بگیر. حالا هر جوری که خودت صلاح میدونی واسش بنویس.
به خدا توکل کن عزیزم ان شاءالله هر چی خیر پیش میاد.
یه کم صبور باش غریبه جان
اون الآن شرایط خوبی نداره خودش حتما" باهات تماس میگیره
تماس نگرفت هیچی گفت دیگه منو نمیخواد
یعنی گفتم دیگه دوست نداری به این راحتی داری ترکم میکنی
گفت این به نفع هردومونه
گفت علت دوا نیست برات ایمل میکنم
بچه ها دارم مثل اون روز دیونه میش
خدایا
دلم میخواد بمیرم دعا کنید بمیرم
غریبه عزیز، سعی کن آرامش خودتو حفظ کنی، عزیزم همه چی روبسپار دست خدا، مطمئن باش هر چیزی رو که از دست بدی چیز بهتری رو به دست خواهی اورد فقط باید امید داشته باشی عزیزم
:72:
سلام غريبه جان. تمام تايپيك ها تو خوندم. نمي دانم تو اين لحظه چي بايد بهت بگم. مي دونم خيلي سخته. بيش از اندازه. اما يه كمي صبر و تحمل و آرامش داشته باش. به خدا توكل كن شايد خدا برايت سرنوشت بهتري را رقم زده. شايدم ايشون برگرده اما اگر برنگشت سعي كن فراموشش كني، نگو كه نمي تونم، انسان همه كاري مي تونه بكنه. با زور نمي شه چيزي رو به دست آورد زيرا خيلي زود از دست آدم مي ره. مقاوم باش عزيزم.