این حرف ها را که ایشان می زند زیاد شنیده ام خانم ویس. اتفاقا وقتی آدم ها احساسات خود را بروز میدهند می توانی آنها را بشناسی. ایشان به صراحت گفته است حرفش را و این احساس را دارد و همان طور که دوستان گفتند معلوم نیست که آیا شما را کاملا انتخاب می کند و آن دختر را کنار می گذارد یا نه. یک بار دیگر پست های من را مرور کن و همه شان را کنار هم قرار بده تا منظورم را بهتر متوجه شوی.
شما اگر می خواهید ازدواج کنید باید از فاز این رابطه های احساسی بیرون بیایید. دو سال است باهم هستید و تازه اینها را می گوید؟ تازه صحبت الانش هم که گفته :
اون درباره ماجرایی گفت که باعث شده بود بهم بریزه و بخواد با کل دنیا از جمله من قطع ارتباط کنه .
اولا تفاوتی با حرف های قبلی ایشان ندارد و همه حرفهایشان در یک راستا سیر می کند.
دوما شما بازیچه نیستید که بخواهد بعد از دو سال این حرف را بزند . باید با آدم ها درست رفتار کرد.
سوما : این حرف هم نشان دهنده عمق بحران های روحی ایشان است که ماجرای این خانم هم جزوی از این مشکلات است و هم اینکه به آن دامن می زند.
به هر حال همه چیز کاملا روشن است و ابهامی وجود ندارد. رابطه ای که دو سال طول بکشد و تازه به این نقطه برسد ... واقعا به نظر خودت ازدواج اینگونه مثل بازی است یا یک امر جدی است ؟
- - - Updated - - -
فکر می کنم یکی از علت هایی که نمی توانید این رابطه را تمام کنید همان موضع گیری شما در برابر خواستگاری سنتی است که بیشتر به سمت این رابطه سوق داده می شوید.