-
ترس؟!! استرس؟!! خدای نکرده مگه همسرتون قاتل زنجیره ایه که روزای بارونی دور میفته و آدم می کشه؟!:101:
عزیزم درسته سیگار برای سلامتی مضره و پول دور ریختنه و می تونه عامل مسائل دیگه ای باشه و .... اما با این حال سیگار کشیدن اونقدرها هم فاجعه بزرگی نیست. اللخصوص که همسرتون گفتن ترک کردن و دوستشون هم تائید کردن. اونقدر که شما در گیر این مسئله اید احتمالا خود ایشون براشون مهم نیست.
یکبار شما ناراحت شدید و عصبانی شدید و واکنش نشون دادید و تهدید کردید و ایشون کاملا فهمیدن که کارشون چه تاثیر بدی روی شما داره و یه لذت کوچیک به همچین عواقبی نمی ارزه و حسابی ترسیدن و قول دادن ترک کنن و سر حرفشون موندن. با ادامه دادن رفتارتون فقط تاثیر شوک اولیه رو از بین می برین.
در مورد ترک سیگار، خیلی چیزا رو میشه جایگزینش کرد. مثلا توی روزای بارونی قهوه هم میتونه همون حس سیگار رو بده. قدم زدن دو نفری هم می تونه....
-
سلام دوستای نازنینم.
واقعا ممنونم که همراهیم میکنید.
اومدم یه چیزیو یه کم واضح تر توضیح بدم.
مهستی جونم حق باتوئه اما من اصلا جلوی خودش اینکارا رو نمیکنم و جوری رفتار میکنم که انگار این مسئله حل شده است.اما تو همجنس منی و خوب میفهمی که تو دلم هنوز یه کم استرس هست بخصوص که99درصد همکاراش سیگاری هستن.اون روی قولش مونده اما هنوز ترس از دلم نرفته.آجی عزیزم اگه میبینی این مسئله رو یه کم بزرگ کردم فقط بخاطر اینه که روی این موضوع خیلی حساسم دست خودم نیست.توی خانوادمم همچین چیزی نداریم و بشدت رو ایجور مسائل حساسن.
داداش خوبم محمد
من آدم سختگیری نیستم .هرچند زنم و یه کمی حساس اما اهل کنترل کردن همسرم و بدبینی نیستم و همسرم از من راضیه.اما هرکسی روی یه چیزی خیلی حساسیت داره که ممکنه واسه ی ما اصلا مهم نباشه.مثلا من به سیگار و این جور چیزا بشدت حساسم.اون لحظه که با ابن صحنه روبه رو شدم همه ی دنیا جلوی چشمم تار شد و اصلا نیدونستم دارم چیکار میکنم.و برای اینکه همسرم تحت تاثیر قرار بگیره نیاز به یه شوک بزرگ بود.
حق باتوئه آدم نباید سر یه موضوع کوچک همچین تهدیدی بکنه اما این موضوع واسه من کوچک نبود.
-
سلام دوستای خوبم
امروز 1ماه از روزی که اومدم اینجا و مشکلمو گفتم میگذره.خداروشکر با کمک شما تا الان که خوب پیش رفتم.
دیشب یه کیک کوچولو گرفتم و یه کادو و واسه موفقیت1ماهه همسرم براش جشن گرفتم و کلی خوشحال شد.
بنظرتون کار درستی کردم؟دیگه چیکار کنم؟
چه مدت دیگه باید حواسم باشه؟
چند وقت دیگه خطر وسوسه تهدیدش میکنه؟
مثه همیشه منتظر کمکتون هستم.:72:
-
سلام دوستای خوبم.من یه معذرت خواهی به همه ی اونایی که کمکم کردن بدهکارم.آخه اون روزا اینقد حالم بد بود و سرگردون بودم که یادم رفته بود از دوستان تشکر کنم.امروز اومدم و از همه تشکر کردم.واقعا ممنونم.
راجع به مشکلم هم تا الان که خدارو شکر خوب پیش رفته اما ترسم کاملا نریخته و هنوز1کم بعضی وقتا استرس میاد سراغم.