سلام آقا احسان، اگه حرف این خانمها رو متوجه نمیشدی به جای اینکه اینجا جروبحث کنی امشب قرار خواستگاری داشتی.
فقط شاید خسته شدی، خسته ات کردند، فشار زیادی داری تحمل میکنی. یه کم به آرامش و استراحت احتیاج داری.
نمایش نسخه قابل چاپ
دلیلی که گفتید برای ازدواج لازمه اما کافی نیست.
در مورد شریک جنسی هم اگر فکر کی می کنید می تونید بدون علاقه به کسی باهاش رابطه داشته باشید و ازش لذت ببرید (به طوری که بطور کامل ارضاء بشید) پس در سیستم روانی شما ممکنه اختلالی وجود داشته باشه اما اگر فکر می کنید اگر قصد ازدواج داشته باشید تنها می توانید با کسی که به او علاقمند هستید رابطه داشته باشید خوب پس شرط دیگر ازدواج رو هم دارید اما از آن آگاه نیستید.
لطفا الان از نظراتی که گرفتین به ما بگید.بگید به نظرتون کجاها قانعتون نکرده؟
سوالاتتون هم شفاف تر بپرسید. این طوری بهتر راهنمایی می گیرید.
من الان فقط نیاز جنسی دارم نه بلوغهای ازدواج را، نیاز جنسی اذیتام میکنه
نه میتوانم فقط برای ارضای این میل ازدواج دائم کنم! (چون نه میتوانم همسر خوبی باشم و نه پدر خوبی!)
نه امکاناش هست که ازدواج موقت کنم (کمی از بیماریهایی که میتونه منتقل بشه و اینکه بعداً آن زن میتونه وقتی ازدواج دائم کردم من را تهدید به افشای این رابطه کنه میترسم همینطور از نگاه خانوادهام به این قضیه اگر افشاء بشه!)
نه اهل رابطه جنسی آزاد خارج از ازدواج هستم
نه میتوانم خودارضایی کنم
اگر کسی راهی به نظرش میرسه لطفاً بگه!
رياضت.
چه عواملی باعث شده فکرکنید نمیتوانید همسروپدرخوبی باشید؟
برای رسیدن به بلوغ چه چیزهایی لازمه ؟
خودم نمیتونم ریاضت بکشم باید از دارو استفاده کنم! نمیدونم دارویی ست که بتونه این میل را کاملاً بطور موقت قطع کنه و عوارضی نداشته باشه!
- - - Updated - - -
به اندازه کافی عاطفی و مهربان نیستم و نمیدانم چطور میتونم گرمتر و مهربانتر شوم! (یعنی مطالبی که تو اون وبلاگ بود هم خوندم ولی احساسی نسبت به آن نداشتم یعنی حسرت حرف زدن و بودن در کنار یک زن را ندارم!)
هنوز هدفام از ازدواج فرزند داشتن نیست!
ادمهاکه خودبه خودمهربان نمیباشندبایدبخواهندتاباشن د وقتی دختری به دلتون بشینه خودبه خود مهرش دردلتون رخنه میکنه و خواه ناخواه دوستش خواهید داشت
فکرمیکنم چون تاحالابادختری حرف نزدیداین نیازهم درشمابه وجودنیامده است وقتی نامزدکردیداین نیازدرشمابوجودخواهدامد خب هرچی باشه محبت میبینید ودرقبال ان هم محبت میکنید
درباره بچه داشتن هم میتونیدباهمسرتون صحبت کنیدبعدازچندسال بچه دارشوید
میگن داروعواقب داره بطوریکه گاهی اوقات کاملافردراسردمیکند به سراغ دارونروید
اعتقادتون به دين اسلام در چه حده؟؟؟؟؟؟؟؟