-
امروز اصلن اس نداد که بیاد آیدارو ببینه منم بهش اس ندادم البته دیشب بهش گفتم که عاشورا آیدا رو میارم دسته میری زیر علم ببینه
فکر کنم خیلی بی عرضه ام نمیتونم زندگیمو درست کنم بر عکس قولی که دادم نتونستم 50% خودمو همه جوره مایه بذارم واسه خودم متاسفم که نتونستم
از همه کسایی که راهکار دادن و من نتونستم عمل کنم معذرت میخوام
-
عززززززززززیززززم.من همیشه تاپیکتو دنبال میکنم.
نا امید نشو.
همه ادما تو زندگیشون زمین میخورن.اونایی برنده میشن که بعد از هربار زمین خوردن باز بلند میشن.
کسی ازت انتظار نداره اشتباه نکنی.فقط تموم سعیتو کن اشتباهای قبلی رو تکرار نکنی.یه جا خوندم:
"" اگه عقل الانمو داشتم هیچ وقت اون اشتباهارو نمیکردم
اما
اگه اون اشتباهارو نمیکردم هیچ وقت عقل الانمو نداشتم"":43:
غصه نخور.بلند شو.
همه ما منتظریم موفقیتتو اینجا ببینیم.
-
ممنونم الهام جان
الان باید چیکار کنم؟؟
-
امروز بهش اس دادم گفتم کی می ری دسته آیدا رو بیارم گفتم هوا سرده منم حالم خوب نیست یه جوری بشه که زود بیام و برگردم گفت وقتش اس می دم بیا
رفتم اونجا 2 ساعت معطل شدم تو این فاصله آش دادن من رفتم براش گرفتم نخورد گفت میل ندارم دادم به یه بچه دیگه از آش خودم یکم دهنش کردم و یکم و آجیل مشکل گشا هم گرفتم پسته و بادوم و فندقشو دادم بهش همینجوری بودیم تا دسته اونا شروع شد پول دادم آیدا وقتی باباش رفت زیر علم بهش داد و بعدش گفت شب حالا اس می دم بریم شام غریبان که هنوز اس نداده
واقعا نمیدونم میخواهد یا نه سری قبل خیلی بیشتر کل مینداختیم الان با هم خوبیم یعنی معمولی انگار نه انگار که قهریم مثل یه زن و شوهر عادی میریم بیرون و میایم و بهم محبت میکنیم
خدایا آخرش چی میشه؟؟؟؟؟:203:
-
تیر خلاصی رو زدم
دیشب اس دادم شب بخیر گفتم
امروز صبحم اس دادم کی می ری منم میام
هیچ کدومو ج نداد
فکر کنم باید تاپیک طلاق و بزنم:47:
- - - Updated - - -
من که دیگه نا امید شدم
شما چی؟ می گید باز هم صبر کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
سلام عزیزم...خیلی بده این حالت آدم! از یه طرف با هزار ترس و تردید یه اسمس میدی و نگران غرورتی و از طرف دیگه اون آدم با جواب ندادن سنگ روی یخمون می کنه.... مساله اینه که اون هنوزم تردید داره واسه همین جواب نمیده.خودت فکر کن! جواب دادن چه معنی میده؟ یعنی هیچی به هیچی و آشتی و تموم... خب احتمالا این حالت یک مقدار در نظر شوهرت زوده...چاره اش صبره. صبر تا این گلی که کاشتی بگیره وو ثمر بده.رمز موفقیت هم اینه که وا ندی و نظرت رو هر روز عوض نکنی. در هر حالتی بخوای که باهاش باشی...اینو هم بدون جواب ندادنش نشونه بدی نیست.فقط نشونه تردیدشه. اگر صاف بهت جواب نه میداد و چندتا درشت هم بارت میکرد بدتر بودها!
-
سلام
خسته نباشی عزیزم
منم با سرافراز موافقم.من خودمم همین جوری م.هر وق با شوهرم مشکل داریم و این جریانا پیش میاد و من گیج و سردرگمم و نمیدونم قدم بعدیم چی باید باشه ج شو نمیدم.با خودم میگم ازینکه چیزی بگم و پشیمون شم بهتره.
اینطوری بهتره.انگاری که توپو انداختی تو زمین اون
اما در کل به نظرم یه کم بهش فرصت بده.
و یه جورایی با دس پس بزن و با پا پیش بکش.بذار نداشتنتو با همه وجود حس کنه.اما از دستت نده.:305:
فعلا صبر کردن بهترین راهه
-
سلام ممنونم که تنهام نمیذارید
دیروز بعد از ظهر آیدا حالش خیلی بد شد بهش ز زدم ج ندا اس دادم که آیدا حالش خوب نیست بیا ببریمش دکتر بازم ج نداد
شبش ز زد میخواستم ج ندم اما گفتم من با او فرق میکنم جوابشو دادم حال بچه رو پرسید و توجیح کرد که گوشیشو جا گذاشته بوده نمیدونم چرا ولی ازش پرسیدم کجایی اونم گفت خونه بعدم خداحافظی کردیم
موقع خواب بهش اس دادم "با تمام وجود ایمان دارم که می تونیم زندگیمونو از نو بسازیم به امید اون روز شبها رو صبح میکنم شب بخیر همه وجودم"
اینجوری دلمو خنک کردم وگرنه خیلی داغون بودم الان خوبم منتظر دادگاه سه شنبه
-
امروز اس داد حال آیدا رو پرسید منم گفتم همونجوریه منم واگیر شدم و رفتم زیر سرم
ج داد مواظب بچه ام باش حالا که پدر نداره در حقش پدری کن و اول به خدا سپردمش بعد به حضرت ابوالفضل و بعدم تو آیدا دستت امانت امانت دار خوبی باش
ج دادم : وقتی اینجوری میگی خیلی دلم میگیرهمن امروز بیشتر از هرروز دیگه ای نبودتو احساس کردم هیچکس نمیتونه برای من و آیدا جای تورو بگیره
ج داد: دیر شده خیلی دیر خیلی
ج دادم: هر کس که نداند و بداند که نداند لنگان خرک خویش به مقصد برساند یه چیزی هست بنام مهارت زندگی که هیچکدوممون بلد نبودیم من دارم تمرین میکنم یاد بگیرم کمکم کن تا در حق دخترمون کوتاهی نکرده باشیم
بعد 1.5 ج داد: هر وقت خیلی احساساتی شدی و به یاد دخترت افتادی سریع یاد پاسگاه بیوفت یاد جدا کردن عشقم یاد بیداریامو شب زنده داریامو اشکام یاد بغض و قت و بی وقتم یاد آینده دخترم که تباه کردی یاد نفرینام...
ج دادم: نگران نباش اگه تا فردا خوب نشد دوباره می برمش دکتر
نتیجه: شوهرم قیدمو زده حتی قید آیدارو هم زده
- - - Updated - - -
http://www.hamdardi.net/thread-31188.html#post306156
-
عزیزم مردا وقتی خیلی عصبانی و ناراحتن یه موقع های خیلی خاص که خیلی خودشون هم داغونن ممکنه ازین حرفا بزنن
اینقدر ناراحت نشو و خودتو نباز میتونی همه چیو درست کنی
براش گل بخر
بگو دخترمون دلش برات تنگ شده
وقتی باهاش بیرون میری جو رو شاد کن
باهش حرف بزن منتظر جواب خاصی نباش
بگو بخند
داستانهای شاد از همه جا مخصوصا از دخترتون براش بگو
الان وقت جذابیت و حرف زدن و شیرین کاریهای دخترتونه
شیرین کاریهاشو براش تعریف کن تا در طول روز که تو نیستی بهش فکر کنه و دلش براتون تنگ شه
اصلا نا امید نباش